- 7 Kasım 2012
- 1.857
- 978
Vardı canım ve benim yengem 7 haftalık hamileyken testte cıkmamış bilmeden ilaç kullanmış hatta anne karnında cocuk zarar görmüş aldırdı malesef oyüzden hamile degilm deyip ilaç içmeyinOlmazsa beklesem mi ki bir kaç gün daha, tekrar hüsrana uğramak istemiyorum ya moralim çok bozuluyor benim her ay her ay negatif görmekten, aramızda var mı ki acaba negatif görüp hamilelik haberi alan
Yengen için Üzüldüm ya : ( ayrıca şuan Bana umut oldu canım söylediklerin gercekten mutlu oldum inşAllah vardır bişiler, ilaç içmeyim dikkatli olayım ev işlerinde falan, cumaya kadar regl olmazsam test tekrar yapayımVardı canım ve benim yengem 7 haftalık hamileyken testte cıkmamış bilmeden ilaç kullanmış hatta anne karnında cocuk zarar görmüş aldırdı malesef oyüzden hamile degilm deyip ilaç içmeyin
Pko varmı sende yoksa hep düzenli midir adetin bazen geç çıkıyorYengen için Üzüldüm ya : ( ayrıca şuan Bana umut oldu canım söylediklerin gercekten mutlu oldum inşAllah vardır bişiler, ilaç içmeyim dikkatli olayım ev işlerinde falan, cumaya kadar regl olmazsam test tekrar yapayım
ne demek canım benim hayırlısı olsun hepimiz içinYa canım çok teşekkür ederim. Çok ilgili çok sıcak konuşuyorsun. Kesinlikle değerlendircem
Bugün de testi aynı saatte yap canım. 2 saat sıvı alma kesinlikle... Yapıp yinr at beni etiketle bakalımYa canım çok teşekkür ederim. Çok ilgili çok sıcak konuşuyorsun. Kesinlikle değerlendircem
Benimde 11 temmuz yumurtlama dün bnde yaptım ama bende hiçbir şey çıkmadı bence hamilelik var canım yinede gününü bekle kan verKızlar günaydın. Adetime 4 gün var yumurtlamayı 11 temmuzda görmüştüm. Erken gebelik testiyle ovulasyon testi yaptım. Gebelik testinde silik çizgi direkt çıktı Eki Görüntüle 2665896 Eki Görüntüle 2665897 ama emin olamadım
Siz nasıl yorumlarsınız bu ikisini acaba
Benimde 11 temmuz yumurtlama dün bnde yaptım ama bende hiçbir şey çıkmadı bence hamilelik var canım yinede gününü bekle kan ver
Days comfort diye bi marka ve oncomed normal gebelik testi yaptımhangi testi yaptın ben laboquick erken
OLACAK BU AYYYYY
Lucesme canım sen ne yaptın test yaptın mıVardı canım ve benim yengem 7 haftalık hamileyken testte cıkmamış bilmeden ilaç kullanmış hatta anne karnında cocuk zarar görmüş aldırdı malesef oyüzden hamile degilm deyip ilaç içmeyin
Hemen erken dönem gebelik testi al canım, beklemek insanı deli ediyorMerhaba kızlar Temmuz 19 bat günümdü 20 si pzt günü kaset test yaptım negatif gördüm, regl olmayı beklicem artık nasip değilmiş dedim artık , lakin regl de olmadım henüz, 3 gün geciktim ve regl olmam için veya hamilelik için sancım hiçbişeyim yok belirtiye dair, normalde regl olmadan iki gün önce sancım başlardı, sizinle paylaşmak istedim ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemedim artık dengem şaştı
Tamam canım yapicam inşallah buraya gönderirim yine. Aslında dayanamayıp gece yine yaptım. Yine aynı koyulukta çıktı. Birde 3 4 gündür kasık ağrım var ve sol yumurtaligimda top gibi bir şey var sanki.Bugün de testi aynı saatte yap canım. 2 saat sıvı alma kesinlikle... Yapıp yinr at beni etiketle bakalım
Normal testte ilk beş dakikada 4 gün kala çıkıyorsa sanırım var canım. İnsaallah bebeğin seninledirKızlar günaydın. Adetime 4 gün var yumurtlamayı 11 temmuzda görmüştüm. Erken gebelik testiyle ovulasyon testi yaptım. Gebelik testinde silik çizgi direkt çıktı Eki Görüntüle 2665896 Eki Görüntüle 2665897 ama emin olamadım
Siz nasıl yorumlarsınız bu ikisini acaba
Evde hiç yapmamıştım ozaman şuan oğlum 9 yasindaErken gebelik testinde varsa çıkar diye düşündüm. Siz o zman evde yaptığınızda negatif mi çıkıyordu
Yumurtlama belirtisi canım o sen dikkat et çok yüklenme kendine ilaç içme... testş yine yap at mutlakaTamam canım yapicam inşallah buraya gönderirim yine. Aslında dayanamayıp gece yine yaptım. Yine aynı koyulukta çıktı. Birde 3 4 gündür kasık ağrım var ve sol yumurtaligimda top gibi bir şey var sanki.
ben sperm testinde hızını sayısını aslında sormuştum onları eklememişler mi teste