Yaa inşallah Bi sorun olmaz korkuyorum bazı arkadaşlarımız kimyasal gebelik yaşadı burda okudum içim Bi tuhaf sevinemedim bileCanım bebiş var bariz belli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa inşallah Bi sorun olmaz korkuyorum bazı arkadaşlarımız kimyasal gebelik yaşadı burda okudum içim Bi tuhaf sevinemedim bileCanım bebiş var bariz belli
Sağol canım inşallah vardır bebişim salı günü hber ederim inşallahMaşallah bence sevinmelisin mutlaka kan ver hemen sonuç çıkar
Aynıı benim de sol tarafımda batma oluyor söa başka bi belirtim asla yok
hemen kötü düşünme çizgi çok belirgin, ama gününün geçmesi en büyük belirti olacakYaa inşallah Bi sorun olmaz korkuyorum bazı arkadaşlarımız kimyasal gebelik yaşadı burda okudum içim Bi tuhaf sevinemedim bile
Aynen yarını atlatırsam inşallah o zman içim rahatlarhemen kötü düşünme çizgi çok belirgin, ama gününün geçmesi en büyük belirti olacak
Ne diyeceğimi bilemedim baya geçmiş günün. Yumurtlama takip etmismiydin ?Arkadaşlar bugun gecikmemin 7. günü yaptığım testler negatif çıktı, ne adet sancısı var ne başka bişey belirtiye dair ve hayatımda ilk defa böyle gecikme yaşıyorum, cuma günü dün yani sabah sağlık ocağına kan verdim pzt günü sonuç çıkar dediler, içim içime sığmadı tabi gece eşimi uyandırdım 4 tane hastane dolaştık bir hastanenin acilinden kan verdim sonuç negatif hamile değilim, gelecek aya kaldı umudum, ancak anlamadığım nokta neden adet olmuyorum bu saatten sonra ne yapabilirim hiç bir fikrim yok, covidden dolayı hastanelerde rabdevu bulamıyorum en yakın tarih bayramdan sonra 8 agustos olmazsa özel bir doktor bulucam muayene olmak için, inanılmaz dokundu bu durum bana hala kendime gelemedim
Allah razı olsun canım. İyiyim çok şükür. Normalde adetim 6 gün sürer şimdi 4 günde bitti hiçbişey anlamadım normalde daha çok olması gerekirken bitti hemenKuzum seni merak etmiştim çok geçmiş olsun bence hemen toparlanır bence 3 aya bile gerek yok ilk adetten sonra düzenin oluşur yine bence sevinmelisin yumurtalar demekki gayet iyi
keşke erken dönem gebelik testi alsaydın canım benim, neyse pazartesiyi bekleyelim diyecem ama bence sen erken dönem test al bir. Eğer çıkmaz ise neden regli olmuyorum diye doktora gidersin en azından... Herşeyin hayıtlısıGebelik testi aldım eczacı sabahki ilk idrarla yap dedi ben dayanamadım beklemeye artık yaptım ve tek çizgi çıktı yine, adet de olmuyorum iyice moralim bozuldu hayatımda bu kadar gecikme yaşamadım 19 unda adet görmem gerekirdi ilk idrar olmadığı içinmi böyle oldu acaba kan testine de pzt yi bekle dediler
@Bir_Mumine hic görünmuyosun canim
Canım bende hiç bir belirti yok, sadece 2 gündür koltuğa veya sandalyeye otururken bir basınç ve sürekli ayıptır söylemesi gaz durumu varkaradenizkizi1982
A Ansumjora
voda90
gokluna
oblomowka1
Kızlar BAT'larımız 30 Temmuz... Var mı bir belirtisi olan?
bu arada umutlandırmak istemem ama benim kuzen de senin gibi gecikmişti. Erken dönem - normal tüm gebelik testlerini yaptı negatif. Kan yaptı negatif. Doktor alttan muayne etti filan adet söktürü verdi. Adet söktürücüyü 5 gün boyunca cantasında gezdirdi içmedi, kimyasal herhangi bir sey vücüdüma almak isteiyorum diye.. 6. gün bir hisle yine kan verdi ve 5 haftalık hamile çıktı...Arkadaşlar bugun gecikmemin 7. günü yaptığım testler negatif çıktı, ne adet sancısı var ne başka bişey belirtiye dair ve hayatımda ilk defa böyle gecikme yaşıyorum, cuma günü dün yani sabah sağlık ocağına kan verdim pzt günü sonuç çıkar dediler, içim içime sığmadı tabi gece eşimi uyandırdım 4 tane hastane dolaştık bir hastanenin acilinden kan verdim sonuç negatif hamile değilim, gelecek aya kaldı umudum, ancak anlamadığım nokta neden adet olmuyorum bu saatten sonra ne yapabilirim hiç bir fikrim yok, covidden dolayı hastanelerde rabdevu bulamıyorum en yakın tarih bayramdan sonra 8 agustos olmazsa özel bir doktor bulucam muayene olmak için, inanılmaz dokundu bu durum bana hala kendime gelemedim
Benimde 5. Gün bugün kanama normal regl gibi oldu sancı başladı kırmızı kartı gördüm sanırım bendeAllah razı olsun canım. İyiyim çok şükür. Normalde adetim 6 gün sürer şimdi 4 günde bitti hiçbişey anlamadım normalde daha çok olması gerekirken bitti hemen
YaaaBende aynı ya olucam
Ya bi arkadaş vardı, referans aralığı yazmıyordu sonuçta, 0 dı değeri, sonra normal değeri çıkmıştı, hamileydi, değeri girilmemiş o esnada, öyle bir şey olabilir mi?Arkadaşlar bugun gecikmemin 7. günü yaptığım testler negatif çıktı, ne adet sancısı var ne başka bişey belirtiye dair ve hayatımda ilk defa böyle gecikme yaşıyorum, cuma günü dün yani sabah sağlık ocağına kan verdim pzt günü sonuç çıkar dediler, içim içime sığmadı tabi gece eşimi uyandırdım 4 tane hastane dolaştık bir hastanenin acilinden kan verdim sonuç negatif hamile değilim, gelecek aya kaldı umudum, ancak anlamadığım nokta neden adet olmuyorum bu saatten sonra ne yapabilirim hiç bir fikrim yok, covidden dolayı hastanelerde rabdevu bulamıyorum en yakın tarih bayramdan sonra 8 agustos olmazsa özel bir doktor bulucam muayene olmak için, inanılmaz dokundu bu durum bana hala kendime gelemedim
Kızlar şimdi regl görenler ağustos ayı konusuna mı geçicek napıcaz Guli007
İnşallah ama galiba adet olucam sancilarim vargecende negatif gordum umudum yerle bir olduGeçen ay biraz kafaya taktığım için belirti fazlaydı.. bu ay çok takmıyorum belirti de yok, bayrama müjdeli haberi veririz insaallah.
İnsaallah olmazsın benim kızımda adetim her an geldi gelecek gibi ağrı ve akıntı vardi. Belki olmazsın çünkü adet belirtisi ve gebelik belirtisi aynı oluyor çoğu zaman. Senin bat bugündü di miİnşallah ama galiba adet olucam sancilarim vargecende negatif gordum umudum yerle bir oldu
Teeskkur ederim canm insallah Allah isteyen kimsenin kucagini bos brakmasn cabucak guzel haberler alin insallahYaaa hayirli olsun canim çok güzel sonucbizlerede kısmet
Pardon 3 katınaşu ana kadar 9 hamilemiz var değil mi insaallah Temmuz bitinceye kadar sayı iki katına çıkar
Nasıl canım anlamadım neyin 5. GünüBenimde 5. Gün bugün kanama normal regl gibi oldu sancı başladı kırmızı kartı gördüm sanırım bende
ağustos ayı hamilelik konusu açıldı mı kızlar