Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktoruna bir sor istersen canım ben pimpirikliyim biraz ben iğne vurunmazdim dediğim gibi ağrı kesiciyi bile en hafifinden içiyorum zorda kalırsam biraz abartiyor olabilirim durumu
Yok ya iyi yapiyosun benimda kardeşim dedi sakin icme agri kesici doktor yinede icmemeyi tavsiye etmiş

Ben 36 yaşındayım canım yeniyiz daha 6 aya kadar normal olmaması ama bu ay olursa çok güzel olur dimi
Hemde nasil güzel olur inşallah bu ay olur canimhem sende sanki hamileliye alışma süreci vucudunda... Vucut kendini hazirliyordur belki hamileliyi bekliyor

@esiir
Hemde nasil güzel olur inşallah bu ay olur canimhem sende sanki hamileliye alışma süreci vucudunda... Vucut kendini hazirliyordur belki hamileliyi bekliyor
Aynen canım çünkü adet duzenim adet şeklim değişti eee kolay mı 36 yıl sonra yeni duzen var anca alışıyor benim vücut

Aynen canım çünkü adet duzenim adet şeklim değişti eee kolay mı 36 yıl sonra yeni duzen var anca alışıyor benim vücut
Yaa bende cocuk dusuntukden beri bi sacmaliyorgecen ay kendimi hamile gibi hiss ediyordum nerden olmuşsa psikolojik istebu ay hic bir belirtiyi onemnemiyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…