Bence yapmayın benim adetime 4 dün var dün yaptım negatif çıktı insan çok üzülüyor adet gününüzde yapın ya da 1 gün önceBugğne kadar hiç adet dönemime yakın bile böyle ağrı hisstemedim kasıklarımda karnımda şişlik göğüs uclarımda hafif elimi değirince ağrı var ve test yapmaya korkuyorum sizce yapsam mı erken gebelik testi
Çok geçmiş olsun canım umarım diğer ay sağlıklı bir gebeliğin olurHerkese iyi günler arkadaşlar. Beni belki hatırlarsınız kanda önce 1.85 çıkmıştı doktor gebelik yok demişti. Sonra 104 çıktı ama bugün leke gelince tekrar kan verdim 41 e düşmüş yani kimyasal gebelikmiş. Daha önce kimyasal gebelik yaşayan arkadaşlar herhangi bir ilaç kullanmam gerekiyor mu yoksa adetle beraber bitecek mi
Pko yok düzenli olurum hep 28 günde bir, bazı aylar 29 günümde olurum, sat günüm 20 Haziran dıPko varmı sende yoksa hep düzenli midir adetin bazen geç çıkıyor
Ayy inşAllah çok dua ediyorum Rabbim aratmasın kimseyi cuma ya kadar beklicem hayırlısıyla hepimiz mutlu haberler alalımBenimde 11 temmuz yumurtlama dün bnde yaptım ama bende hiçbir şey çıkmadı bence hamilelik var canım yinede gününü bekle kan ver
Dediğin gibi uykularım kaçıyor eşime de bişey diyemedim artık kendimi mahçup hissediyorum ona karşı, çalıştığım için bugun alamam belki erken gebelik testi de hiç yapmadım bugune kadar bir de onu denemiş olayımHemen erken dönem gebelik testi al canım, beklemek insanı deli ediyor
Bugünkü ovulasyon testi canimYumurtlama belirtisi canım o sen dikkat et çok yüklenme kendine ilaç içme... testş yine yap at mutlaka
Benim günüm dündü hala yapmadım cunki benim gebeliğim geç belli oluyo diğer çocuğumda 8 gün geçti anca belli olduBence yapmayın benim adetime 4 dün var dün yaptım negatif çıktı insan çok üzülüyor adet gününüzde yapın ya da 1 gün önce
Bende bekliycem baklm pazarı ama adet olacak gbi belirtilerim nasip değil sanırım bu ayBenim günüm dündü hala yapmadım cunki benim gebeliğim geç belli oluyo diğer çocuğumda 8 gün geçti anca belli oldu
Allah'tan ümit kesilmez çok umutlanmamak lazım ama açık kapı gerek stres daha çok etkiliyo benim eşim çok istediği için o hevesli ama ben bosa saldım kendi halineBende bekliycem baklm pazarı ama adet olacak gbi belirtilerim nasip değil sanırım bu ay
Yaşamadım ama kendiliğinden adetle birlikte akıp gidecek diye biliyorum. Hayırlısı olsun inşallah gelecek ay güzel haberi verirsinHerkese iyi günler arkadaşlar. Beni belki hatırlarsınız kanda önce 1.85 çıkmıştı doktor gebelik yok demişti. Sonra 104 çıktı ama bugün leke gelince tekrar kan verdim 41 e düşmüş yani kimyasal gebelikmiş. Daha önce kimyasal gebelik yaşayan arkadaşlar herhangi bir ilaç kullanmam gerekiyor mu yoksa adetle beraber bitecek mi
Geçmiş olsunHerkese iyi günler arkadaşlar. Beni belki hatırlarsınız kanda önce 1.85 çıkmıştı doktor gebelik yok demişti. Sonra 104 çıktı ama bugün leke gelince tekrar kan verdim 41 e düşmüş yani kimyasal gebelikmiş. Daha önce kimyasal gebelik yaşayan arkadaşlar herhangi bir ilaç kullanmam gerekiyor mu yoksa adetle beraber bitecek mi
Predictor al erken gebelik testi pko yoksa zaten belli olur pko olunca işler değişiyo yumurtlamaya bağlı hayırlısı inşallah pozitifi görürsünDediğin gibi uykularım kaçıyor eşime de bişey diyemedim artık kendimi mahçup hissediyorum ona karşı, çalıştığım için bugun alamam belki erken gebelik testi de hiç yapmadım bugune kadar bir de onu denemiş olayım
Pik görünmüyo ama az kaldı sankiEki Görüntüle 2666052
Üstteki dün, alttaki bu gün kızlar. Dün ilk yaptığımda bu kadar kolay değildi. Sizce yumurtladım mı yoksa pike az mı kalmışbu testin çizgileri çok belirsiz...
Çok teşekkür ederimmPik görünmüyo ama az kaldı sanki
Çatlama başlamışşBugünkü ovulasyon testi canim
Resmini atsana bizde bakalimKizlar adete 5gun var ama sabah dayanamadim test yaptim ilk defa cubuk test almisdim denemek icin...dogrumu yaptimm bilmiyorum...neyse ter temiz bi negatifakintilarimda basladi sancilarimda var belimede vurdu galiba erken adet olucam
Canim ya cok uzuldumHerkese iyi günler arkadaşlar. Beni belki hatırlarsınız kanda önce 1.85 çıkmıştı doktor gebelik yok demişti. Sonra 104 çıktı ama bugün leke gelince tekrar kan verdim 41 e düşmüş yani kimyasal gebelikmiş. Daha önce kimyasal gebelik yaşayan arkadaşlar herhangi bir ilaç kullanmam gerekiyor mu yoksa adetle beraber bitecek mi