Gebelik testi yapmadım, bugun sabahtan 8 bucukta kan verdim sağlık ocağına, sağlık ocağındakiler pzt günü çıkar dedi, onları falan bekleyemeyeceğim, iş yerimden izin aldım saat 15:00 de çıkıcam bir test alıp yapacamNe yaptın aldın mı gebelik testini
Hayırlısı Allah'tan canım teşekkür ederim öyle yapacağım artık zaten bende astım sıkıntısı çıktı eşimde git spiral taktir doğum sana sıkıntılı olabilir dedi ne yapacağımı bilmiyorum Allah'ım hayirlisini versinCanım cok zorlayıcı zor bir süreç böyle beklemek biliyorum. Aslında vazgeçtim desende hala istiyorsun bende yaşadım kızım doğmadan önce bunları. Sen bu ay kendine ayır hiç bir şeyi kafana takma. Olsun diye uğraşma. Yumurtlama takibini falanda bırak.esinle birliktelik yaşamaya devam et ama sadece bir kadın ve eş olarak. Hamile kalmak istediğin için degil yani.Kafanı ruhunu dinlendir. Gelecek aya inşallah kendine gelmiş bir şekilde devam edersin. Allahtan ümit kesilmez. O biliyor bizim için hayırlısının ne zaman olduğunu.
Evet maalesef Allah yar ve yardımcımız olsunCanım merhaba. Öncelikle çok ama çok geçmiş olsun.
Benim de senin gibi başımdan bir bebek kaybı geçti. 8 haftalıkken kürtaj oldum. adetimi beklerken hiç iyileşemedim hep bir lekelenme 2 ay sonra histereskopi yapıldı ve rest plesenta tanısı konuldu. Temizlendi içim. 3 ay korunma verdi doktor. koruna sürecini bitirdik. 2 aydır korunmuyorzu bu ikinci ayım. Bakalım bu ay yumurtlamayı falan değerlendirdk. Ama şimdi de içimi başka bir şüphe kapladı. Çok okuyup araştırmak iyi olduğu gibi çok kötü yanları da var. Boşuna sitrese giriyorum. ama elimde de değil. Bebeğimi neden kaybettim sebepsiz yere düşün düşn. Ya yine olursa düşüncesi. Pıhtılaşma sorununa kadar getirdi beni. Şimdi bunun üstüne yoğunlaştım. Acaba pıhtılaşma mı var bende çünkü olabiliyomuş 35 yaş üstünde bir sağlıklı doğumu olsa bile annenin. Şimdi tekrar bir kadın doğum randevusu alıp tıbbi genetiğe sevk isteyeceğim sanırım işimi şansa bırakamam riske atamam kendimi zaman aleyhime işliyor.
Canım benim çok ama çok teşekkür ederimInsallah vardır kuzucum hanı herkesin hamile kalmasını çok isterim ama bu ay senden daha çok istiyorum inşallah sağlıklı bi sekilde olur
Evet canımm çatlamış.. Bugünü değerlendirebilir misib? Garantiye alsakInşallah rabbim en kısa sürede hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin canım.Benim maalesef âdetlerim düzensiz. Ama yumurtlamayı gördüğüm için 14 15 gün içinde olur diye tahmin ediyorum. 14.00 u bekleyemedim. Az önce yaptım ovu. Sanırım bugün çatlamış değil mi
Ben sanki daha da çok isteksiz oluyorumKızlar ya yumurtlama zamanı geldiği zaman sizin içinizde de o istek oluyo biraz ayıp amahiç sizin çok istediğiniz vakitler olmadi mi bence yumurtlama ozaman bence millet tek gece tek kurşunla öyle hamile kaliyo zevk tavan tabiki bi teori bnmkisi
Beklemek gerçekten çok sınır bozucu çok haklısın arkadaşım ama belirti gelmeden de gelebiliyo ben bu hamileligimde bi iki gün bel ağrısı yaşadım cabuk acıkma hariç baska da bi belirtim olmadi göğüs ağrısı göğüs dolgunluğu falan da olmadi sadece göğüs uclarim belirginlesmisti diliyorumen guzel vakitte minigin gelir guzel diklerin içinteşekkür ederimCanım benim çok ama çok teşekkür ederimİnşallah senin bebişte sağlıklı bi şekilde sıkıntısız sorunsuz dünyaya gelir. İnşallah hamileliğin ve lohusalığın sıkıntısız,problemsiz çoook güzel geçer Yani b belirtim yok normalde erkenden başlardı adet belirtilerim inan zaman çok zor geçiyor bi an önce belli olsa şu durum... Beklemek insanı cidden çok sıkıyor..
Yok ya normal zamanda ben kendimde anlıyorum yumurtlama zamanimi ama işin içinde bi gebelik düşüncesi girince bi tempo gelince Tabi ki anlamak zor oluyoBen sanki daha da çok isteksiz oluyorum
Merhaba arkadaşlar az önce doktordan geldim. Kimyasal gebelik yaşadım bu ay hcg değerim 14 e kadar düşmüş. Doktordan klomen istedim ama ilacı vermediği gibi 3 ay korunun düşük yaptın vücut toparlansın dedi. Bide kendiliğinden gebelik oluşuyor klomene ihtiyacın yok demekki dedi. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedimsizce ara vermeli miyim kimyasal gebelik yaşayan arkadaşlar sizler ne yaptınız???
Bence guzel cıkmış hayirli olsun hamileliğin şimdiden değerin artıyor mu diye kontrol ettir ya 2 gün yada 4 gün sonra guzel hamileliklerin olur insallahMerhbaa bayanlaradetim 2 gun gecti kan verdim beta 547 cikti kac haftalik zsce? Ne yapmaliyim muayene icin vesaire?
Maalesef canım evde değilimEvet canımm çatlamış.. Bugünü değerlendirebilir misib? Garantiye alsak
Maalesef canım evde değilimEvet canımm çatlamış.. Bugünü değerlendirebilir misib? Garantiye alsak
Ben bu ay resmen kocamın ırzına geçtim nerdeyse ama yine olmadıBen sanki daha da çok isteksiz oluyorum
Canım annemde astım var maaşallah 5 tane doğurdu. Sen doktorunla görüş gerekli önlemleri al tedavileri ol. Belki normal doğum olmaz ama sezaryen doğum neden olmasın. Rabbimden hayırlısını isteHayırlısı Allah'tan canım teşekkür ederim öyle yapacağım artık zaten bende astım sıkıntısı çıktı eşimde git spiral taktir doğum sana sıkıntılı olabilir dedi ne yapacağımı bilmiyorum Allah'ım hayirlisini versin
Tesekkurler canm haftaya gideim diorm bi insallahBence guzel cıkmış hayirli olsun hamileliğin şimdiden değerin artıyor mu diye kontrol ettir ya 2 gün yada 4 gün sonra guzel hamileliklerin olur insallah
bakalım kafam karman cormanCanım annemde astım var maaşallah 5 tane doğurdu. Sen doktorunla görüş gerekli önlemleri al tedavileri ol. Belki normal doğum olmaz ama sezaryen doğum neden olmasın. Rabbimden hayırlısını iste
Ben yaşamadım ama bilmiyoruz belkide çoğumuz yaşıyoruz bu durumu ve bir kaç gün gecikme sonrası adetimiz geldiğinde sadece gecikme olarak görüyor olabiliriz. Öncesinde belki de test yapmamış olsan haberin olmayabilirdi. Kimyasalda olsa bir gebelik için rahim hazırlandığı için normale dönmesi en az 40 gün diye biliyorum bu da iki adet geçirmek demek. Riske atma bu dönemde vitamin vs kullan, biraz kilon varsa diyet yap. Dişlerine baktır küçücük görmediğimiz çürükler hamilelikte bir anda ortaya çıkıyor onları yaptır. Bu şekilde beynine hazırım komutu göndermiş olursun inşallah bir sonraki gebeliğin sağlıkla devam eder. Doktor doğru söylemiş demek ki yumurtluyorsun ve yumurtan dolleniyor klomene gerek yok. Sıkma canını şimdi şer görünen belki de sonradan iyi ki o zaman olmamış dediğin bir hayra vesile olacak.Merhaba arkadaşlar az önce doktordan geldim. Kimyasal gebelik yaşadım bu ay hcg değerim 14 e kadar düşmüş. Doktordan klomen istedim ama ilacı vermediği gibi 3 ay korunun düşük yaptın vücut toparlansın dedi. Bide kendiliğinden gebelik oluşuyor klomene ihtiyacın yok demekki dedi. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedimsizce ara vermeli miyim kimyasal gebelik yaşayan arkadaşlar sizler ne yaptınız???
Gözün aydın canım sağlıcakla kucagina al inşallah. Ben kızımda 3 gün gecikmede testte 169 çıkmıştı doktor 2-3 hafta arasında demişti. Saatlik artış gösteriyor hcg seninde 3 haftalık belki biraz daha fazla olabilir. Sanırım bir hafta sonrasında 2000 lere çıkmıştı değerimMerhbaa bayanlaradetim 2 gun gecti kan verdim beta 547 cikti kac haftalik zsce? Ne yapmaliyim muayene icin vesaire?
Canım bende silik cıktıgı halde hamile deiglmişim adet gördüm bugün yıkıldım testlere güvenme git kan ver canımGebelik testi aldım eczacı sabahki ilk idrarla yap dedi ben dayanamadım beklemeye artık yaptım ve tek çizgi çıktı yine, adet de olmuyorum iyice moralim bozuldu hayatımda bu kadar gecikme yaşamadım 19 unda adet görmem gerekirdiilk idrar olmadığı içinmi böyle oldu acaba kan testine de pzt yi bekle dediler