İnsaallah olmazsın canım umarım gebelik vardırKizlar nasilsiniz???nasil gidiyor gunleriniz benim adet yarincok heyacanlaniyorum
evet canım silik bir çizgi varKızlar yapalı beş dakika olmadı sabahı bekleyemedim bat 30 Temmuz, heyecanlandım olabilir galiba. Silik çizgi çıktı bir de hafif lekelenme var yerleşme olabilir sanırım
Merhabalar,Merhaba,
Eşimin sperm hızı iyi olmaması nedeni ile bu ay çakşır suyu ve ımpryl vitamin ilacı kullandı.
Kafam rahat olsun diye ovülasyon testi ile herhangi bir takip de yapmadım ama reglim düzenli olduğu için yumurtlama olacağını tahmin ettiğim haftayı 1 gün dinlen 1 gün değerlendir şeklinde uyguladım.
2 gündür sağ kasığımda bulunan sızı ve bir gün önceki akıntım nedeni ile evde gebelik testi olmadığı için ov. testi yapmak istedim
Bugün döngümün 24. günü ve reglime 5 gün var. ov. testim aşağıdaki gibi.
Geç yumurtlama olabilir mi? yani sürekli düzenli reglimde 24. gün yumurtlama olmaz değil mi?
Hamile olabilir miyim?
Eki Görüntüle 2667554
tekrar ettim dün ovülasyon testini yine pozitif yani pike yakın...5 gün var adete demiştiniz, çok erken zaten, belli olmaz umudumuzu kaybetmeyin, yarında tekrar edin, kan için biraz bekleyin pzt ye
Canımm cok erken olduğu için silik çıkması normalYaa inşallah Bi sorun olmaz korkuyorum bazı arkadaşlarımız kimyasal gebelik yaşadı burda okudum içim Bi tuhaf sevinemedim bile
Bugünün testi de pozitif ancak t cizgisi biraz daha silik dün ve ondan onceki güne göre...Merhabalar,
Adetime 5 Gün kala Cumartesi akşam üzeri yaptığım ov testi resmen pike yakın bir sonuçtu. Gebelik testi ise negatif çıktı.
Dün yani adetime 4 gün kala ovülasyon testini tekrarladım. Yine aynı şekilde pozitif bir sonuç. Bugünde ovülasyon testi ile takip edicem eğer bugünde pozitifi görür isem Salı günü kanda beta hcg baktırayım diyorum.
Lütfen üzülmeKızlar ben adet oldumcok kotuyum moralim bozuldu
İnşallah vardır bebişBugünün testi de pozitif ancak t cizgisi biraz daha silik dün ve ondan onceki güne göre...
Akşam ovülasyon testin tekrarlıyacağım inşallah
Belimde inanılmaz bir ağrı var değişik birde kahvenin tadı çok acı geliyor zehir gibi. Umarım hamileyizdir ikimizde. Ovulasyon testi yaptım senin gibi, t çizgisi c kadar olmasada pik gününün ertesi günü gibi koyu çıktı. Bu test çok yaniltiyormus Umarım gerçek sonucu gosteriyordur. Bende bati bekleyeceğim gelmez ise hemen kan vermeye giderimevet canım silik bir çizgi var
Hayırlısı böyle imiş canım üzülme daha vakti gelmemis. Doğum ve Ömür süremiz kaderimiz. Kaderde ne zaman ise o zaman olacak. Ama elinde sonunda olacak, hiç sıkma canını, insaallah önümüzdeki ay bebisin seninle olurKızlar ben adet oldumcok kotuyum moralim bozuldu
Acaba yumurtlama mi var boş geçme değerlendir bence bugünü ne olacağı belli olmuyo stresten geç te yumurtlanıyo 2 kez de yumurtlayanlar oluyo nadirenBugünün testi de pozitif ancak t cizgisi biraz daha silik dün ve ondan onceki güne göre...
Akşam ovülasyon testin tekrarlıyacağım inşallah
Üzülme olacak inşallah vakti gelince allahtan umut kesilmez stres yapıp ta hormonların alt üst olmasınKızlar ben adet oldumcok kotuyum moralim bozuldu
Hayırlısı böyle imiş canım üzülme daha vakti gelmemis. Doğum ve Ömür süremiz kaderimiz. Kaderde ne zaman ise o zaman olacak. Ama elinde sonunda olacak, hiç sıkma canını, insaallah önümüzdeki ay bebisin seninle olur
Üzülme olacak inşallah vakti gelince allahtan umut kesilmez stres yapıp ta hormonların alt üst olmasın
Evet dogru kizlar kismetLütfen üzülme
Tekrarlasaydın var gibi görünüyoKızlar merhaba ayın 25 adet olmam gerekiyordu olmadım 3 gün gecikmiş oldu ayın 22 sinde test yaptım böyle çıktı sizce durum nedir
Düzenli adet olmak, adet gününün belli olmamasından daha iyidir benim 2 ay 3 ay geçiyo ancak oluyorum şimdi bekliyorum bi olsa da doktora gitsem hiç takmayın kafayaEvet dogru kizlar kismetgelicek ay hic bir şeye bakmiyicam...kafami baska şeylere takicam artik...yoksa manyak gibi ancaa hamilelik sonrada husran
Ertesi gün tekrarladım negatif çıktı ve birdahada yapmadım ama adet te olmadım 7 yıllık evliyim o yüzden hayal kırıklığına uğramak istemiyorumTekrarlasaydın var gibi görünüyo
Güzelimm benim bat 30 temmuz ama hiç belirti yokBidebayilistersenferiha Canım senin bat ne zamandı var mı bir belirti