Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bende silik cıktıgı halde hamile deiglmişim adet gördüm bugün yıkıldım testlere güvenme git kan ver canım
Sağlık ocağına bugun sabah kan verdim, sonuç için pzt gününü bekle dediler, e nabız dan bakıyorum orda bişi çıkmıyor, il sağlık sitesinden bakıyorum tc nin yanında örnek no diye bişi istediler ordan giriş yapamadım, özel hastaneler yapar mı ki ya

Ben bu ay resmen kocamın ırzına geçtim nerdeyse ama yine olmadı
Canim üzülme lutfen bak daha yeni evlisin. Evliliğinin tadını çıkart. Eşinle mutlu olmak için birlikte ol bebek için odaklaninca kendini strese sokuyorsun. Ana odaklan daha iki ay olmus. Bak böyle yaparsan önümüzdeki aylarda eminim hamile kalırsın.

Canım bende silik cıktıgı halde hamile deiglmişim adet gördüm bugün yıkıldım testlere güvenme git kan ver canım
İnşAllah pozitifi en kısa zamanda görürsün canım valla çok zor bişey negatif görmek ya da kırmızıları görmek 2 bucuk senedir çok yıprandım kaçacak saklanacak yer arıyorum kimse sormasın artık diye

Canım normalde testte çıkar ama bazen çıkmıyor. Sıkma canını umarım sağlıklı bir hamilelik yaşıyorsundur. Pazartesi sonucunda varsa kesin çıkar

Canım normalde testte çıkar ama bazen çıkmıyor. Sıkma canını umarım sağlıklı bir hamilelik yaşıyorsundur. Pazartesi sonucunda varsa kesin çıkar
İnşallah canım çok teşekkür iki günü nasıl geçircem bilmiyorum normalde çok aşırı sabırlıyımdır ama ilk defa gecikme yaşayınca içim içime sığmıyor 100 tane test yapasım var

İnşallah canım çok teşekkür iki günü nasıl geçircem bilmiyorum normalde çok aşırı sabırlıyımdır ama ilk defa gecikme yaşayınca içim içime sığmıyor 100 tane test yapasım var
Anlıyorum seni bende aynı olurdum. Diliyorsan al bir kaç test daha yap ama ilk idrarla.

Anladm.daha kucucuk yqni tesekkur ederim bende haftaya gideim doktora o halde

Sağol canım teşekkür ederim. Dişlerimi hallettim çok şükür ama vitamin falan kullanmaya başlayayım tekrardan. Bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler

Canımm ben hep aç olduğum için asla anyalamam

Kuzucum ya çok uzuldum ama dediği gibi demekki olabilio kürtaj falan olmadığın için ben korunmada gerek olduğunu dusunmuyorum çoğu insan da kimyasaldan sonra korunmuyo ama sen bilirsin yine de
Bende korunmamayı düşünüyorum açıkçası. Zaten pkos var muhtemelen hemen hamile kalamam buna da çok şaşırmıştım zaten ama nasip olmadı c life macuna başladım memnun kalırsam mutlaka yazarım buradakilere de fikir olmuş olur

Ya süpersin çok pozitifsin. Haber alayım olumlu ya da olumsuz hemen etiketleyecegim seni. Ne zaman belli olur canım sence. 11 12 gün sonraki testte belli olur diye görmüştüm bir yerlerde
Canımm ovu testin varsa 10. Gün yapmaya başla. Gittikçe koyulaşırsa gebelik var demekmiiş....

Canımm ovu testin varsa 10. Gün yapmaya başla. Gittikçe koyulaşırsa gebelik var demekmiiş....
Bende duymuştum ama ne zaman yapacağımı bilmiyordum. Var canım 12 13 tane. Bayramdan sonra yapmaya başlarım. Neyseki düğün bayram derken zaman hızlı geçiyor. Yoksa evde günler geçmek bilmezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…