Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sozun duzu bizdede eledi ne vaxt oldu planlamiriqama men fikirlesiremki o yumurtalama gunlerini esas deyerlendirmeliyik

Hee yaxsi edirsen can mende hec kime demiyecem ozum bilmek ucun gelen ay gederem yegin hec kime demeden

geç döllenme olabilir ya acele etme. adet söltürücü de kullanma. kan testi versene
içme birşey şimdilik benmide 1.5 gün kadar gecikti hayatımda ilk kez bekle biraz daha bence
deliiii :) niye ağlıyorsun alla alaaa yumurtalada geç yumurtla yani ne olacak sanki kuzum
Maydonoz suyu canım kesinlikle ben onu içinde iki güne adetim geliyor
toplu yazayım dedim, ben eminim arkadaşlar gebe değilim çünkü yumurtlamayı görmeden değerlendirmiştim ve taaaaa battan sonra gördüm inanılır gibi değil çok geç yumurtladım ve değerlendiremedim yani mantıken hamile kalmam imkansız, biliyorum senelerdir deneyenler var benim sinirimi bozan olmaması değil salak gibi göz göre göre piki görüp inanamadığım için değerlendirmemiş olmak, bir de önümüz bayram güya bu ay kalsam o zamana daha da netleşirdi aileme filan söylerdim, herkes başımın etini yiyordu susturacaktım herkesi arayı çok açtın diyenlere hamileyim diyecektim ama şimdi iyice bütün tarihler ileri attı moralimi en çok o bozuyor resmen adet döngüm 45 güne çıkmış oldu kim bilir temmuz da belki de yumurtlama olmaz ve ağustosa sarkar bayramda değerlendiremem tatilde çok üzüldüm

Canım testte negatifken kanda sanmıyorum çıksın ben emin oldum artık yeşil çay filan içicem

Iki kere yumurtlamış olamazmısin acaba grbeykendr yumurtlama olurmuki belki saçma bisi soruyorum ama işte.. peki tamam hamile değilim de otur düşünme kendiliğinden gelir ozaman sıkıntı yapma vallaha.. diğerlerinide boşver kim.ne derse desin onu bunu susturmak için yapmıyoruz bu genişleri sen çocuğuna kardeş istiyorsun kendinde evlat istiyorsan nasib meselesi Rabbim inşallah tekrar tattirsin sana canim..

Acele etme bak bakalim belki gelir kendiliğinden sonra pişman olmaktansa bekle bence acele etme

Kızlar ovulasyon demiskenn banada bir marka öneriniz varmı özellikle pco için ise yarayan.. daha önce almadım lütfen tecrübesi olan güvenilir bir marka versin
Canım ben Laboquick diye bir marka var onu kullanıyorum. Hem fiyat olarak iyi hemde internet üzerinden alabiliyorsun.
Ve %100 tutuyor benim testler.

Bilmiyorum akıntım vardı o da geçti muhtemelen o da yumurtlama akıntısıydı

Aynen öyle biz insanlar sevsin, insanlar görsün diye mi çucuk yapıyoruz canım. ne mana ne saçma.
Ben o kadar katıyım ki bu konuda daha bir kere bile ne kendi annem ne kayınvaliden ne de bir başkası bana eee çocuk düşünmüyor musunuz diyemiyor bile, çünkü soracak olsalar cevabımla döveceğimi iyi bilirler.

Söylediğiniz gibi kimsenin haddine değil, ve herkesinde illaki cocuğu olmak veya her çift çocuk istemek zorunda değil. Allah korusun çocuk ateşlendiğinde onlar mı bakacak, onlar mı uykusuz kalacak. Sırf sevmek için çocuk ne zaman sorusuna asla katlanamıyorum. 3,5 yıllık (hatta 4 e gidiyorum) evliyim bir kere soramadı kimse bana

Bu ka
bu kadar hesap kitap yapma o zaman daha çok üzülürsün. Sonuçta makine değiliz bizde. Bu arada bazı kadınlar 2kez yumurtluyormuş öyle de olabilir umudunu kesme. Adet sökücü de kullanma. Adetini bekle. Bekleyemiyorsan bile doktora görün tatlım

çok doğru söylüyorsun hormonal midir nedir bende böyle değildim noldu bilmiyorum sinirlerim çok gerildi sakinleşmeliyim, şükredip sakinleşicem inş

Kızlar şimdi bende size bir soru sorucam. Yumurtlama döneminde olan yumurta kıvamındaki akıntı yumurtlama olduğunda mı oluyor yoksa yumurta çatladığında mı bilen var mı?

Kızlar şimdi bende size bir soru sorucam. Yumurtlama döneminde olan yumurta kıvamındaki akıntı yumurtlama olduğunda mı oluyor yoksa yumurta çatladığında mı bilen var mı?
Benim çatlamada oluyor 2 aydır özellikle dikkat ettim, o sıvıda spermleri yumurtaya daha hızlı ulaşmasını sağlayan rahmin salgıladığı bi sıvıymış yani sen doğurgansın şuan hamile kalabilirsin mesajı veriyor bize

Beklenen reglim 4 temmuz.
Tahmini yumurtlamam 19 Haziran.

Dün sabah yaptığım ovülasyon testim pozitife çok yakındı ve gün içerisinde yumurtlıklarımda baskı oluyordu. Dün gecede birleşme yaşandı.

Bugün sabah yaptığım ovülasyon testim ise %100 pozitif çıktı. Öğlen gibi de bildiğiniz yumurta kıvamında yoğun akıntım oldu. Ayy acaba bu çatlama mı yoksa yumurtlama mı diye merak ettim... Dayanamadım ovilasyon testinde çatlama görecek miyim diye testi az önce yeniledim. Yine %100 pozitif çatlama olmamış henüz yani :)

Şimdi bugün %100 pozitifi gördüm, çatladığında içerde canlı sprem olması gerekiyor. Benim bu akşamıda değerlendirmem lazım ama dün akşamda birliktelik olmuştu. Hergün yapmakda kaliteli spermin olmasını engelliyor ne yapsam bilemedim :):):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…