Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben en iyisi 28 gün olarak hesaplayım garanti olsun di mi kızlar

Biz senle piki görememiştik ya canım bence hata yaptık son ana kadar teste devam edecektik benim uzun süreden sonra ilk defa adetim aşırı uzadı resmen gebelik beklemem tarihlerde pik gördüm iki gün önce şoktan emin olamadım değerlendiremedim bence bu sefer baştan sona ovü test yapalım
kuzu burda ov testiyle hamile kaldıklarını öğrenende var. umutlandırmak istemem tabi ama hamilelik testi yaptınızmı

Merhaba arkadaşlar bende hazirandan geldim adet olmayınca ümitlenmiştim ama sanırım geçen ay aşırı geç yumurtladım 30. gün pik gördüm resmen ve değerlendiremedim o yüzden geçte olsa adet olacağımı düşünüyorum artık çünkü testlerim hep negatif ve öylesine yaptığım ovülasyon da pik gördüğüm için hiç umudum kalmadı, bir an önce adet olsam diye bekliyorum burdan devam edeceğeim artık umarım bu ay her şey istediğimiz gibi olur
Kuzum kaç gün geciktin sen

Kızlar bi de bişi sorucam adet söktürücü olarak kullandığınız doğal şeyler var mı? bir an önce adet olsam iyi olacak

yumurtlama olduğu tarihten 14gün sonra adet olman gerekiyor bu kesin bilgi. erken yumurtlarsan döngün kısa olur. geç yumurtlarsan döngün uzar.
canım öyle olmuyor diyenler de olmuştu kesin mi

Ben en iyisi 28 gün olarak hesaplayım garanti olsun di mi kızlar
hayır garanti olmasını istiyorsan 25 hesapla. yani 7 temmuzda adet olcağını varsay, 23 haziranda da yumurtlama olucağını düşün. 28 hesaplarsan 10 temmuz adet tarihin 26 haziran yumurtlama tarihin olur. yani 3 günle yumurtlamayı kaçırabilirsin.

kuzu burda ov testiyle hamile kaldıklarını öğrenende var. umutlandırmak istemem tabi ama hamilelik testi yaptınızmı
yok canım 30. gün olunca ben şok oldum inanamadım ertesi gün gene yaptım silikleşti resmen ovülasyondu gebelik olsa yine koyu çıkardı bi de gebelik testlerim hep negatif

Kızlar bi de bişi sorucam adet söktürücü olarak kullandığınız doğal şeyler var mı? bir an önce adet olsam iyi olacak
canımmm bence herhangi birşey içme bence bir doktora git ne olur ne olmaz adet olmayıp gebeikte yoksa belki başka birşey vardır belki gebelik vardır geç belli olacaktır bilemzsın birşey kullanma bence doktora gitmeden

yok canım 30. gün olunca ben şok oldum inanamadım ertesi gün gene yaptım silikleşti resmen ovülasyondu gebelik olsa yine koyu çıkardı bi de gebelik testlerim hep negatif
yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor dedi az önce bir arkadaş . senin kaçıncı günün

canımmm bence herhangi birşey içme bence bir doktora git ne olur ne olmaz adet olmayıp gebeikte yoksa belki başka birşey vardır belki gebelik vardır geç belli olacaktır bilemzsın birşey kullanma bence doktora gitmeden
Doğru diyorsun ama günler sonra pik i görünce yıkıldım bana ovülasyonum çok geç oldu gibi geliyo baya ağladım sinirlerim laçka oldu

mən ilk gecə qoymadım 2inci gün də xəstələndim :KK70: ammaki biz gecə də evdə tək olduq sonrasında da heçkim soruşmadı. bir dənə balaca xalam var ona dedim qorxdum xalam da dediki " a bala dəlimi olufsan" :KK70:
Aaa sende vajinumustun???bes ne qeder sonra oldu???mende istemirdim ama dusundumki olmasa seher meni oldurecekler bizimkiler😁cetin olmuşdu🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

X