Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ekteki resimlere bakar mısınız bi?
10. gün neredeyse ovülasyon testindeki ikinci çizgi yok denecek kadardı. Tahmini olarakda yumurtlamayı 14. gün olarak bildiğimden
11 İlişki
12 Pas
13 sabah ilişki şeklinde tasarlamıştım.
İnsanoğlu plan yaparken şeytan gülermiş derler, banada öyle oldu :)

11. Gün ovülasyon testini öğlen 12 de yaptım. Resimde de gördüğünüz gibi pozitife yakındı.
Aklımda 11. gece yapıp, 12. günü pas geçip 13. gece yeniden birleşme yaşamada olduğu için 11. gece birleşme yaşandı.

12. gün (yani bugün) ovülasyon testini yine 12'de yaptım. Ve pik seviyeyi gördüm. Normal şartlarda Dün değil bugün birleşme olması daha iyi ancak ben dün yaptğım için bugünde yaparsam acaba kaliteli sperm yok mudur diye düşünüyorum.

Deli gibi bir akıntım var şuanda eğer yumurtam çatladı ise ohh iyi dünki spermler yakalar diyendüşünecem ama dayanamayıp yeniden yaptım test az önce resimde yenilediğim testin üzerine Ö.S yazdım. henüz daha çatlama olmamış.

Bu hem iyi birşey yeniden ilişki şansım var, hemde kötü spermler kalitesiz ise üst üste iki gün yapmak iyi değil ve içerdki spermler çatlamayı yakalayamayacak :KK43:
rrrr.jpg

Hmm sağol canım tamam bakayım ona ben ozaman.. senin bildiklerine karşı güvenim var nedense içimden öyle geliyor 😊

Denicem bu testlerden ama tabi hamile değilsem.. bugün midem bulanıyor çünki.. başka bir sebebdende olabilir ama uyunca geçiyor uyanınca hafif başlıyor sabah baya yoğundu halsizlik bulantı istifra edicem sandim şuanda da yatıyorum zaten kalkınca bazen daha kotu oluyorum

Merhaba öncelikle 🤗 umarim bebis vardir 👍yoksa da dun siparis ettim ben de ovu testlerinden, hatta kampanyada 4 gebelik testini de yaninda veriyordu. Gayet uygun fiyati. Onceki hamileligimde bu sekilde takip etmistim ben de. Hatta hamileligimi de bu ovu testlerini referans alarak ogrenmistim 😉 cunku eger hamileysen ovu testi regl baslamadan pik seklinde oluyor. Yani bende boyle olmustu en azindan. Denmekte fayda var ancak, ovu testleriyle bu konulara daha cok kafa yordugunu ve strese girdigini soylemeliyim. Sans senden yana olsun 😉

Hmm sağol canım tamam bakayım ona ben ozaman.. senin bildiklerine karşı güvenim var nedense içimden öyle geliyor 😊

Denicem bu testlerden ama tabi hamile değilsem.. bugün midem bulanıyor çünki.. başka bir sebebdende olabilir ama uyunca geçiyor uyanınca hafif başlıyor sabah baya yoğundu halsizlik bulantı istifra edicem sandim şuanda da yatıyorum zaten kalkınca bazen daha kotu oluyorum
Teşekkür ederim sağol, nedense benimde sana bir kanım ısındı :KK9:

Ekteki resimlere bakar mısınız bi?
10. gün neredeyse ovülasyon testindeki ikinci çizgi yok denecek kadardı. Tahmini olarakda yumurtlamayı 14. gün olarak bildiğimden
11 İlişki
12 Pas
13 sabah ilişki şeklinde tasarlamıştım.
İnsanoğlu plan yaparken şeytan gülermiş derler, banada öyle oldu :)

11. Gün ovülasyon testini öğlen 12 de yaptım. Resimde de gördüğünüz gibi pozitife yakındı.
Aklımda 11. gece yapıp, 12. günü pas geçip 13. gece yeniden birleşme yaşamada olduğu için 11. gece birleşme yaşandı.

12. gün (yani bugün) ovülasyon testini yine 12'de yaptım. Ve pik seviyeyi gördüm. Normal şartlarda Dün değil bugün birleşme olması daha iyi ancak ben dün yaptğım için bugünde yaparsam acaba kaliteli sperm yok mudur diye düşünüyorum.

Deli gibi bir akıntım var şuanda eğer yumurtam çatladı ise ohh iyi dünki spermler yakalar diyendüşünecem ama dayanamayıp yeniden yaptım test az önce resimde yenilediğim testin üzerine Ö.S yazdım. henüz daha çatlama olmamış.

Bu hem iyi birşey yeniden ilişki şansım var, hemde kötü spermler kalitesiz ise üst üste iki gün yapmak iyi değil ve içerdki spermler çatlamayı yakalayamayacak :KK43:Eki Görüntüle 2650259
Merhaba canim 🤗
Spermeler kalitesiz olacak diye dusunme bence eger esinde bir problem yoksa sperm kalitesi acisindan. Cunku bir doktorun bir aciklamasina denk gelmistim. Pik olan günlerde bir degil hatta iki kez birlikte olmayi deneyin seklinde. Ilk birlesmede icerde kalan spermler ikinci birlesmede olan spermelerin tuplere ulasmasini kolaylastiriyormus. Evet genelde gun asiri deniyor, ki bu da cok mantikli. Cunku zaten spermler eger kaliteliyse 72 saate kadar canli kalabiliyor. O yuzden stres yapmadan denk gelmisse zaten gelmistir. Gelmediyse bence bugünü de degerlndir 👍

benide ekleyin lütfen 10 temmuz bat 1 bucuk yıldır deniyoruz klomen ovitrelle bu ay ignemi olmadim içimden gelmedi 😔😔

benide ekleyin lütfen 10 temmuz bat 1 bucuk yıldır deniyoruz klomen ovitrelle bu ay ignemi olmadim içimden gelmedi 😔😔
Olumsuz dusunme hatta hic dusunme 👍 ben tam dusunmeyi birakmisken ilk bebegime hamile kalmistim. Cok ciddi problemler yoksa gerçkten bu isin buyuk kismi psikolojik. Bana da derlerdi de inanmazdim. Demek kolay tabi de uygulamak zor. Ben esim yurt disina cikacagi icin mecburen umidimi kesmistim. O ay cok rahattim. Ve hamile oldugumu ogrenmistim. Umarim her sey yolunda gider senin icin 😊

Merhaba canim 🤗
Spermeler kalitesiz olacak diye dusunme bence eger esinde bir problem yoksa sperm kalitesi acisindan. Cunku bir doktorun bir aciklamasina denk gelmistim. Pik olan günlerde bir degil hatta iki kez birlikte olmayi deneyin seklinde. Ilk birlesmede icerde kalan spermler ikinci birlesmede olan spermelerin tuplere ulasmasini kolaylastiriyormus. Evet genelde gun asiri deniyor, ki bu da cok mantikli. Cunku zaten spermler eger kaliteliyse 72 saate kadar canli kalabiliyor. O yuzden stres yapmadan denk gelmisse zaten gelmistir. Gelmediyse bence bugünü de degerlndir 👍
Eşimin sperm kalitesini ölçtürmedik, sonucu bilmediğimden aslında stres yapıyorum, geçen ayda boyle oldu sanki, neyse söylediğin gibi eğer denk geldi ise olur artık allaha bıraktım sonucu 🤪

Selam kızlar..
Bişi sorcam döngüm 26
Sat 5 haziran
Temmuzda düşünüyordum ama bir kaza 12 sinde oldu sizce pozitif olur mu yoksa temmuz planlamaya devam edeym mi
Ovulasyon dün bugün değerlendirmiyorm ama kararszm da :s

A Ansumjora PiXiEE PiXiEE bana su olayi anlatin yav😂simdi ovulasyon testi yaptik ikisi de koyu cizgi sanirim buna pik diyoruz bu yumurtlama oluyor mu demek ondan sonra o cizgi silik cikana kadar sureci degerlendirmek mi lazim😂siliklesmesi demek yumurtanjn catlamasi spermin de yumurtaya mi gitmesi demek dogru mu anlamisim:KK76:

A Ansumjora PiXiEE PiXiEE bana su olayi anlatin yav😂simdi ovulasyon testi yaptik ikisi de koyu cizgi sanirim buna pik diyoruz bu yumurtlama oluyor mu demek ondan sonra o cizgi silik cikana kadar sureci degerlendirmek mi lazim😂siliklesmesi demek yumurtanjn catlamasi spermin de yumurtaya mi gitmesi demek dogru mu anlamisim:KK76:
Evet canım 😇 şimdi ilk yapmaya başladığında test cizgisi koyu diğer çizgi silik çıkar gün geçtikçe yani yumurtlamana yaklaştıkça ikinci çizgi koyulasir ikinci çizgi ilk çizgi kadar yada daha fazla olunca bilki yumurtladin ,😊 o günü degerlendir ertesi gün testi tekrar yaptığında çizgi siliklesmeye başladıysa yumurtan çatladı ve dollenmeye hazır demek o günü de mutlaka değerlendir ertesi günü de mutlaka değerlendir ondan sonra iben yinede iki günde bir değerlendirmeyi düşünüyorum testlerime de devam edicem adet olana kadar bu şekilde canım umarim açıklayıcı olmuştur

Guli007 Guli007 Merhabalarrrr 🤗

Temmuz ayı icin ben de beklemedeyim. Bat 6 temmuz 😌 listeye eklersen sevinirim Guli007 Guli007 👍😉
ikinci bebeğimiz icin niyetlendik bakalım. Su an oglum 3 yaşında. Ilk bebeğime aşağı yukari 1 sene sonra hamile kalabilmistim. Esimin isi geregi yurt disina çıkacağı ay umit bitmisken hamile kalmistim ve 8 ay o olmadan hamilelik gecirdim. Döndüğünde bir hafta sonra dogum yaptim 😅 Rahim filmi, ovulasyon testi, hamilelik sureci vs. aklimda kaldığı kadarıyla tecrubelerimi paylaşabilirim kızlar. Hepimize bol şans 🥰
Ayy aynı ben 2. Cocuk ilk cocuk 3 yasında

X