- 7 Kasım 2012
- 1.857
- 978
Beş dakika içinde byle olduHemen mi böyle çıktı? Sağda bir grilik var gibi gördüm de
Bende hayali Bi çizgi görüyorm istersen testi sök öyle bak canımYrın canım
Bir gölge var bak daire içine alıp atacağım birazdan tabii umutlandormak istemem en iyisi regli beklemekBeş dakika içinde byle oldu
vitamin kullanmıyor lökosit 10-12 yazıyor ya o enfeksiyonmus. enfeksıyonda hareketi yavaşlatıyormus bunu bilmiyorduk dr. antibiyotık verdi 10 gün kullandı sonra bir kutu daha verdi o da 10 gün kullandı bitti daha antibiyotık biteli 5 gün oldu enfeksiyon bittiyse belki hareket hızlanır spermıogram yaptıracagız tekrarDeğerler gayet güzel vitamin takviyeleri kullanıyor mu eşin
işi garantileyen vitaminler var hem senin için hem eşin için böylelikle uzun süreyi kısaltmış olursunvitamin kullanmıyor lökosit 10-12 yazıyor ya o enfeksiyonmus. enfeksıyonda hareketi yavaşlatıyormus bunu bilmiyorduk dr. antibiyotık verdi 10 gün kullandı sonra bir kutu daha verdi o da 10 gün kullandı bitti daha antibiyotık biteli 5 gün oldu enfeksiyon bittiyse belki hareket hızlanır spermıogram yaptıracagız tekrar
Markası bebetime
Bedenimiz niye böyle şeyler yapıyor yakızlar 3 gündür lekelenme var
ayın 20 si başladı acaba yerleşme kanaması mı diye bekledim dün 18:00 den bu sabah 10:00 a kadar hiç leke olmadı ama az önce tekrar başladı acaba regl mi demeliyim normal regl tarihim 26 temmuz du hiç böyle şeyler yapmazdı vücurdumun saati şaştı bildiğin şimdi bana kırmızı kart yazmalı mıyız ne yapıcaz
İnşallah hamilesinde canım Allahın izniylekızlar 3 gündür lekelenme var
ayın 20 si başladı acaba yerleşme kanaması mı diye bekledim dün 18:00 den bu sabah 10:00 a kadar hiç leke olmadı ama az önce tekrar başladı acaba regl mi demeliyim normal regl tarihim 26 temmuz du hiç böyle şeyler yapmazdı vücurdumun saati şaştı bildiğin şimdi bana kırmızı kart yazmalı mıyız ne yapıcaz
Bu markayı bilmiyorum ama karartıyı sen daha net görebilirsin elinde olduğundan. Görebiliyor musun?Markası bebetime
Bedenimiz niye böyle şeyler yapıyor yaAdeti bile anlayamaz duruma getiriyor bizi
böyle kalanlar var mı bilmiyorum ki resmen cahil oldum bu konuda ne yapıcağımı şaşırdım kırmızı kart için normal regl mi mi beklemeliyimİnşallah hamilesinde canım Allahın izniyle
tavsiye vitamn var mı alalım kullanalımişi garantileyen vitaminler var hem senin için hem eşin için böylelikle uzun süreyi kısaltmış olursun
Impryl ve teatrion var sanırım teatrion sadece erkek için diğerini hem kadın hem erkek kullanabiliyortavsiye vitamn var mı alalım kullanalım
İşte gebelik isteyince regl de anormalleşiyor zamanı da anormalleşiyor o yüzden inşallah yerleşme kanamasıdırya hakkaten bu iş bu kadar karmaşık olmamalı ya
ay inşallah öyledir ama heveslenmeden bekleyeceğim bu sefer duygu durumumu sabitliyeceğim sonra hep hüsran oluyorİşte gebelik isteyince regl de anormalleşiyor zamanı da anormalleşiyor o yüzden inşallah yerleşme kanamasıdır
Valla duygularımı hiiç yönetemiyorum ben ne hissediyorsam yüzümden gözümden her yerimden belli oluyor hatta gizleyemiyorum bileay inşallah öyledir ama heveslenmeden bekleyeceğim bu sefer duygu durumumu sabitliyeceğim sonra hep hüsran oluyor
benim iki gündür geçtiği haldi yapmadım gelir belki gecikmeli de olsa diyeSabah sabah yine kendimi üzdüm adetim geçmeden yapmicam diyorum illa yapıyorum
Meb cnm naptın yaptın mı testAdetim24 ünde acaba test yapsam dogru snuc veriirmi cnm