Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim düşük normal gebelikti kimyasal değildi ama kimyasalda tekrar iki hafta sonra yumurtlama oluyormuş yani çok geç gelmez muhtemelen

İnşallah değildir ya allah korusun hamilelik belirtisi olsa çok güzel olur hayırlısı olsun hepimiz için çok geçmiş olsun:)

Bana da aynısı oldu bütün belirtiler vardo hatta kavun bile aşermiştim ama yine her zamanki gibi negatifi ve kırmızılar gelmişti sonradan

Evet kadın ne kadar orgazm olursa o kadar sıvı salgılıyor ve bizden salgılanan o sıvı spermi daha çabuk ulaştırıyomuş yumurtaya ama bende pko olduğu için mi heralde çok nadir doruklara çıkabiliyorum

Hamilelik belirtileri adet belirtileriyle cok benzedigi için hiç umutlanmamak lazım aslnda sonra olmayınca hüsran oluyor

Hamilelik belirtileri adet belirtileriyle cok benzedigi için hiç umutlanmamak lazım aslnda sonra olmayınca hüsran oluyor
Aynen öyle zaten geçen adetimden beri bu ay fazla umutlanmıyorum ama elimden geleni de yapıyorum tamamen de bırakmıyorum yani :)

Hayır canım. Hamilelikten sayılmıyor bizim için. Korunmana gerek yok dedi. 16 ya kadar yükselmişti. 3 gün tekrar test yapıldı 1.50 olmuştu
Anladım canım. Benim de en son 104 oldu sanırım biraz daha yükselip düşüşe geçti. Geçen perşembe 104 tü. Bugün yani çarşamba 40 olmuş. Bikaç güne sıfırlanır inşallah. Şimdi bide bunun için kan alacaklar ikide bir. Allahım başka dert vermesin ama yoruldum kan vermekten

Kişiden kişiye değişir kiminin belli oluyo kiminin erken belli olmuyo zaten şurada 1 gün kalmış sabret bence
Kan testinde belli olur ama sana kalmış bişey eğer bekleyemezsen mecbur o idrar testi erken de olsa yapılıyo hepimiz yapıyoruz bunu

Sabah sabah yine kendimi üzdüm adetim geçmeden yapmicam diyorum illa yapıyorum

Eklentiler

• 7299E4D2-0A19-4164-8F9D-6C96A088B438.jpeg
    59,6 KB · Görüntüleme: 55
Sabah sabah yine kendimi üzdüm adetim geçmeden yapmicam diyorum illa yapıyorum
benimde lekelenmeler bugün durdu biraz sonra bir test yapsam mı diyorum adet tarihi 26 tısı beklemelimiyim yapmalımıyım bence üzülme senin adet tarihi ne zamandı

Bazı hamileler hiç belirti göstermiyor canım. Mesela benim kızımda hiç midem bulanmamıştı. Herkeste var da neden bende yok bende bir sorun mu var acaba diyordum. Inşallah hamilesindir.
Güzel dileklerin için çok çook teşekkür ederim canım İnşallah temmuz ayı hepimize hayırlı ve şanslı gelir Bayrama gebe olarak gireriz ve et merasiminden uzak dururuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…