Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haklsnz dollenmeye girdm ben pazar günü yumurtlama gunu şimdi iki gün eşimle ilişkiye girdik çocuk varsa oluşur demi iğne hap içtim diye bugün birşey olurmu ☹
Birşey olmaz canım stres yapma daha bebek tüplere bile tam yerlesmemistir eğer gebelik oluştuysa korkma birşey olmaz

Yaa bende cocuk dusuntukden beri bi sacmaliyor😀😀😀gecen ay kendimi hamile gibi hiss ediyordum nerden olmuşsa😀 psikolojik iste🤦🏻‍♀️bu ay hic bir belirtiyi onemnemiyecem😌
Canım belirtilerin çoğu psikolojik malesef ama elimizde olmadan da kendimizi dinliyoruz işte bu ay biraz daha tecrubeliyim kendimi donlemocem diye karar aldım bakalım yapabilirsen🤗

Kizlar bisey sorucam simdi yumurtlama gunu iliski olur ve döllenme de olursa buyuk ihtimal erkek oluyor e yumurtlamadan da döllenme olmuyor bu kizi nasil tutturucaz😂

Kizlar bisey sorucam simdi yumurtlama gunu iliski olur ve döllenme de olursa buyuk ihtimal erkek oluyor e yumurtlamadan da döllenme olmuyor bu kizi nasil tutturucaz😂
Yumurtlama günü ile döllenme günü aynı Paz diye biliyorum ben yumurta olur olmaz catlamoyor 24-48 saat aralığında bir sürede catliyor . O yüzden bu konu ile ilgili bir arastirma yapmadım ilk bebek olacağı için hayırlısını versin Allah diye umut ediyorum ikinci de ne olur bilemem 🤣🤗

Ahh bilsem bir çok şey okudum ama tersi de var. Bilimsel inandığm içn arastrdm bu ay olmazsa temmuzda öyle deneyecgm

Kız için ilk günler deniliyor

Biz evlendgmden. Beri istyrz bir sene iki aylık evlyz ben mol gebelik geçirdim bir sene önce doktor korunun dedi korunduk yeni korunmayo bıraktık 4 aydır denyrz adet oluyrm hep
İnşallah bu ay olur canım

X