Birşey olmaz canım stres yapma daha bebek tüplere bile tam yerlesmemistir eğer gebelik oluştuysa korkma birşey olmazHaklsnz dollenmeye girdm ben pazar günü yumurtlama gunu şimdi iki gün eşimle ilişkiye girdik çocuk varsa oluşur demi iğne hap içtim diye bugün birşey olurmu ☹
Evet canım yeniyiz daha siz ne kadardır istiyorsunuz bebekDaha çok yenisin
Psikoloji o kdr güçlü yönetebiliyor ki vücudu beklenti içinde iken bile adet gecikiyorYaa bende cocuk dusuntukden beri bi sacmaliyorgecen ay kendimi hamile gibi hiss ediyordum nerden olmuşsa psikolojik iste bu ay hic bir belirtiyi onemnemiyecem
İnşallah olur ya dua edin banaBirşey olmaz canım stres yapma daha bebek tüplere bile tam yerlesmemistir eğer gebelik oluştuysa korkma birşey olmaz
Evet yaaa ben bunu bebek isteyince anladımPsikoloji o kdr güçlü yönetebiliyor ki vücudu beklenti içinde iken bile adet gecikiyor
Canım belirtilerin çoğu psikolojik malesef ama elimizde olmadan da kendimizi dinliyoruz işte bu ay biraz daha tecrubeliyim kendimi donlemocem diye karar aldım bakalım yapabilirsenYaa bende cocuk dusuntukden beri bi sacmaliyorgecen ay kendimi hamile gibi hiss ediyordum nerden olmuşsa psikolojik iste bu ay hic bir belirtiyi onemnemiyecem
Biz evlendgmden. Beri istyrz bir sene iki aylık evlyz ben mol gebelik geçirdim bir sene önce doktor korunun dedi korunduk yeni korunmayo bıraktık 4 aydır denyrz adet oluyrm hepEvet canım yeniyiz daha siz ne kadardır istiyorsunuz bebek
Yumurtlama günü ile döllenme günü aynı Paz diye biliyorum ben yumurta olur olmaz catlamoyor 24-48 saat aralığında bir sürede catliyor . O yüzden bu konu ile ilgili bir arastirma yapmadım ilk bebek olacağı için hayırlısını versin Allah diye umut ediyorum ikinci de ne olur bilememKizlar bisey sorucam simdi yumurtlama gunu iliski olur ve döllenme de olursa buyuk ihtimal erkek oluyor e yumurtlamadan da döllenme olmuyor bu kizi nasil tutturucaz
Ahh bilsem bir çok şey okudum ama tersi de var. Bilimsel inandığm içn arastrdm bu ay olmazsa temmuzda öyle deneyecgmKizlar bisey sorucam simdi yumurtlama gunu iliski olur ve döllenme de olursa buyuk ihtimal erkek oluyor e yumurtlamadan da döllenme olmuyor bu kizi nasil tutturucaz
Yüzüstü ilişki oldu dün öyle eşim içime akıttı biraz sperm aktı banyoda idrarimida tutamdm bu birşey yaprmi sorunİnşallah olur ya dua edin bana
İnşallah canım Allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallahHerkese merhabalar,
Bende tup bebek tedavisine basladim, 1 hafta oldu, yarin 3.kontrolume gidecegim. insallah temmuz ayina hamile olarak girerim aminnnnnn
Nasıl yani birşey yapar mı derken canım anladım ben yazdığınıYüzüstü ilişki oldu dün öyle eşim içime akıttı biraz sperm aktı banyoda idrarimida tutamdm bu birşey yaprmi sorun
İnşallah bu ay olur canımBiz evlendgmden. Beri istyrz bir sene iki aylık evlyz ben mol gebelik geçirdim bir sene önce doktor korunun dedi korunduk yeni korunmayo bıraktık 4 aydır denyrz adet oluyrm hep
Aminnnİnşallah canım Allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah
Yumurtlamanin mi ilk günleriAhh bilsem bir çok şey okudum ama tersi de var. Bilimsel inandığm içn arastrdm bu ay olmazsa temmuzda öyle deneyecgm
Kız için ilk günler deniliyor
İdrarini yapinca ne oluyor kiYüzüstü ilişki oldu dün öyle eşim içime akıttı biraz sperm aktı banyoda idrarimida tutamdm bu birşey yaprmi sorun
evet öyle diyorlarYumurtlamanin mi ilk günleri
Yumurtlamanin mi ilk günleri
Ayyy gulesim geldiİdrarini yapinca ne oluyor ki