Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne diyeceğimi bilemedim baya geçmiş günün. Yumurtlama takip etmismiydin ?

Kuzum seni merak etmiştim çok geçmiş olsun bence hemen toparlanır bence 3 aya bile gerek yok ilk adetten sonra düzenin oluşur yine bence sevinmelisin yumurtalar demekki gayet iyi
Allah razı olsun canım. İyiyim çok şükür. Normalde adetim 6 gün sürer şimdi 4 günde bitti hiçbişey anlamadım normalde daha çok olması gerekirken bitti hemen

keşke erken dönem gebelik testi alsaydın canım benim, neyse pazartesiyi bekleyelim diyecem ama bence sen erken dönem test al bir. Eğer çıkmaz ise neden regli olmuyorum diye doktora gidersin en azından... Herşeyin hayıtlısı

bu arada umutlandırmak istemem ama benim kuzen de senin gibi gecikmişti. Erken dönem - normal tüm gebelik testlerini yaptı negatif. Kan yaptı negatif. Doktor alttan muayne etti filan adet söktürü verdi. Adet söktürücüyü 5 gün boyunca cantasında gezdirdi içmedi, kimyasal herhangi bir sey vücüdüma almak isteiyorum diye.. 6. gün bir hisle yine kan verdi ve 5 haftalık hamile çıktı...

İyiki adet söktürücüyü kullanmamışım diye şükrediyor şuan

Allah razı olsun canım. İyiyim çok şükür. Normalde adetim 6 gün sürer şimdi 4 günde bitti hiçbişey anlamadım normalde daha çok olması gerekirken bitti hemen
Benimde 5. Gün bugün kanama normal regl gibi oldu sancı başladı kırmızı kartı gördüm sanırım bende

ağustos ayı hamilelik konusu açıldı mı kızlar

Ya bi arkadaş vardı, referans aralığı yazmıyordu sonuçta, 0 dı değeri, sonra normal değeri çıkmıştı, hamileydi, değeri girilmemiş o esnada, öyle bir şey olabilir mi?

Kızlar şimdi regl görenler ağustos ayı konusuna mı geçicek napıcaz Guli007
Bura geçiyoruz canim...adet oldunmu

İnşallah ama galiba adet olucam sancilarim vargecende negatif gordum umudum yerle bir oldu
İnsaallah olmazsın benim kızımda adetim her an geldi gelecek gibi ağrı ve akıntı vardi. Belki olmazsın çünkü adet belirtisi ve gebelik belirtisi aynı oluyor çoğu zaman. Senin bat bugündü di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…