bende allahtan regli beklicek sabır varAynen hayatta geçmez bakalım bu ay adete kaç gün kala gidip kan vericem
Hmm sağol canım tamam bakayım ona ben ozaman.. senin bildiklerine karşı güvenim var nedense içimden öyle geliyor
Denicem bu testlerden ama tabi hamile değilsem.. bugün midem bulanıyor çünki.. başka bir sebebdende olabilir ama uyunca geçiyor uyanınca hafif başlıyor sabah baya yoğundu halsizlik bulantı istifra edicem sandim şuanda da yatıyorum zaten kalkınca bazen daha kotu oluyorum
Bu ay beklicem bende kan testi için ama varsa gebelik geç döllenme degilse 4 günde 5 günde belli oluyormuş düşüncesi beynimi kemiriyorbende allahtan regli beklicek sabır var
Teşekkür ederim sağol, nedense benimde sana bir kanım ısındıHmm sağol canım tamam bakayım ona ben ozaman.. senin bildiklerine karşı güvenim var nedense içimden öyle geliyor
Denicem bu testlerden ama tabi hamile değilsem.. bugün midem bulanıyor çünki.. başka bir sebebdende olabilir ama uyunca geçiyor uyanınca hafif başlıyor sabah baya yoğundu halsizlik bulantı istifra edicem sandim şuanda da yatıyorum zaten kalkınca bazen daha kotu oluyorum
Merhaba canimEkteki resimlere bakar mısınız bi?
10. gün neredeyse ovülasyon testindeki ikinci çizgi yok denecek kadardı. Tahmini olarakda yumurtlamayı 14. gün olarak bildiğimden
11 İlişki
12 Pas
13 sabah ilişki şeklinde tasarlamıştım.
İnsanoğlu plan yaparken şeytan gülermiş derler, banada öyle oldu :)
11. Gün ovülasyon testini öğlen 12 de yaptım. Resimde de gördüğünüz gibi pozitife yakındı.
Aklımda 11. gece yapıp, 12. günü pas geçip 13. gece yeniden birleşme yaşamada olduğu için 11. gece birleşme yaşandı.
12. gün (yani bugün) ovülasyon testini yine 12'de yaptım. Ve pik seviyeyi gördüm. Normal şartlarda Dün değil bugün birleşme olması daha iyi ancak ben dün yaptğım için bugünde yaparsam acaba kaliteli sperm yok mudur diye düşünüyorum.
Deli gibi bir akıntım var şuanda eğer yumurtam çatladı ise ohh iyi dünki spermler yakalar diyendüşünecem ama dayanamayıp yeniden yaptım test az önce resimde yenilediğim testin üzerine Ö.S yazdım. henüz daha çatlama olmamış.
Bu hem iyi birşey yeniden ilişki şansım var, hemde kötü spermler kalitesiz ise üst üste iki gün yapmak iyi değil ve içerdki spermler çatlamayı yakalayamayacakEki Görüntüle 2650259
Sabretttt çok erken öğrenip napcan ben ilk hamileliğimde öğrendim işte hemen moda girdim kimyasal oldu ne kadar geç öğrenirsen o kadar iyiBu ay beklicem bende kan testi için ama varsa gebelik geç döllenme degilse 4 günde 5 günde belli oluyormuş düşüncesi beynimi kemiriyor
Bu ay sabretcem inşallah canimSabretttt çok erken öğrenip napcan ben ilk hamileliğimde öğrendim işte hemen moda girdim kimyasal oldu ne kadar geç öğrenirsen o kadar iyi
Olumsuz dusunme hatta hic dusunmebenide ekleyin lütfen 10 temmuz bat 1 bucuk yıldır deniyoruz klomen ovitrelle bu ay ignemi olmadim içimden gelmedi
Benim gibi ikinci gebelik isteyen var mı acaba
Eşimin sperm kalitesini ölçtürmedik, sonucu bilmediğimden aslında stres yapıyorum, geçen ayda boyle oldu sanki, neyse söylediğin gibi eğer denk geldi ise olur artık allaha bıraktım sonucuMerhaba canim
Spermeler kalitesiz olacak diye dusunme bence eger esinde bir problem yoksa sperm kalitesi acisindan. Cunku bir doktorun bir aciklamasina denk gelmistim. Pik olan günlerde bir degil hatta iki kez birlikte olmayi deneyin seklinde. Ilk birlesmede icerde kalan spermler ikinci birlesmede olan spermelerin tuplere ulasmasini kolaylastiriyormus. Evet genelde gun asiri deniyor, ki bu da cok mantikli. Cunku zaten spermler eger kaliteliyse 72 saate kadar canli kalabiliyor. O yuzden stres yapmadan denk gelmisse zaten gelmistir. Gelmediyse bence bugünü de degerlndir
Evet canımA AnsumjoraPiXiEE bana su olayi anlatin yav simdi ovulasyon testi yaptik ikisi de koyu cizgi sanirim buna pik diyoruz bu yumurtlama oluyor mu demek ondan sonra o cizgi silik cikana kadar sureci degerlendirmek mi lazim siliklesmesi demek yumurtanjn catlamasi spermin de yumurtaya mi gitmesi demek dogru mu anlamisim
Ayy aynı ben 2. Cocuk ilk cocuk 3 yasındaGuli007 Merhabalarrrr
Temmuz ayı icin ben de beklemedeyim. Bat 6 temmuzlisteye eklersen sevinirim Guli007
ikinci bebeğimiz icin niyetlendik bakalım. Su an oglum 3 yaşında. Ilk bebeğime aşağı yukari 1 sene sonra hamile kalabilmistim. Esimin isi geregi yurt disina çıkacağı ay umit bitmisken hamile kalmistim ve 8 ay o olmadan hamilelik gecirdim. Döndüğünde bir hafta sonra dogum yaptimRahim filmi, ovulasyon testi, hamilelik sureci vs. aklimda kaldığı kadarıyla tecrubelerimi paylaşabilirim kızlar. Hepimize bol şans
SupermisAyy aynı ben 2. Cocuk ilk cocuk 3 yasında
Bence en garantisi yumurtanızın çatladığı günden itibaren 10. Gun gebelik varsa hem kanda hemde idrarda cikiyoBu ay beklicem bende kan testi için ama varsa gebelik geç döllenme degilse 4 günde 5 günde belli oluyormuş düşüncesi beynimi kemiriyor
5. Yilim bitti nisan ayinda 29 yasindayim senSupermiskac yillik evlisin canim kac yasindasin?