Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence yapmayın benim adetime 4 dün var dün yaptım negatif çıktı insan çok üzülüyor adet gününüzde yapın ya da 1 gün önce

Çok geçmiş olsun canım umarım diğer ay sağlıklı bir gebeliğin olur

Hemen erken dönem gebelik testi al canım, beklemek insanı deli ediyor
Dediğin gibi uykularım kaçıyor eşime de bişey diyemedim artık kendimi mahçup hissediyorum ona karşı, çalıştığım için bugun alamam belki erken gebelik testi de hiç yapmadım bugune kadar bir de onu denemiş olayım

Bende bekliycem baklm pazarı ama adet olacak gbi belirtilerim nasip değil sanırım bu ay
Allah'tan ümit kesilmez çok umutlanmamak lazım ama açık kapı gerek stres daha çok etkiliyo benim eşim çok istediği için o hevesli ama ben bosa saldım kendi haline

Yaşamadım ama kendiliğinden adetle birlikte akıp gidecek diye biliyorum. Hayırlısı olsun inşallah gelecek ay güzel haberi verirsin

Geçmiş olsun

Üstteki dün, alttaki bu gün kızlar. Dün ilk yaptığımda bu kadar kolay değildi. Sizce yumurtladım mı yoksa pike az mı kalmış bu testin çizgileri çok belirsiz...

Predictor al erken gebelik testi pko yoksa zaten belli olur pko olunca işler değişiyo yumurtlamaya bağlı hayırlısı inşallah pozitifi görürsün

Kizlar adete 5gun var ama sabah dayanamadim test yaptim ilk defa cubuk test almisdim denemek icin...dogrumu yaptimm bilmiyorum...neyse ter temiz bi negatif akintilarimda basladi sancilarimda var belimede vurdu galiba erken adet olucam

Kizlar adete 5gun var ama sabah dayanamadim test yaptim ilk defa cubuk test almisdim denemek icin...dogrumu yaptimm bilmiyorum...neyse ter temiz bi negatif akintilarimda basladi sancilarimda var belimede vurdu galiba erken adet olucam
Resmini atsana bizde bakalim

Canim ya cok uzuldumuzulme insallah yeniden olurkanama ne zaman olmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…