inşallah canım bitkisel kürler baya tesirli oluyor dozunu bilmezsek faydadan çok zararı oluyor dikkat etmek lazım çokaçıkçası hormon değerlerimi hiç bilmiyorum. İnşallah öyle olmazteşekkür ederim uyarın için
canım spermler 2 gün yaşıyor dün birliktelik olduysa yarınki çatlamayı yakalar o spermler, ama bence pik+çatlama yı değerlendir eşinde herhangi bir problem yoksa :)Beklenen reglim 4 temmuz.
Tahmini yumurtlamam 19 Haziran.
Dün sabah yaptığım ovülasyon testim pozitife çok yakındı ve gün içerisinde yumurtlıklarımda baskı oluyordu. Dün gecede birleşme yaşandı.
Bugün sabah yaptığım ovülasyon testim ise %100 pozitif çıktı. Öğlen gibi de bildiğiniz yumurta kıvamında yoğun akıntım oldu. Ayy acaba bu çatlama mı yoksa yumurtlama mı diye merak ettim... Dayanamadım ovilasyon testinde çatlama görecek miyim diye testi az önce yeniledim. Yine %100 pozitif çatlama olmamış henüz yani :)
Şimdi bugün %100 pozitifi gördüm, çatladığında içerde canlı sprem olması gerekiyor. Benim bu akşamıda değerlendirmem lazım ama dün akşamda birliktelik olmuştu. Hergün yapmakda kaliteli spermin olmasını engelliyor ne yapsam bilemedim :):):):)
Üzme kendini temmuzda daha güzel olacak inşallahtoplu yazayım dedim, ben eminim arkadaşlar gebe değilim çünkü yumurtlamayı görmeden değerlendirmiştim ve taaaaa battan sonra gördüm inanılır gibi değil çok geç yumurtladım ve değerlendiremedim yani mantıken hamile kalmam imkansız, biliyorum senelerdir deneyenler var benim sinirimi bozan olmaması değil salak gibi göz göre göre piki görüp inanamadığım için değerlendirmemiş olmak, bir de önümüz bayram güya bu ay kalsam o zamana daha da netleşirdi aileme filan söylerdim, herkes başımın etini yiyordu susturacaktım herkesi arayı çok açtın diyenlere hamileyim diyecektim ama şimdi iyice bütün tarihler ileri attı moralimi en çok o bozuyor resmen adet döngüm 45 güne çıkmış oldu kim bilir temmuz da belki de yumurtlama olmaz ve ağustosa sarkar bayramda değerlendiremem tatilde çok üzüldüm
Evet spermler 2 gün yaşıyor. Bugün yapmazsam mesela, yumurtada yarın gece civara çatlasa diyelimki.canım spermler 2 gün yaşıyor dün birliktelik olduysa yarınki çatlamayı yakalar o spermler, ama bence pik+çatlama yı değerlendir eşinde herhangi bir problem yoksa :)
Teşekkürler canım inşÜzme kendini temmuzda daha güzel olacak inşallah
değerlendirip garantiye al ben bu ay pikten 2 gün önce pik+arkasından gelen 2 günü değerlendirdimEvet spermler 2 gün yaşıyor. Bugün yapmazsam mesela, yumurtada yarın gece civara çatlasa diyelimki.
İlişkiden 50 saat sonra çatlayan yumurtayı sperm yakalayacakta 50 saat sperm canlı kalacakta filan diye düşününce dün gece birlişme olmasaydı keşke bu gece olsaydı diye düşünüyorum :):)):
Yani bu akşam yumurta çatlarsa müthişdün geceki spermler yakalar, ama çatlamaz bir gün sonra çatlarsa sonucun olumsuz olma ihtimali artar.
Ne yapiim saatte bir hiç su içmeden ovülasyon testi mi yapayım sürekli :):)
Yada söylediğiniz gibi pik olan günüde değerlendireyim, artık yapacak birşey yok
Bende öyle yapmıştım pik günü çok önemli bence çünkü yumurtanin catladigi anda sperm ile birlesme ihtimali çok yüksek pikten sonraki iki günde önemlideğerlendirip garantiye al ben bu ay pikten 2 gün önce pik+arkasından gelen 2 günü değerlendirdim
Ya bunu bilmiyordum. Kızımı Mayıs ayinca sütten kestim. Acaba bende de öyle olur mu ya aşırı gerildim şuanÇok dikkatli ol, eğer Prolaktinin sınırlardaysa tavan yapar hamile kalman imkansızlaşır
göğüslerinde ağrı, vajinal kuruluk,sıcak basması,sinirlilik gibi belirtileri var bu hormon yüksekliğinin bence denemeye yeni başlayanlar için bu kürler gereksiz ki siz bir kere hamile kalıp doğum yapmışsınız bence gerek yok ama siz bilirsinizYa bunu bilmiyordum. Kızımı Mayıs ayinca sütten kestim. Acaba bende de öyle olur mu ya aşırı gerildim şuanbende de öyle fazla akıntı olmadı bugün altıncı gunum kürde. İdrara çok çıktım. Bide ara ara Kasık ağrısı oluyor. Bilemedim simdi
aynen canım inşallah işe yaramıştırBende öyle yapmıştım pik günü çok önemli bence çünkü yumurtanin catladigi anda sperm ile birlesme ihtimali çok yüksek pikten sonraki iki günde önemli
Ayy benim daha çok Haziran adetim daha bitmedi yarın öbür gün biter inşallah 9 temmuz gibi gelecek ayın kiaynen canım inşallah işe yaramıştırregle kaç gün var senin ?
Hmm sağol canım tamam bakayım ona ben ozaman.. senin bildiklerine karşı güvenim var nedense içimden öyle geliyorCanım ben Laboquick diye bir marka var onu kullanıyorum. Hem fiyat olarak iyi hemde internet üzerinden alabiliyorsun.
Ve %100 tutuyor benim testler.
benim de 10 gün var dahaAyy benim daha çok Haziran adetim daha bitmedi yarın öbür gün biter inşallah 9 temmuz gibi gelecek ayın ki
Ahhh geçmek bilmez o 10 gün mübarekbenim de 10 gün var daha
aklım hep orda :)Ahhh geçmek bilmez o 10 gün mübarek
Tahmin edebiliyorum bende öyle oluyorum heyecan merakaklım hep orda :)
çift çizgiyi görene kadar o merak geçmez bizdeTahmin edebiliyorum bende öyle oluyorum heyecan merak
Aynen hayatta geçmez bakalım bu ay adete kaç gün kala gidip kan vericemçift çizgiyi görene kadar o merak geçmez bizde