Sozun duzu bizdede eledi ne vaxt oldu planlamiriqsoruşmaqda ayıb olmasın mütləq o günlərdə və günaşırı olursuz? mən hələ o mərhələdə deyiləmki iminni gününə görə olum kefimiz nə vaxt istədidi gündə neçə dəfə istəsk yəni
Hee yaxsi edirsen can mende hec kime demiyecem ozum bilmek ucun gelen ay gederem yegin hec kime demedenmənim işimin yanında var ona görə rahat gedirəm heç qaynanama zada demirəm. sonra başımı ağrıdacaqlarki nəyə gedirsən hələ tezdi zad zud. ama mən gedib konkret bilmək istəyirəmki problem yoxduki. yəni əslində hamiləlik üçün o qədər tələsmirəm
Canım bir kan aldırsan olmazmi bir bak kanda ne çıkacak?3 gün canım ama gebelik testleri hep negatif
InshaAllah haber verBenim bat 26 haziran bu ay sogan suyunu denedim insallah faydasini gorurum
geç döllenme olabilir ya acele etme. adet söltürücü de kullanma. kan testi versene
içme birşey şimdilik benmide 1.5 gün kadar gecikti hayatımda ilk kez bekle biraz daha bence
deliiii :) niye ağlıyorsun alla alaaa yumurtalada geç yumurtla yani ne olacak sanki kuzum
toplu yazayım dedim, ben eminim arkadaşlar gebe değilim çünkü yumurtlamayı görmeden değerlendirmiştim ve taaaaa battan sonra gördüm inanılır gibi değil çok geç yumurtladım ve değerlendiremedim yani mantıken hamile kalmam imkansız, biliyorum senelerdir deneyenler var benim sinirimi bozan olmaması değil salak gibi göz göre göre piki görüp inanamadığım için değerlendirmemiş olmak, bir de önümüz bayram güya bu ay kalsam o zamana daha da netleşirdi aileme filan söylerdim, herkes başımın etini yiyordu susturacaktım herkesi arayı çok açtın diyenlere hamileyim diyecektim ama şimdi iyice bütün tarihler ileri attı moralimi en çok o bozuyor resmen adet döngüm 45 güne çıkmış oldu kim bilir temmuz da belki de yumurtlama olmaz ve ağustosa sarkar bayramda değerlendiremem tatilde çok üzüldümMaydonoz suyu canım kesinlikle ben onu içinde iki güne adetim geliyor
Canım testte negatifken kanda sanmıyorum çıksın ben emin oldum artık yeşil çay filan içicemCanım bir kan aldırsan olmazmi bir bak kanda ne çıkacak?
"yasmin" ilacı ile 3,5 sene korundum ve Ocak ayında bıraktım ilacı. 6 aydır deniyorum fakat sadece son 2 aydır ovülasyon testi ile denedim.Ne kadardır deniyorsunuz bebek
toplu yazayım dedim, ben eminim arkadaşlar gebe değilim çünkü yumurtlamayı görmeden değerlendirmiştim ve taaaaa battan sonra gördüm inanılır gibi değil çok geç yumurtladım ve değerlendiremedim yani mantıken hamile kalmam imkansız, biliyorum senelerdir deneyenler var benim sinirimi bozan olmaması değil salak gibi göz göre göre piki görüp inanamadığım için değerlendirmemiş olmak, bir de önümüz bayram güya bu ay kalsam o zamana daha da netleşirdi aileme filan söylerdim, herkes başımın etini yiyordu susturacaktım herkesi arayı çok açtın diyenlere hamileyim diyecektim ama şimdi iyice bütün tarihler ileri attı moralimi en çok o bozuyor resmen adet döngüm 45 güne çıkmış oldu kim bilir temmuz da belki de yumurtlama olmaz ve ağustosa sarkar bayramda değerlendiremem tatilde çok üzüldüm
Canım testte negatifken kanda sanmıyorum çıksın ben emin oldum artık yeşil çay filan içicem
Evet muhtemelen yumurtlama ağrısıydı.2 haziran kocam yuzunden kacti 3 haziran da artik yumurtlama olmaz dedim işin ilginc tarafi tam o tarihleede adet agrisi yasadim demek o yumurtlama agrisiydi
Canım ben Laboquick diye bir marka var onu kullanıyorum. Hem fiyat olarak iyi hemde internet üzerinden alabiliyorsun.Kızlar ovulasyon demiskenn banada bir marka öneriniz varmı özellikle pco için ise yarayan.. daha önce almadım lütfen tecrübesi olan güvenilir bir marka versin
Bilmiyorum akıntım vardı o da geçti muhtemelen o da yumurtlama akıntısıydıIki kere yumurtlamış olamazmısin acaba grbeykendr yumurtlama olurmuki belki saçma bisi soruyorum ama işte.. peki tamam hamile değilim de otur düşünme kendiliğinden gelir ozaman sıkıntı yapma vallaha.. diğerlerinide boşver kim.ne derse desin onu bunu susturmak için yapmıyoruz bu genişleri sen çocuğuna kardeş istiyorsun kendinde evlat istiyorsan nasib meselesi Rabbim inşallah tekrar tattirsin sana canim..
Acele etme bak bakalim belki gelir kendiliğinden sonra pişman olmaktansa bekle bence acele etme
Aynen öyle biz insanlar sevsin, insanlar görsün diye mi çucuk yapıyoruz canım. ne mana ne saçma.Tatlım benim aynen bana da öule yapıyorlar. Bende ameliyyat geçirdim ilişki yasaktı tabi kimse bilmiyor bunu. Kayınvalden kayınpederin yaşlı çabuk çocuk doğur torun görsünler falan. onların yaşlılığından bana ne onlar için mi çocuk doğurcam. önceden çoktakıyordum. şimdi umursamıyorum. deli gibi bebek istiyorum. ama bana sorunların hepsine daha çok erken daha gencim bebek düşünmüyorum istemiyorum diyorum ve susuyorlar. benim doktora gidip gitmiycegim kimsenin haddine değil. oyüzden sen de takma kafaya. içinin rahat olmasını istiyorsan gider doktora baktırırsın ama sadece kendin için başkası için değil
bu kadar hesap kitap yapma o zaman daha çok üzülürsün. Sonuçta makine değiliz bizde. Bu arada bazı kadınlar 2kez yumurtluyormuş öyle de olabilir umudunu kesme. Adet sökücü de kullanma. Adetini bekle. Bekleyemiyorsan bile doktora görün tatlımtoplu yazayım dedim, ben eminim arkadaşlar gebe değilim çünkü yumurtlamayı görmeden değerlendirmiştim ve taaaaa battan sonra gördüm inanılır gibi değil çok geç yumurtladım ve değerlendiremedim yani mantıken hamile kalmam imkansız, biliyorum senelerdir deneyenler var benim sinirimi bozan olmaması değil salak gibi göz göre göre piki görüp inanamadığım için değerlendirmemiş olmak, bir de önümüz bayram güya bu ay kalsam o zamana daha da netleşirdi aileme filan söylerdim, herkes başımın etini yiyordu susturacaktım herkesi arayı çok açtın diyenlere hamileyim diyecektim ama şimdi iyice bütün tarihler ileri attı moralimi en çok o bozuyor resmen adet döngüm 45 güne çıkmış oldu kim bilir temmuz da belki de yumurtlama olmaz ve ağustosa sarkar bayramda değerlendiremem tatilde çok üzüldüm
Çok dikkatli ol, eğer Prolaktinin sınırlardaysa tavan yapar hamile kalman imkansızlaşırbu ay bende soğan kürü deniyorum inşallah faydasını görürüm. Bugün 12. Günüm
Bu 1heftede keçseydi gederdim e. Ele bil vaxt keçmir e vallah.Hee yaxsi edirsen can mende hec kime demiyecem ozum bilmek ucun gelen ay gederem yegin hec kime demeden
çok doğru söylüyorsunBu ka
bu kadar hesap kitap yapma o zaman daha çok üzülürsün. Sonuçta makine değiliz bizde. Bu arada bazı kadınlar 2kez yumurtluyormuş öyle de olabilir umudunu kesme. Adet sökücü de kullanma. Adetini bekle. Bekleyemiyorsan bile doktora görün tatlım
Benim çatlamada oluyor 2 aydır özellikle dikkat ettim, o sıvıda spermleri yumurtaya daha hızlı ulaşmasını sağlayan rahmin salgıladığı bi sıvıymış yani sen doğurgansın şuan hamile kalabilirsin mesajı veriyor bizeKızlar şimdi bende size bir soru sorucam. Yumurtlama döneminde olan yumurta kıvamındaki akıntı yumurtlama olduğunda mı oluyor yoksa yumurta çatladığında mı bilen var mı?
Çok dikkatli ol, eğer Prolaktinin sınırlardaysa tavan yapar hamile kalman imkansızlaşır
Beklenen reglim 4 temmuz.Benim çatlamada oluyor 2 aydır özellikle dikkat ettim, o sıvıda spermleri yumurtaya daha hızlı ulaşmasını sağlayan rahmin salgıladığı bi sıvıymış yani sen doğurgansın şuan hamile kalabilirsin mesajı veriyor bize