- 5 Haziran 2020
- 278
- 98
- 26
Yok canım kalkmyrmYok canim. İliskiden sonra hemen sonra ayaga kalkma yeter
Kaçıncı ayın senin canimİnşallah canım benim olur ya
Kaçıncı gün yaptn oğlunuuKizin ne zaman olmustubenim de oglum var bi tane
Yarım deneme nasilBenim yeni canım 3 aydır deniyoruz ama ilk ay yarim deneme oldu
Sen ne zamandır deniyorsun peki benim 1 yıl olucakİnşallah benimde ilk olacak inşallah
Oo çok yeniymiş daha inş fazla bekletmez seni :)Benim yeni canım 3 aydır deniyoruz ama ilk ay yarim deneme oldu
4 aydir deniyrz bu 4. Ayımız ama ben mol gebelik geçirdim ya bir senem bugün doldu bu aydan sonra saymam lazm benimKaçıncı ayın senin canim
36 yaşındayım 6 ay sürem var ama bu ay çok umitluyum nedenseSen ne zamandır deniyorsun peki benim 1 yıl olucak
Oo çok yeniymiş daha inş fazla bekletmez seni :)
Pardon canım soylemistin kusura bakma bir saatten sonra beyin hata veriyor bende4 aydir deniyrz bu 4. Ayımız ama ben mol gebelik geçirdim ya bir senem bugün doldu bu aydan sonra saymam lazm benim
Olabilir kuzumPardon canım soylemistin kusura bakma bir saatten sonra beyin hata veriyor bende
Yok yani yani yumurtlama gununde miydi demek istedim2015 ekim doğumlu
Neden 6 ay süren var ki36 yaşındayım 6 ay sürem var ama bu ay çok umitluyum nedense
Guli007 topigin dahibi canm o eklerBenide yazarmisin canım temmuzun 6 si adet günüm
Yaştan dolayı canim 35 ten sonra 1 yıllık bekleme süresi düşüyor o yuzdenNeden 6 ay süren var ki
Kuzum mol gebelik ne hep karıştırıyorum dış gebeik gibi bişe mi ya da kimyasalBir tane mol gebelik geçirdim bnde bir kere hamile kaldim bir daha kalırım demi
Anldm canmGuli007 topigin dahibi canm o ekler
Hoşbulduk canım
Nane değil de söktürücü özelliği var nanenin.balli limon icebilirsin canım ben hamileyken öyle yapiyordmNane limon icsem
Nasılsın iyi misin keyifler nasılHoşbulduk canım
Mol gebelik şeymiş bende bilmiyordum iki spermin bir yumurtayla buluşmasına mol gebelik deniyorms %10 dan. Birinde gorulurms oda bende görüldu malaesefKuzum mol gebelik ne hep karıştırıyorum dış gebeik gibi bişe mi ya da kimyasal