Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlısı Allah'tan canım teşekkür ederim öyle yapacağım artık zaten bende astım sıkıntısı çıktı eşimde git spiral taktir doğum sana sıkıntılı olabilir dedi ne yapacağımı bilmiyorum Allah'ım hayirlisini versin

Evet maalesef Allah yar ve yardımcımız olsun

Insallah vardır kuzucum hanı herkesin hamile kalmasını çok isterim ama bu ay senden daha çok istiyorum inşallah sağlıklı bi sekilde olur
Canım benim çok ama çok teşekkür ederim İnşallah senin bebişte sağlıklı bi şekilde sıkıntısız sorunsuz dünyaya gelir. İnşallah hamileliğin ve lohusalığın sıkıntısız,problemsiz çoook güzel geçer Yani b belirtim yok normalde erkenden başlardı adet belirtilerim inan zaman çok zor geçiyor bi an önce belli olsa şu durum... Beklemek insanı cidden çok sıkıyor..

Evet canımm çatlamış.. Bugünü değerlendirebilir misib? Garantiye alsak

Ben sanki daha da çok isteksiz oluyorum

Merhaba arkadaşlar az önce doktordan geldim. Kimyasal gebelik yaşadım bu ay hcg değerim 14 e kadar düşmüş. Doktordan klomen istedim ama ilacı vermediği gibi 3 ay korunun düşük yaptın vücut toparlansın dedi. Bide kendiliğinden gebelik oluşuyor klomene ihtiyacın yok demekki dedi. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim sizce ara vermeli miyim kimyasal gebelik yaşayan arkadaşlar sizler ne yaptınız???

Beklemek gerçekten çok sınır bozucu çok haklısın arkadaşım ama belirti gelmeden de gelebiliyo ben bu hamileligimde bi iki gün bel ağrısı yaşadım cabuk acıkma hariç baska da bi belirtim olmadi göğüs ağrısı göğüs dolgunluğu falan da olmadi sadece göğüs uclarim belirginlesmisti diliyorumen guzel vakitte minigin gelir guzel diklerin içinteşekkür ederim
Ben sanki daha da çok isteksiz oluyorum
Yok ya normal zamanda ben kendimde anlıyorum yumurtlama zamanimi ama işin içinde bi gebelik düşüncesi girince bi tempo gelince Tabi ki anlamak zor oluyo

Kuzucum ya çok uzuldum ama dediği gibi demekki olabilio kürtaj falan olmadığın için ben korunmada gerek olduğunu dusunmuyorum çoğu insan da kimyasaldan sonra korunmuyo ama sen bilirsin yine de

Merhbaa bayanlar adetim 2 gun gecti kan verdim beta 547 cikti kac haftalik zsce? Ne yapmaliyim muayene icin vesaire?
Bence guzel cıkmış hayirli olsun hamileliğin şimdiden değerin artıyor mu diye kontrol ettir ya 2 gün yada 4 gün sonra guzel hamileliklerin olur insallah

Canım annemde astım var maaşallah 5 tane doğurdu. Sen doktorunla görüş gerekli önlemleri al tedavileri ol. Belki normal doğum olmaz ama sezaryen doğum neden olmasın. Rabbimden hayırlısını iste

Ben yaşamadım ama bilmiyoruz belkide çoğumuz yaşıyoruz bu durumu ve bir kaç gün gecikme sonrası adetimiz geldiğinde sadece gecikme olarak görüyor olabiliriz. Öncesinde belki de test yapmamış olsan haberin olmayabilirdi. Kimyasalda olsa bir gebelik için rahim hazırlandığı için normale dönmesi en az 40 gün diye biliyorum bu da iki adet geçirmek demek. Riske atma bu dönemde vitamin vs kullan, biraz kilon varsa diyet yap. Dişlerine baktır küçücük görmediğimiz çürükler hamilelikte bir anda ortaya çıkıyor onları yaptır. Bu şekilde beynine hazırım komutu göndermiş olursun inşallah bir sonraki gebeliğin sağlıkla devam eder. Doktor doğru söylemiş demek ki yumurtluyorsun ve yumurtan dolleniyor klomene gerek yok. Sıkma canını şimdi şer görünen belki de sonradan iyi ki o zaman olmamış dediğin bir hayra vesile olacak.

Merhbaa bayanlar adetim 2 gun gecti kan verdim beta 547 cikti kac haftalik zsce? Ne yapmaliyim muayene icin vesaire?
Gözün aydın canım sağlıcakla kucagina al inşallah. Ben kızımda 3 gün gecikmede testte 169 çıkmıştı doktor 2-3 hafta arasında demişti. Saatlik artış gösteriyor hcg seninde 3 haftalık belki biraz daha fazla olabilir. Sanırım bir hafta sonrasında 2000 lere çıkmıştı değerim

Gebelik testi aldım eczacı sabahki ilk idrarla yap dedi ben dayanamadım beklemeye artık yaptım ve tek çizgi çıktı yine, adet de olmuyorum iyice moralim bozuldu hayatımda bu kadar gecikme yaşamadım 19 unda adet görmem gerekirdi ilk idrar olmadığı içinmi böyle oldu acaba kan testine de pzt yi bekle dediler

Eklentiler

• DSC_0742.JPG
    44,6 KB · Görüntüleme: 41
Canım bende silik cıktıgı halde hamile deiglmişim adet gördüm bugün yıkıldım testlere güvenme git kan ver canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…