Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar,

Adetime 5 Gün kala Cumartesi akşam üzeri yaptığım ov testi resmen pike yakın bir sonuçtu. Gebelik testi ise negatif çıktı.
Dün yani adetime 4 gün kala ovülasyon testini tekrarladım. Yine aynı şekilde pozitif bir sonuç. Bugünde ovülasyon testi ile takip edicem eğer bugünde pozitifi görür isem Salı günü kanda beta hcg baktırayım diyorum.

Bugünün testi de pozitif ancak t cizgisi biraz daha silik dün ve ondan onceki güne göre...
Akşam ovülasyon testin tekrarlıyacağım inşallah

evet canım silik bir çizgi var
Belimde inanılmaz bir ağrı var değişik birde kahvenin tadı çok acı geliyor zehir gibi. Umarım hamileyizdir ikimizde. Ovulasyon testi yaptım senin gibi, t çizgisi c kadar olmasada pik gününün ertesi günü gibi koyu çıktı. Bu test çok yaniltiyormus Umarım gerçek sonucu gosteriyordur. Bende bati bekleyeceğim gelmez ise hemen kan vermeye giderim

Kızlar ben adet oldumcok kotuyum moralim bozuldu
Hayırlısı böyle imiş canım üzülme daha vakti gelmemis. Doğum ve Ömür süremiz kaderimiz. Kaderde ne zaman ise o zaman olacak. Ama elinde sonunda olacak, hiç sıkma canını, insaallah önümüzdeki ay bebisin seninle olur

Bugünün testi de pozitif ancak t cizgisi biraz daha silik dün ve ondan onceki güne göre...
Akşam ovülasyon testin tekrarlıyacağım inşallah
Acaba yumurtlama mi var boş geçme değerlendir bence bugünü ne olacağı belli olmuyo stresten geç te yumurtlanıyo 2 kez de yumurtlayanlar oluyo nadiren

Üzülme olacak inşallah vakti gelince allahtan umut kesilmez stres yapıp ta hormonların alt üst olmasın
Lütfen üzülme
Evet dogru kizlar kismet gelicek ay hic bir şeye bakmiyicam...kafami baska şeylere takicam artik...yoksa manyak gibi ancaa hamilelik sonrada husran

Kızlar merhaba ayın 25 adet olmam gerekiyordu olmadım 3 gün gecikmiş oldu ayın 22 sinde test yaptım böyle çıktı sizce durum nedir

Eklentiler

• 79CFA923-FFBF-4878-95FB-9F3B1C47E3B7.jpeg
    47,9 KB · Görüntüleme: 57
  • FC041D64-E292-40A2-99E5-BE76CF1E6FCA.jpeg
    59,8 KB · Görüntüleme: 62
Evet dogru kizlar kismet gelicek ay hic bir şeye bakmiyicam...kafami baska şeylere takicam artik...yoksa manyak gibi ancaa hamilelik sonrada husran
Düzenli adet olmak, adet gününün belli olmamasından daha iyidir benim 2 ay 3 ay geçiyo ancak oluyorum şimdi bekliyorum bi olsa da doktora gitsem hiç takmayın kafaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…