Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
deliiii :) niye ağlıyorsun alla alaaa yumurtalada geç yumurtla yani ne olacak sanki kuzum
ovülasyon testini aynışartlarda mı yaptınyoksa öyle bir bakayım yapayım mı dedin. Hatırlıyorsan benim yumurtlama dediğim günden bir kaç gün sonra yine koyulaşmıştı yanlış gösterebiliyor bazen bence test. Bu ay adet biter bitmez başlayalım diğer adete kadar yapaalım

Mende ele edirem tez basladim

Aaa sende vajinumustun???bes ne qeder sonra oldu???mende istemirdim ama dusundumki olmasa seher meni oldurecekler bizimkilercetin olmuşdu
ayyy mənimki komediyadı danışsam ölərsən gülməkdən day şəxsi həyatımı da yazmıyım bura şəxsidə yazaram ölərsən gülməkdən

ben garanti dediğim hani 28 gün hesaplayım ki adet olursam 25inde falan üzülmeyim anlamında demiştim :) kendime akıl oyunları yapıyorum

Olmasa gelen ay mende gedecem deqiq olsun deye
mənim işimin yanında var ona görə rahat gedirəm heç qaynanama zada demirəm. sonra başımı ağrıdacaqlarki nəyə gedirsən hələ tezdi zad zud. ama mən gedib konkret bilmək istəyirəmki problem yoxduki. yəni əslində hamiləlik üçün o qədər tələsmirəm

Kızlar ilk gebeligimde tedaviyle hamile kaldım. Pcos olduğu için yumurta tembelliğim vardı takiple hamile kaldım. Bu sefer doktora gitmek istemiyorum malum virüsten dolayı bu ay soğan kürünü yapıyorum. Her ay adet oluyorum üç beş gün sassa da. Ama ne zaman yumurtaladigimi bilmedigimden iki günde bir ilişki yaşıyoruz. Siz yumurtanizin catladigini nasıl anliyosunz?

benim hiç adetim şaşmaz adet günlerim bellidir. ben eskiden anlıyordum evlendikten sonra anlamamaya başladım bilmiyorum belki psikolojiktir. bu ay ultrasona gidicem. ya ultrasonla yada ov testiyle takip edebilirsin. ama pcos olduğunuz için ultrason daha net olur sizin için

Evet usg daha iyi teşekkür ederim cvbiniz için bı gitsem iyi olcak doktora :))

Sizde pko var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…