Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam canim insallah bu ay sanada şans getirir

Merhaba kizlar. Bende aranıza katılıyorum. Haziran ayindan buraya geçiş yapiyorum. Benim prolaktin degerlerim düşük yaptiktan sonra cok yükselmiş ve cok düzensiz adet görüyordum (döngülerim 49 50 gündü) o yüzden bir aydır ilac kullaniyorum ve cok şükür bu ay eski döngüme geri döndüm.

Benimde canım cok sıkkın. Bütün arkadaşlarım ya hamile yada cocuklari var ve ben tek kaldim insallah bu ilaclarla hersey yoluna girer ve temmuz da hamile kalirim. Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin insallah

Kizlar bende beyaz akinti var şimdi yumurtaladimmu yoksa ne???dun iliski oldu bugun aslinda dusunmemistim ama yarinda eşim 1gunluk iş icin evde olamiyacak cuma gunu deneye biliriz anca....sizce bugun yapmalimiyim yoksa cumaya kadar bekleyeyimmikorkuyorumki kaciririm catlamayibana yardimci olun...bilmiyorum akinti gelince yumurtalami yoksa catlamami oluyor ben hangisini değerlendirmeliyim?

Bence akıntı varken yapmalısın ya da 1 gün önce onu da zaten yapmıssn

Bugünü de değerlendir canım.

Canım degerlendir mutlaka bugünü adetin bitiminin kaçıncı günü bugün ve kaç günde bir oluyorsun

Canım degerlendir mutlaka bugünü adetin bitiminin kaçıncı günü bugün ve kaç günde bir oluyorsun
Akıntı gelince yumurtlama oluyor sonrada çatlıyor sen bugünü değerlendir mutlaka spermler iki gün yaşayabiliyor zaten cumayı da degerlendirirsin

Ay o arada kavga etmek trip atmak filan da yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…