yumurtlama olduğu tarihten 14gün sonra adet olman gerekiyor bu kesin bilgi. erken yumurtlarsan döngün kısa olur. geç yumurtlarsan döngün uzar.dögüm bu şekilde benim fotograftaki gibi yani. Erken mi yumurtluyorum ben acaba
kuzu burda ov testiyle hamile kaldıklarını öğrenende var. umutlandırmak istemem tabi ama hamilelik testi yaptınızmıBiz senle piki görememiştik ya canım bence hata yaptık son ana kadar teste devam edecektik benim uzun süreden sonra ilk defa adetim aşırı uzadı resmen gebelik beklemem tarihlerde pik gördüm iki gün önce şoktan emin olamadım değerlendiremedim bence bu sefer baştan sona ovü test yapalım
Kuzum kaç gün geciktin senMerhaba arkadaşlar bende hazirandan geldim adet olmayınca ümitlenmiştim ama sanırım geçen ay aşırı geç yumurtladım 30. gün pik gördüm resmen ve değerlendiremedim o yüzden geçte olsa adet olacağımı düşünüyorum artık çünkü testlerim hep negatif ve öylesine yaptığım ovülasyon da pik gördüğüm için hiç umudum kalmadı, bir an önce adet olsam diye bekliyorum burdan devam edeceğeim artık umarım bu ay her şey istediğimiz gibi olur
canım öyle olmuyor diyenler de olmuştu kesin miyumurtlama olduğu tarihten 14gün sonra adet olman gerekiyor bu kesin bilgi. erken yumurtlarsan döngün kısa olur. geç yumurtlarsan döngün uzar.
hayır garanti olmasını istiyorsan 25 hesapla. yani 7 temmuzda adet olcağını varsay, 23 haziranda da yumurtlama olucağını düşün. 28 hesaplarsan 10 temmuz adet tarihin 26 haziran yumurtlama tarihin olur. yani 3 günle yumurtlamayı kaçırabilirsin.Ben en iyisi 28 gün olarak hesaplayım garanti olsun di mi kızlar
yok canım 30. gün olunca ben şok oldum inanamadım ertesi gün gene yaptım silikleşti resmen ovülasyondu gebelik olsa yine koyu çıkardı bi de gebelik testlerim hep negatifkuzu burda ov testiyle hamile kaldıklarını öğrenende var. umutlandırmak istemem tabi ama hamilelik testi yaptınızmı
canımmm bence herhangi birşey içme bence bir doktora git ne olur ne olmaz adet olmayıp gebeikte yoksa belki başka birşey vardır belki gebelik vardır geç belli olacaktır bilemzsın birşey kullanma bence doktora gitmedenKızlar bi de bişi sorucam adet söktürücü olarak kullandığınız doğal şeyler var mı? bir an önce adet olsam iyi olacak
3 gün canım ama gebelik testleri hep negatifKuzum kaç gün geciktin sen
eğer pco falan yoksa sağlıklıysan öyle oluyor. pcolarda bile yumurtlama geç olduğundan adet döngüsü uzuyor. yani geç yumurtlama olabilir ama yumurtlamadan 14gün sonra adet olunur yada hamilelik belli olur.canım öyle olmuyor diyenler de olmuştu kesin mi
yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor dedi az önce bir arkadaş . senin kaçıncı gününyok canım 30. gün olunca ben şok oldum inanamadım ertesi gün gene yaptım silikleşti resmen ovülasyondu gebelik olsa yine koyu çıkardı bi de gebelik testlerim hep negatif
Doğru diyorsun ama günler sonra pik i görünce yıkıldım bana ovülasyonum çok geç oldu gibi geliyo baya ağladım sinirlerim laçka olducanımmm bence herhangi birşey içme bence bir doktora git ne olur ne olmaz adet olmayıp gebeikte yoksa belki başka birşey vardır belki gebelik vardır geç belli olacaktır bilemzsın birşey kullanma bence doktora gitmeden
geç döllenme olabilir ya acele etme. adet söltürücü de kullanma. kan testi versene3 gün canım ama gebelik testleri hep negatif
içme birşey şimdilik benmide 1.5 gün kadar gecikti hayatımda ilk kez bekle biraz daha bence3 gün canım ama gebelik testleri hep negatif
Daha yeni aslinda 2aydir istiyoruz ama ben vajiydim onuda bu ay yendik aslinda ilk denememiz olucakKaç aydır deniyorsun canım ?
He bir defe sorucdum dediler yoxdu mende basini buraxdimbizdə də var test. amma uzi daha dəqiqdi
Hadi bakalım hemen ilk aydan olur inşAllahDaha yeni aslinda 2aydir istiyoruz ama ben vajiydim onuda bu ay yendik aslinda ilk denememiz olucak
deliiii :) niye ağlıyorsun alla alaaa yumurtalada geç yumurtla yani ne olacak sanki kuzumDoğru diyorsun ama günler sonra pik i görünce yıkıldım bana ovülasyonum çok geç oldu gibi geliyo baya ağladım sinirlerim laçka oldu
Aaa sende vajinumustun???bes ne qeder sonra oldu???mende istemirdim ama dusundumki olmasa seher meni oldurecekler bizimkilermən ilk gecə qoymadım 2inci gün də xəstələndimammaki biz gecə də evdə tək olduq sonrasında da heçkim soruşmadı. bir dənə balaca xalam var ona dedim qorxdum xalam da dediki " a bala dəlimi olufsan"