- 23 Mayıs 2020
- 7.841
- 17.109
Çocuğum yok canim 3 aydır deniyoruzSen kaç aylık evlisin hiç coocgn varmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocuğum yok canim 3 aydır deniyoruzSen kaç aylık evlisin hiç coocgn varmi
Doktoruna bir sor istersen canım ben pimpirikliyim biraz ben iğne vurunmazdim dediğim gibi ağrı kesiciyi bile en hafifinden içiyorum zorda kalırsam biraz abartiyor olabilirim durumu
Yok ya iyi yapiyosun benimda kardeşim dedi sakin icme agri kesici doktor yinede icmemeyi tavsiye etmişDoktoruna bir sor istersen canım ben pimpirikliyim biraz ben iğne vurunmazdim dediğim gibi ağrı kesiciyi bile en hafifinden içiyorum zorda kalırsam biraz abartiyor olabilirim durumu
Yaşınız kaç 30 yaş öncesi 1 yıla kadar normalÇocuğum yok canim 3 aydır deniyoruz
Ben 36 yaşındayım canım yeniyiz daha 6 aya kadar normal olmaması ama bu ay olursa çok güzel olur dimiYaşınız kaç 30 yaş öncesi 1 yıla kadar normal
İnşallah olurBen 36 yaşındayım canım yeniyiz daha 6 aya kadar normal olmaması ama bu ay olursa çok güzel olur dimi
Stres yapma olur bence :)Ben 36 yaşındayım canım yeniyiz daha 6 aya kadar normal olmaması ama bu ay olursa çok güzel olur dimi
Hemde nasil güzel olur inşallah bu ay olur canimhem sende sanki hamileliye alışma süreci vucudunda... Vucut kendini hazirliyordur belki hamileliyi bekliyorBen 36 yaşındayım canım yeniyiz daha 6 aya kadar normal olmaması ama bu ay olursa çok güzel olur dimi
Kuşburnu marmelati ye canım yada çayıni iç aktardan al iyi gelir gribineBende vurulp icmem
Kaç aylık evlisinÇocuğum yok canim 3 aydır deniyoruz
İcme vurdurmada canimBende vurulp icmem
Nane limon icsemKuşburnu marmelati ye canım yada çayıni iç aktardan al iyi gelir gribine
Aynen canım çünkü adet duzenim adet şeklim değişti eee kolay mı 36 yıl sonra yeni duzen var anca alışıyor benim vücut@esiir
Hemde nasil güzel olur inşallah bu ay olur canimhem sende sanki hamileliye alışma süreci vucudunda... Vucut kendini hazirliyordur belki hamileliyi bekliyor
Haklsnz dollenmeye girdm ben pazar günü yumurtlama gunu şimdi iki gün eşimle ilişkiye girdik çocuk varsa oluşur demi iğne hap içtim diye bugün birşey olurmuİcme vurdurmada canim
3 aylık evliyimKaç aylık evlisin
Daha çok yenisin3 aylık evliyim
Yaa bende cocuk dusuntukden beri bi sacmaliyorgecen ay kendimi hamile gibi hiss ediyordum nerden olmuşsa psikolojik istebu ay hic bir belirtiyi onemnemiyecemAynen canım çünkü adet duzenim adet şeklim değişti eee kolay mı 36 yıl sonra yeni duzen var anca alışıyor benim vücut
:)) olur olur ama beyninden at ya olmazsa fikriniAynen canım çünkü adet duzenim adet şeklim değişti eee kolay mı 36 yıl sonra yeni duzen var anca alışıyor benim vücut