Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben gecenlerde erken gebelik paylasmistim silik cizgi vardi simdi adete 3 gun kala normal kaset test yaptim.negatif silik bile yok. Pek ümitli değilim. Tek ihtimal belki geç döllenme olabilir çünkü geçen hafta kasıklarım çok agriyordu rahatsiz ettirecek kadar yani. Ama sonra kasık ağrısı geçti şimdi normalik hicbir belirtim yok. Hamilelik olsaydi testte bir sekilde silik milik cikardi...

Bu
İnsaallah olmazsın benim kızımda adetim her an geldi gelecek gibi ağrı ve akıntı vardi. Belki olmazsın çünkü adet belirtisi ve gebelik belirtisi aynı oluyor çoğu zaman. Senin bat bugündü di mi
İnşallah bakalim27 gösteriyor uygulama yumurtalamadan dolayi erken olucakmis gibi geliyor...

Merhaba,
Eşimin sperm hızı iyi olmaması nedeni ile bu ay çakşır suyu ve ımpryl vitamin ilacı kullandı.
Kafam rahat olsun diye ovülasyon testi ile herhangi bir takip de yapmadım ama reglim düzenli olduğu için yumurtlama olacağını tahmin ettiğim haftayı 1 gün dinlen 1 gün değerlendir şeklinde uyguladım.

2 gündür sağ kasığımda bulunan sızı ve bir gün önceki akıntım nedeni ile evde gebelik testi olmadığı için ov. testi yapmak istedim
Bugün döngümün 24. günü ve reglime 5 gün var. ov. testim aşağıdaki gibi.

Geç yumurtlama olabilir mi? yani sürekli düzenli reglimde 24. gün yumurtlama olmaz değil mi?
Hamile olabilir miyim?

Bence gebelik testi yapmalısınız Bi kaç gün sonra benimde böyle oldu gebelik testim pozitif

Dongulerimiz aynı sanırım, onceki batimdan öncede bu sekilde oldu iki kez mi yumurtladim acaba diye düşündüm. Umarım hcg yükselmesine bağlı bir gostergedir bu insaallah

Belli olmuyo

Bu pik görünmüyo canım

Dongulerimiz aynı sanırım, onceki batimdan öncede bu sekilde oldu iki kez mi yumurtladim acaba diye düşündüm. Umarım hcg yükselmesine bağlı bir gostergedir bu insaallah
benim reglim asla şaşmaz ve 3 aydır yaptığım tüm ovülasyon testlerinde 12 - 14 günler arası yumurtladım.
Şuan reglime bugüne saymazsak 4 gün var ve benim ovülasyon testim pike çok yakın...

Umarım hcg dir

Ayyy hadi insaallah 30 Temmuz benimde bat. Aldım bir predictor yarın sabah yapacağım varsa belki görünür diye. Kızımda hamile kalmadan önce Yasmin kullanmıştım uzun bir süre...birakinca doktorum ilk 6 ay içinde hemen olmayabilir demişti bunu bildiğim için hiç bir takip vs yapmamıştım ve hemen hamile kalmıştım. Sanırım olmaz dediğimizde mi geliyor anlamadım. Nasib bakalım inşallah bayram hediyemiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…