Olmaz muhtemelen canim içini ferah tut erken yumirtlamoyorsan zaten döllenme olmamistirTursun ne güzel işte bende birşey sorcm eşimle çocuk istyrz bende grip oldm adetim biteli 4 gün oldu dün ve bugün birleşme oldu ve ben bugün grip oldm novalgin içtim dikloran iğne vuruldm birşey olurmu
6 gün ne canım yani bir sorun olmaz iğne felan vurulsamBence tutar çünkü spermler 2 3 gün yaşıyor gerçi kalite filan dediler onu bilmiyorum ama
Yok oluşmaz 6 gün galiba yolculuk :))
Sağol canım en büyük istegm bir cocogum olsun istyrmYazdim
İnşallah bu ay hayirlisiyla olyr canimmm Allah buyukSağol canım en büyük istegm bir cocogum olsun istyrm
Canım ben akışına bıraktım istek ne zaman gelirse o zaman oluyr en iyisini rabbim bilir bir tane çocuk nasip eder inşallah erken yumurtlama değil daha pazar günü yumurtlama gunuOlmaz muhtemelen canim içini ferah tut erken yumirtlamoyorsan zaten döllenme olmamistir
Birşey olmaz canım icini ferah tut dikkat et hasta olma ben ağrı kesiciyi bile hafif içiyorum dikkatcetmeye çalışıyorum sende dikkatBenim bugün yumurtlama
Yani yumurtlamadan 5 gün önce yapmş oldm
İnşallah canım buraya giryrm ya bir umut doğuyor icimeİnşallah bu ay hayirlisiyla olyr canimmm Allah buyuk
Allah gönlüne göre versin canım
Aminn canm hepimiznAllah gönlüne göre versin canım
Tam canm benimBirşey olmaz canım icini ferah tut dikkat et hasta olma ben ağrı kesiciyi bile hafif içiyorum dikkatcetmeye çalışıyorum sende dikkat
Benimdeİnşallah canım buraya giryrm ya bir umut doğuyor icime
İğnelerle devam etmen mı gerekiyor6 gün ne canım yani bir sorun olmaz iğne felan vurulsam
Hayır yani artk dikkat et kullanma bişi döllenme süresi diye biliyorumİğnelerle devam etmen mı gerekiyor
Bir tane mol gebelik geçirdim bnde bir kere hamile kaldim bir daha kalırım demiBenimde
Kalirsin canım neden kalmayasin ben hiç yaşamadım ama yaşayıp hamile kalan çok var iyi düşün iyi olsun insallahBir tane mol gebelik geçirdim bnde bir kere hamile kaldim bir daha kalırım demi
Tam iğne felan vurulmam bu saatten sonra hapta içmem demiHayır yani artk dikkat et kullanma bişi döllenme süresi diye biliyorum
Sen kaç aylık evlisin hiç coocgn varmiKalirsin canım neden kalmayasin ben hiç yaşamadım ama yaşayıp hamile kalan çok var iyi düşün iyi olsun insallah
yani hap içen var ama ben olsam içmem normalde de ilaç karşıtı biriyim
Tam iğne felan vurulmam bu saatten sonra hapta içmem demi
Kalirsin insAllah canimBir tane mol gebelik geçirdim bnde bir kere hamile kaldim bir daha kalırım demi
Doktoruna bir sor istersen canım ben pimpirikliyim biraz ben iğne vurunmazdim dediğim gibi ağrı kesiciyi bile en hafifinden içiyorum zorda kalırsam biraz abartiyor olabilirim durumuTam iğne felan vurulmam bu saatten sonra hapta içmem demi