cumartesi 14.günün oluyor. senin adet döngüne göre 17si yumurtalama günün olması lazim. yani cumartesi gitmen için ideal. kaç tane olgun yumurtan olduğuna ve büyüklünü söyleye bilir. duruma göre de hangi gün bir daha bakması gerektiğini söyler. acilde bilmiyorum ya vajinal bakınca daha net görüyor büyüklüğünü. ama üstten bakılada biliyorAdet döngüm 31-32 gün arası değişiyor.
Şuanda da 11.gündeyim.
Yani tahminine göre cumartesi günü yumurtlama günün. Sence cumartesi doktora gitsem mi ?
Acilde özelde kadın doğum oluyor genelde nöbetçi hep muayene eder mi ? Sonra iki üç gün sonra yine mi gidicem ?
DÜşük sırasında da vajinadan baktı hepcumartesi 14.günün oluyor. senin adet döngüne göre 17si yumurtalama günün olması lazim. yani cumartesi gitmen için ideal. kaç tane olgun yumurtan olduğuna ve büyüklünü söyleye bilir. duruma göre de hangi gün bir daha bakması gerektiğini söyler. acilde bilmiyorum ya vajinal bakınca daha net görüyor büyüklüğünü. ama üstten bakılada biliyor
3 temmuzSeninki ne zaman tatlım ?
Bizde ilk gece olmuşduƏsas odu dərdimiz eynidi və mən səni başa düşürəmNə əcəb vajinusmus olmusan və heç kimin xəbəri olmayıb, bizim millət səhərin gözü açılmamış çoxu zəng edib soruşur
Ayyy Amin inşallahHiç sorma. Allah en hayırlı zamanda verdiğinde hepsinin ağzı kapanır inşallah.
Oooo yakınız3 temmuz
Bugunlerde bekliyorum 2gune falan ama yinede 16ci gune kadar degerlendirecen...dunden basladim bakalimOooo yakınız
Yumurtlama me zaman senin ?
NAsış çıkıyor testlerin silik mi koyulaştı mı ?Bugunlerde bekliyorum 2gune falan ama yinede 16ci gune kadar degerlendirecen...dunden basladim bakalim
Ben test yapmiyorum ben Azerbaycanda yaşıyorum burda bulamadim...kendim hiss ediyorum aslinda hemde takvime bakiyorum bakalim noulcakNAsış çıkıyor testlerin silik mi koyulaştı mı ?
Biz senle piki görememiştik ya canım bence hata yaptık son ana kadar teste devam edecektik benim uzun süreden sonra ilk defa adetim aşırı uzadı resmen gebelik beklemem tarihlerde pik gördüm iki gün önce şoktan emin olamadım değerlendiremedim bence bu sefer baştan sona ovü test yapalımOcak ayindan itibaren adet dongum bu şekilde sizce bu ay kaç gün olarak hesapliyayim adet olacagim tarihi
14. gününde yumurtlarsan 28inci gününde adet olman gerekiyor. sen git kontrole ultrasonda bakınca yumurta çatlamışsa bile çatladığını anlıyor doktor. kontrolden birşey kaybetmezsin ya en azından için rahat olurDÜşük sırasında da vajinadan baktı hep
Ya bu ay düşükten dolayı öyle olduğunu düşündüm açıkcası
Düzenim bozuldu şaştı diye düşündim hep. Ama ilk takibimde 14-15 günşeri yumurtladım....
düşükten sonra lh değerim zor düştü.
Of ne zlr şeyler ya
Kaç aydır deniyorsun canım ?Ben test yapmiyorum ben Azerbaycanda yaşıyorum burda bulamadim...kendim hiss ediyorum aslinda hemde takvime bakiyorum bakalim noulcak
Tamam canım14. gününde yumurtlarsan 28inci gününde adet olman gerekiyor. sen git kontrole ultrasonda bakınca yumurta çatlamışsa bile çatladığını anlıyor doktor. kontrolden birşey kaybetmezsin ya en azından için rahat olur
ortalama 26 gün falandır. 24 haziran falan yumurtlama olmalı tabiki tahmini. ama döngün kısaysa erken yumurtluyorsunOcak ayindan itibaren adet dongum bu şekilde sizce bu ay kaç gün olarak hesapliyayim adet olacagim tarihi
bizdə də var test. amma uzi daha dəqiqdiBen test yapmiyorum ben Azerbaycanda yaşıyorum burda bulamadim...kendim hiss ediyorum aslinda hemde takvime bakiyorum bakalim noulcak
bilemiyorum ki kuzum yaa son 1 hafta yapmadım olabilir belki dediğin gibi oldu bende değerlendirmedim. Bu ay tüm ay yapıcam inşallahBiz senle piki görememiştik ya canım bence hata yaptık son ana kadar teste devam edecektik benim uzun süreden sonra ilk defa adetim aşırı uzadı resmen gebelik beklemem tarihlerde pik gördüm iki gün önce şoktan emin olamadım değerlendiremedim bence bu sefer baştan sona ovü test yapalım
dögüm bu şekilde benim fotograftaki gibi yani. Erken mi yumurtluyorum ben acabaortalama 26 gün falandır. 24 haziran falan yumurtlama olmalı tabiki tahmini. ama döngün kısaysa erken yumurtluyorsun
mən ilk gecə qoymadım 2inci gün də xəstələndimBizde ilk gece olmuşduona gore camaat el cekdi...bellke cetin olmusdu ona gore alinmirdi sonrada usaq istemirdik deye tam olmurdu basini buraxmisdim bilmirdim yeni tamda usaq istiyende bildim