Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olmazsa beklesem mi ki bir kaç gün daha, tekrar hüsrana uğramak istemiyorum ya moralim çok bozuluyor benim her ay her ay negatif görmekten, aramızda var mı ki acaba negatif görüp hamilelik haberi alan
Vardı canım ve benim yengem 7 haftalık hamileyken testte cıkmamış bilmeden ilaç kullanmış hatta anne karnında cocuk zarar görmüş aldırdı malesef oyüzden hamile degilm deyip ilaç içmeyin

Vardı canım ve benim yengem 7 haftalık hamileyken testte cıkmamış bilmeden ilaç kullanmış hatta anne karnında cocuk zarar görmüş aldırdı malesef oyüzden hamile degilm deyip ilaç içmeyin
Yengen için Üzüldüm ya : ( ayrıca şuan Bana umut oldu canım söylediklerin gercekten mutlu oldum inşAllah vardır bişiler, ilaç içmeyim dikkatli olayım ev işlerinde falan, cumaya kadar regl olmazsam test tekrar yapayım

Pko varmı sende yoksa hep düzenli midir adetin bazen geç çıkıyor

Kızlar günaydın. Adetime 4 gün var yumurtlamayı 11 temmuzda görmüştüm. Erken gebelik testiyle ovulasyon testi yaptım. Gebelik testinde silik çizgi direkt çıktı ama emin olamadım
Siz nasıl yorumlarsınız bu ikisini acaba

Benimde 11 temmuz yumurtlama dün bnde yaptım ama bende hiçbir şey çıkmadı bence hamilelik var canım yinede gününü bekle kan ver

Hemen erken dönem gebelik testi al canım, beklemek insanı deli ediyor

Bugün de testi aynı saatte yap canım. 2 saat sıvı alma kesinlikle... Yapıp yinr at beni etiketle bakalım
Tamam canım yapicam inşallah buraya gönderirim yine. Aslında dayanamayıp gece yine yaptım. Yine aynı koyulukta çıktı. Birde 3 4 gündür kasık ağrım var ve sol yumurtaligimda top gibi bir şey var sanki.

Merhaba! Hanımlar bende aranıza geldim öncelikle aramızdaki hamile anneler hayırlı olsun sağ sağlim kucanıza almayı nasip etsinbat 29 temmuz kasık ağrım ve batmalarım var göğüs uclarımda ağrı var ve hiç bişekilde ovülasyon testi falan yapmadım pko yum ama sanki belirtier hamileymişim gibi ama ümitlenmek istemiyorum inşlh vardır

Bugğne kadar hiç adet dönemime yakın bile böyle ağrı hisstemedim kasıklarımda karnımda şişlik göğüs uclarımda hafif elimi değirince ağrı var ve test yapmaya korkuyorum sizce yapsam mı erken gebelik testi

Tamam canım yapicam inşallah buraya gönderirim yine. Aslında dayanamayıp gece yine yaptım. Yine aynı koyulukta çıktı. Birde 3 4 gündür kasık ağrım var ve sol yumurtaligimda top gibi bir şey var sanki.
Yumurtlama belirtisi canım o sen dikkat et çok yüklenme kendine ilaç içme... testş yine yap at mutlaka

Herkese iyi günler arkadaşlar. Beni belki hatırlarsınız kanda önce 1.85 çıkmıştı doktor gebelik yok demişti. Sonra 104 çıktı ama bugün leke gelince tekrar kan verdim 41 e düşmüş yani kimyasal gebelikmiş. Daha önce kimyasal gebelik yaşayan arkadaşlar herhangi bir ilaç kullanmam gerekiyor mu yoksa adetle beraber bitecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…