Atdim gitdiResmini atsana bizde bakalim
Atdim gitdihic bi sey goremedim moralim bozuldu evde kaset testimde var ama gecikme olursa yapicam onu ama bence adet olucam bu agrilar adetin belirtisi
Geçmiş olsun
Canım bende iki hafta önce geçirdim. Herhangi bir ilaç kullanmadım. Doktorum 2 gün arayla kan testi yaptı hormonlara falan bakıldı. Her şey normaldi. Hcg de 2. Testte sıfırlamıştıHerkese iyi günler arkadaşlar. Beni belki hatırlarsınız kanda önce 1.85 çıkmıştı doktor gebelik yok demişti. Sonra 104 çıktı ama bugün leke gelince tekrar kan verdim 41 e düşmüş yani kimyasal gebelikmiş. Daha önce kimyasal gebelik yaşayan arkadaşlar herhangi bir ilaç kullanmam gerekiyor mu yoksa adetle beraber bitecek mi
Bugünü değerlendirmeye caliscam canım ama maalesef yarını değerlendiremem. Düğünümüz var annemlere gideceğim bir kaç gün inşallah hayırlısıyla olur. Bir de ben 3 gün önceden kahverengi yapışkan akıntı gördüm. 2 buçuk gün sürdü. Acaba iki hafta önceki kimyasalın etkisi miydi. Senin her Hangi bir belirtin var mı. Inşallah tutunmustur bebisinÇatlama başlamışşyarın böyle ya da biraz daha silik olur sen bugünü ve yarını da değerlendir sonra bebişi beklemeye başlayalım benim de 8 günüm kaldı bata heyecandan ölüyorum
Kimyasalın etkisidir rahim daha tam temizlenmemiştir o yüzden olmuştur benim düşüğümde de öyle olmuştuBugünü değerlendirmeye caliscam canım ama maalesef yarını değerlendiremem. Düğünümüz var annemlere gideceğim bir kaç gün inşallah hayırlısıyla olur. Bir de ben 3 gün önceden kahverengi yapışkan akıntı gördüm. 2 buçuk gün sürdü. Acaba iki hafta önceki kimyasalın etkisi miydi. Senin her Hangi bir belirtin var mı. Inşallah tutunmustur bebisin
Bugün başladı canım daha tam sökülmedi ama hcg sıfırlanınca sökülür diye okudum. Hayırlısıyla temizlensin de önümüzdeki aya adapte olayım inşallah. Doktordan klomen isteyeceğim bakalım ne diyecekCanim ya cok uzuldumuzulme insallah yeniden olur kanama ne zaman olmustu
Anladım canım sana da geçmiş olsun. Peki bir iki ay korunman gerek falan dedi mi? Bide senin hcg kaça kadar yükselmiştiCanım bende iki hafta önce geçirdim. Herhangi bir ilaç kullanmadım. Doktorum 2 gün arayla kan testi yaptı hormonlara falan bakıldı. Her şey normaldi. Hcg de 2. Testte sıfırlamıştı
Canımm belirtim yok... Hani bi kaç kere balım döndü ama alakası olduğunu sanmıyorumBugünü değerlendirmeye caliscam canım ama maalesef yarını değerlendiremem. Düğünümüz var annemlere gideceğim bir kaç gün inşallah hayırlısıyla olur. Bir de ben 3 gün önceden kahverengi yapışkan akıntı gördüm. 2 buçuk gün sürdü. Acaba iki hafta önceki kimyasalın etkisi miydi. Senin her Hangi bir belirtin var mı. Inşallah tutunmustur bebisin
Tabi her ay yine bi umut bekliyoruz kafaya çok takıyoruz stres te etkiliyo salmak lazım da onu da yapamıyoruzKızlar kısacası eğer nasipte varsa oluyo nasip değilse ne yaparsanız yapın o değerlendirdiğimiz zamanlara bi türlü denk gelmiyo bu yumurtlamabenim o kadar doktora gitmeme bitkisel tedaviler yapmama rağmen ne hikmetse yumurtlama günlerimde bişey oluyo değerlendirmeye fırsat olmuyo
Cok geçmiş olsun çok üzüldüm gercekten üzülmeyin allah büyükBugün başladı canım daha tam sökülmedi ama hcg sıfırlanınca sökülür diye okudum. Hayırlısıyla temizlensin de önümüzdeki aya adapte olayım inşallah. Doktordan klomen isteyeceğim bakalım ne diyecek
Anladım canım teşekkür ederimKimyasalın etkisidir rahim daha tam temizlenmemiştir o yüzden olmuştur benim düşüğümde de öyle olmuştu
Hayır canım. Hamilelikten sayılmıyor bizim için. Korunmana gerek yok dedi. 16 ya kadar yükselmişti. 3 gün tekrar test yapıldı 1.50 olmuştuAnladım canım sana da geçmiş olsun. Peki bir iki ay korunman gerek falan dedi mi? Bide senin hcg kaça kadar yükselmişti
Bazı hamileler hiç belirti göstermiyor canım. Mesela benim kızımda hiç midem bulanmamıştı. Herkeste var da neden bende yok bende bir sorun mu var acaba diyordum. Inşallah hamilesindir.Canımm belirtim yok... Hani bi kaç kere balım döndü ama alakası olduğunu sanmıyorumİnsşşslllaahhn tutmuştur.. Bugnünü değerlendir en ama en önemli gün çatlama olduğu gün
Peki sizin kimyasalınız tam adet gününüzde mı oldu. Benim adetim düzensiz. 45 günde bir oluyor ortalama. SAT tan 23 gün sonra düşük oldu. Şimdi 45 gün sonra mı adet olacağım yoksa en sat a göre mı hiç bilmiyorumKimyasalın etkisidir rahim daha tam temizlenmemiştir o yüzden olmuştur benim düşüğümde de öyle olmuştu
Çok geçmiş olsun, basit bir griptir insallah. Mevsim geçişlerinde yaşadığımız alelade gribi bile olmaktan korkar oldukUmarım kimsenin adeti gelmez ve hamilesinizdir. Bu ay olmadı önümüzdeki ay var. Bazen şer bildiğimiz bizim için hayırlısı oluyor. Bebis gelene kadar bol bol karın üstü uyumanın, yeşil çay seviyorsanız içmenin, midye seviyorsanız yemenin tadını çıkartın. İnsaallah hepiniz hamile iken bunlara hasret kalın amin.
Bu arada benim bat 30 Temmuz bugün belimde garip bir ağrı vardı adet sancısı gibi hadi İnsaallah bebis yerleşiyordur diye düşünürken kayın valideme geldim kızımla ve halsizlik başladı kızımı uyutmaya çalışıyorken ben uyumuşum. İkindi ezanıyla uyandım ki atesimin oldugunu farkettim titriyordum. C vitamini içtim. Ateş yüzünden çok halsizim, Ateş düşürücü içtim az önce de kayın validem zencefil limon kaynatti içerken korktum eğer hamilelik varsa bununla tutunmaz diye ama sonra olacağı varsa hiç bir şey engel değil diye içtim. Şimdi ter atmaya başladım girdim yorganın altına. Şimdi hamilelik belirtisi diye düşünürken umarım korona belirtisi değildirdoktora da gitmiyoruz çünkü iki yakinimiz çevrelerinde kilerde korona çıkınca test yaptırdılar özel hastanede pozitif çıktı. Sonra bir kaç gün evde karantinada kalınca her hangi bir belirti olmayınca başka hastaneye devlete gidip bir kaç detaylı testle korona negatif çıktı. Sonra anladık ki devletten para almak için bazı hastaneler bu şekilde olmayanlara da tanı koyuyor.
Ohh ne kadar yazdım hastayken çenem düşer benim, kafanız dağılsın. İnsaallah yarına sapasağlam kalkarimda acaba belirtimiydi diye düşünüyorum.
Hiç etrafınızda duydunuz mu bu şekilde belirti yaşayan
İnsaallah korona degilimdir amin amin aminnn
Aynen bir de her belirti acaba bebek mi diye düşünerekÇok geçmiş olsun, basit bir griptir insallah. Mevsim geçişlerinde yaşadığımız alelade gribi bile olmaktan korkar olduk
İnşallah tutunmuştur miniğinAynen bir de her belirti acaba bebek mi diye düşünerekcooook teşekkür ederim.
Bu defa farklı bir şey yaptım yumurtlamadan önceki iki günü yumurtlama gününü ve sonrasındaki iki günü değerlendirdim. Bir gün sabah diğer gün akşam.
Spermler 72 saate kadar yaşıyormuş yavaş bile olsa yumurta tuplerine doğru hareket ediyorlarya öncesinde yapıldığında orada bekliyor olduklarından çatlama olur olmaz döllenme daha çabuk gerçekleşebilir.
Hadi insaallah
Mantıklı neyseki o günleri es geçmedik. Bu arada az önce okudum önce kadın orgazm olursa rahim kaygan olacağından spermler daha hızlı olurmuş. Olmasa gelen ayda öyle yapayım. İnsaallah sağlıklı güzel bir pik olur, degerlendirirsin aminnnnnnnİnşallah tutunmuştur miniğinYumurtlama döneminde rahmin içi spermlerin hayatta kalmasına daha müsait oluyormuş. Güzel değerlendirmişsin. Belirtiler hakkında hiç bir fikrim yok. Geçen ay ateş bastı, midem bulandı, başım döndü. Hepsi adetim sökülemedi diye olmuş YAnlış alarmdı yani. Ağustosun batını bekliyorum ben de daha doğrusu ovulasyon testimin pik yapmasını