Günaydın kuzucum günün ne zamanMerhaba kizlar nasılsınız nasil gidiyor???ben adet olucakmis gibi sancim var gunlerdi
Günaydın canim...2gun varGünaydın kuzucum günün ne zaman
Bende aynı ya olucamMerhaba kizlar nasılsınız nasil gidiyor???ben adet olucakmis gibi sancim var gunlerdi
Evet aynı gün insaallah hepimiz hamileyizdir amin.karadenizkizi1982
Ansumjora
voda90
gokluna
oblomowka1
Kızlar BAT'larımız 30 Temmuz... Var mı bir belirtisi olan?
Günaydın canim...2gun vargecenlerde test yapmistim 5 gun kala negatif çıkmıştı onun icin inanmıyorum hamile olduguma... yaşadığım lekelenmede yerlesme değilmiş galiba
Kuzum seni merak etmiştim çok geçmiş olsun bence hemen toparlanır bence 3 aya bile gerek yok ilk adetten sonra düzenin oluşur yine bence sevinmelisin yumurtalar demekki gayet iyiMerhaba arkadaşlar az önce doktordan geldim. Kimyasal gebelik yaşadım bu ay hcg değerim 14 e kadar düşmüş. Doktordan klomen istedim ama ilacı vermediği gibi 3 ay korunun düşük yaptın vücut toparlansın dedi. Bide kendiliğinden gebelik oluşuyor klomene ihtiyacın yok demekki dedi. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedimsizce ara vermeli miyim kimyasal gebelik yaşayan arkadaşlar sizler ne yaptınız???
Özel hastaneler hatta yarım saat içinde sonucu veriyorSağlık ocağına bugun sabah kan verdim, sonuç için pzt gününü bekle dediler, e nabız dan bakıyorum orda bişi çıkmıyor, il sağlık sitesinden bakıyorum tc nin yanında örnek no diye bişi istediler ordan giriş yapamadım, özel hastaneler yapar mı ki ya
Maşallah bence sevinmelisin mutlaka kan ver hemen sonuç çıkarGünaydın kızlar Batım 26 temmuz bu dün yaptığım gebelik testi bugün yaptığım sanki bana biraz bundan silik geldi inşallah kimyasal flan değildir korkuyorum
Eki Görüntüle 2667442
Canım bebis var hiç korkma, kan testi yaptirabilirsin. idrar testine göre düşüyor diye düşünmek yanlış olurGünaydın kızlar Batım 26 temmuz bu dün yaptığım gebelik testi bugün yaptığım sanki bana biraz bundan silik geldi inşallah kimyasal flan değildir korkuyorum
Eki Görüntüle 2667442
Aynıı benim de sol tarafımda batma oluyor söa başka bi belirtim asla yokEvet aynı gün insaallah hepimiz hamileyizdir amin.
Bende bir belirti yok sadece sol yumurtaligimda batma var gece dizimi cekip uyudum iyi geldi, belkide gazdır
Canım bebiş var bariz belliBuda dün gece yaptığım ovilasyon testi ve gerçekten koyu
Eki Görüntüle 2667444
Salı günü gitcem inşallah hastahaneye hber veririm sizlere inşallah güzel hberler getiririmCanım bebis var hiç korkma, kan testi yaptirabilirsin. idrar testine göre düşüyor diye düşünmek yanlış olur
Geçen ay biraz kafaya taktığım için belirti fazlaydı.. bu ay çok takmıyorum belirti de yok, bayrama müjdeli haberi veririz insaallah.Aynıı benim de sol tarafımda batma oluyor söa başka bi belirtim asla yok