Sen demekki adetten hemen sonra yumurtlamiyorsun . Adetten hemen sonra yumirtlayanlarin o zaman ıslak oluyordur benimde geçen ay 12. Gün akıntım oldu meselaYani bende kuru :)
Sadece yumurtlama günü ve önceki günnıslak
HoşbuldummHoşgeldin
Girmiştir canımYani canim sperm içime girmismidir tam yani
İlk bebek mı olacak canımHoşbuldumm
İlk bebek mı olacak canım
[/QUOTE evet ilk olucak olursa :)
12 gün müü ee nasıl anlıyorsun yumurtlama gününüSen demekki adetten hemen sonra yumurtlamiyorsun . Adetten hemen sonra yumirtlayanlarin o zaman ıslak oluyordur benimde geçen ay 12. Gün akıntım oldu mesela
Ben canım yarım saat 15-20 dk beklyrm biraz yine aktı spermYok canım sanmıyorum idrarın geldigi yer ile spermin gittiği yerler farklıonu ayağa kalkmayın diye diyorlar spermler rahimde ilerlerken diye o da 15 dakika falan yeterli diyor doktorlar . Ama saatlerce yatan arkadaslarda var tercih meselesi
Hadi hayırlısı bakalımGirmiştir canım
Dışarıya bir miktar akması çok normal canım zaten meni sıvısının çok çok az bir miktarını spermler oluşturuyor rahime gidenler zaten ilk aşamada yol almaya başlıyorlarBen canım yarım saat 15-20 dk beklyrm biraz yine aktı sperm
Kiz mi istiyorsun sen de basta saglikli olsunlar tabikiYaa hızlı koşan x de varsa :)) bu ay olmazsa temmuzda yumrtlamdan 1 gün önce ve yumurtlama günü denicem
Bu ay denemiyorum hangisinin tuttuğunu anlayamam die
Sen ne zamandır deniyorsun peki benim 1 yıl olucakİnşallah benimde ilk olacak inşallah
İnşallah canım benim olur yaDışarıya bir miktar akması çok normal canım zaten meni sıvısının çok çok az bir miktarını spermler oluşturuyor rahime gidenler zaten ilk aşamada yol almaya başlıyorlar
Yok canim. İliskiden sonra hemen sonra ayaga kalkma yeterDiyorlar sperm geri dışarı gidyr böyle birşey varmı
Yok kızım var erkek istiyorumKiz mi istiyorsun sen de basta saglikli olsunlar tabiki
Koşun x ler ayril da geelYaa hızlı koşan x de varsa :)) bu ay olmazsa temmuzda yumrtlamdan 1 gün önce ve yumurtlama günü denicem
Bu ay denemiyorum hangisinin tuttuğunu anlayamam die
Kizin ne zaman olmustuYok kızım var erkek istiyorum
Ye gelsin x 'ler ölsün dicem de :)) hepsi öldü yoksa da x kaldıKoşun x ler ayril da geel
2015 ekim doğumluKizin ne zaman olmustubenim de oglum var bi tane
Benim yeni canım 3 aydır deniyoruz ama ilk ay yarim deneme olduSen ne zamandır deniyorsun peki benim 1 yıl olucak