Hayırlısı canım inşallah bebisin seninledirYok normal kasetler var...ben yaptigim çubuktu ilk kez yapıyordum denemek için almıştımoda hic bir sey olmadı
İnşallahHayırlısı canım inşallah bebisin seninledir
HahahAyyy senin 6 hafta içerisindeyim yazan imzanı yerim canım arkadaşım... H history1985
Merhaba,
Eşimin sperm hızı iyi olmaması nedeni ile bu ay çakşır suyu ve ımpryl vitamin ilacı kullandı.
Kafam rahat olsun diye ovülasyon testi ile herhangi bir takip de yapmadım ama reglim düzenli olduğu için yumurtlama olacağını tahmin ettiğim haftayı 1 gün dinlen 1 gün değerlendir şeklinde uyguladım.
2 gündür sağ kasığımda bulunan sızı ve bir gün önceki akıntım nedeni ile evde gebelik testi olmadığı için ov. testi yapmak istedim
Bugün döngümün 24. günü ve reglime 5 gün var. ov. testim aşağıdaki gibi.
Geç yumurtlama olabilir mi? yani sürekli düzenli reglimde 24. gün yumurtlama olmaz değil mi?
Hamile olabilir miyim?
Eki Görüntüle 2667554
3,5 sene yasmin ile korundum. 6 aydır deniyorum.Ayyy hadi insaallah 30 Temmuz benimde bat. Aldım bir predictor yarın sabah yapacağım varsa belki görünür diye. Kızımda hamile kalmadan önce Yasmin kullanmıştım uzun bir süre...birakinca doktorum ilk 6 ay içinde hemen olmayabilir demişti bunu bildiğim için hiç bir takip vs yapmamıştım ve hemen hamile kalmıştım. Sanırım olmaz dediğimizde mi geliyor anlamadım. Nasib bakalım inşallah bayram hediyemiz olsun
dayanamadım bugün yaptım gebelik testi negatifGebelik olma ihtimali var yarın bi test yapın bence
O zaman eli kulağında inşallah bu aybende
3,5 sene yasmin ile korundum. 6 aydır deniyorum.
bir iki güne varsa yansır benimde testlere sanırım
inşallah yaaa... hala kasıklarımda sızı var şuan bileO zaman eli kulağında inşallah bu ay
Adete var daha aslında insaallah yerleşme agrilaridirinşallah yaaa... hala kasıklarımda sızı var şuan bile
5 gün var adete demiştiniz, çok erken zaten, belli olmaz umudumuzu kaybetmeyin, yarında tekrar edin, kan için biraz bekleyin pzt yedayanamadım bugün yaptım gebelik testi negatifama yarın yine tekrarlıyacam ovülasyon testini. yine koyu ise kan verecem ben sanırım duramıyorum.
Anladım şimdi canım o zaman şüpheli tabiki depik mi değil mi diye sormadım canım yumurtlamam çoktan geçti. Adetime bugünü sayma 4 gün var ve ovülasyon testim pike çok yakın..
adete yakın ovülasyon testi çift çizgi ise hamilelik olabilir diye sorayım dedim
Ay evet predictor de hayali çizgi çıkıyo ama bu sanki silik çizgi gibi inşallah pozitif olurKızlar yapalı beş dakika olmadı sabahı bekleyemedim bat 30 Temmuz, heyecanlandım olabilir galiba. Silik çizgi çıktı bir de hafif lekelenme var yerleşme olabilir sanırım
İnşallah canım silik hayali değil sanırım eşim direkt gördüAy evet predictor de hayali çizgi çıkıyo ama bu sanki silik çizgi gibi inşallah pozitif olur
Sen yine de doktorun dediğini yap benceKızlar çatlatma iğnesinin 10. günü bugün doktor 14. gün adet olacağımı söyledi. Şu an duphaston kullanıyorum yüzde yüz adet olucam birebir adet belirtileri yaşıyorum. Hatta o kadar yoğun yaşıyorum ki bir an önce adet olsam da rahatlasam derdindeyim. Duphastonu bıraksam adet olur muyum sizce yoksa devam etmeli miyim?
Kizlar nasilsiniz???nasil gidiyor gunleriniz benim adet yarincok heyacanlaniyorum