- 13 Temmuz 2020
- 1.672
- 1.894
Benim düşük normal gebelikti kimyasal değildi ama kimyasalda tekrar iki hafta sonra yumurtlama oluyormuş yani çok geç gelmez muhtemelenPeki sizin kimyasalınız tam adet gününüzde mı oldu. Benim adetim düzensiz. 45 günde bir oluyor ortalama. SAT tan 23 gün sonra düşük oldu. Şimdi 45 gün sonra mı adet olacağım yoksa en sat a göre mı hiç bilmiyorum
İnşallah değildir ya allah korusun hamilelik belirtisi olsa çok güzel olur hayırlısı olsun hepimiz için çok geçmiş olsun:)Umarım kimsenin adeti gelmez ve hamilesinizdir. Bu ay olmadı önümüzdeki ay var. Bazen şer bildiğimiz bizim için hayırlısı oluyor. Bebis gelene kadar bol bol karın üstü uyumanın, yeşil çay seviyorsanız içmenin, midye seviyorsanız yemenin tadını çıkartın. İnsaallah hepiniz hamile iken bunlara hasret kalın amin.
Bu arada benim bat 30 Temmuz bugün belimde garip bir ağrı vardı adet sancısı gibi hadi İnsaallah bebis yerleşiyordur diye düşünürken kayın valideme geldim kızımla ve halsizlik başladı kızımı uyutmaya çalışıyorken ben uyumuşum. İkindi ezanıyla uyandım ki atesimin oldugunu farkettim titriyordum. C vitamini içtim. Ateş yüzünden çok halsizim, Ateş düşürücü içtim az önce de kayın validem zencefil limon kaynatti içerken korktum eğer hamilelik varsa bununla tutunmaz diye ama sonra olacağı varsa hiç bir şey engel değil diye içtim. Şimdi ter atmaya başladım girdim yorganın altına. Şimdi hamilelik belirtisi diye düşünürken umarım korona belirtisi değildirdoktora da gitmiyoruz çünkü iki yakinimiz çevrelerinde kilerde korona çıkınca test yaptırdılar özel hastanede pozitif çıktı. Sonra bir kaç gün evde karantinada kalınca her hangi bir belirti olmayınca başka hastaneye devlete gidip bir kaç detaylı testle korona negatif çıktı. Sonra anladık ki devletten para almak için bazı hastaneler bu şekilde olmayanlara da tanı koyuyor.
Ohh ne kadar yazdım hastayken çenem düşer benim, kafanız dağılsın. İnsaallah yarına sapasağlam kalkarimda acaba belirtimiydi diye düşünüyorum.
Hiç etrafınızda duydunuz mu bu şekilde belirti yaşayan
İnsaallah korona degilimdir amin amin aminnn
Çok teşekkür ederim insaallah aminnnnnnnnnnnİnşallah değildir ya allah korusun hamilelik belirtisi olsa çok güzel olur hayırlısı olsun hepimiz için çok geçmiş olsun:)
Bana da aynısı oldu bütün belirtiler vardo hatta kavun bile aşermiştim ama yine her zamanki gibi negatifi ve kırmızılar gelmişti sonradanİnşallah tutunmuştur miniğinYumurtlama döneminde rahmin içi spermlerin hayatta kalmasına daha müsait oluyormuş. Güzel değerlendirmişsin. Belirtiler hakkında hiç bir fikrim yok. Geçen ay ateş bastı, midem bulandı, başım döndü. Hepsi adetim sökülemedi diye olmuş YAnlış alarmdı yani. Ağustosun batını bekliyorum ben de daha doğrusu ovulasyon testimin pik yapmasını
Evet kadın ne kadar orgazm olursa o kadar sıvı salgılıyor ve bizden salgılanan o sıvı spermi daha çabuk ulaştırıyomuş yumurtaya ama bende pko olduğu için mi heralde çok nadir doruklara çıkabiliyorumMantıklı neyseki o günleri es geçmedik. Bu arada az önce okudum önce kadın orgazm olursa rahim kaygan olacağından spermler daha hızlı olurmuş. Olmasa gelen ayda öyle yapayım. İnsaallah sağlıklı güzel bir pik olur, degerlendirirsin aminnnnnnn
Aynen öyle zaten geçen adetimden beri bu ay fazla umutlanmıyorum ama elimden geleni de yapıyorum tamamen de bırakmıyorum yani :)Hamilelik belirtileri adet belirtileriyle cok benzedigi için hiç umutlanmamak lazım aslnda sonra olmayınca hüsran oluyor
Adetim24 ünde acaba test yapsam dogru snuc veriirmi cnmAynen öyle zaten geçen adetimden beri bu ay fazla umutlanmıyorum ama elimden geleni de yapıyorum tamamen de bırakmıyorum yani :)
Anladım canım. Benim de en son 104 oldu sanırım biraz daha yükselip düşüşe geçti. Geçen perşembe 104 tü. Bugün yani çarşamba 40 olmuş. Bikaç güne sıfırlanır inşallah. Şimdi bide bunun için kan alacaklar ikide bir. Allahım başka dert vermesin ama yoruldum kan vermektenHayır canım. Hamilelikten sayılmıyor bizim için. Korunmana gerek yok dedi. 16 ya kadar yükselmişti. 3 gün tekrar test yapıldı 1.50 olmuştu
Kişiden kişiye değişir kiminin belli oluyo kiminin erken belli olmuyo zaten şurada 1 gün kalmış sabret benceAdetim24 ünde acaba test yapsam dogru snuc veriirmi cnm
Kan testinde belli olur ama sana kalmış bişey eğer bekleyemezsen mecbur o idrar testi erken de olsa yapılıyo hepimiz yapıyoruz bunuKişiden kişiye değişir kiminin belli oluyo kiminin erken belli olmuyo zaten şurada 1 gün kalmış sabret bence
Değerler gayet güzel vitamin takviyeleri kullanıyor mu eşin
Idrara Şeker koyunca açık renkse hamilelik...
Diş macununa da idrar ekleyince kırmızı gibi olursa hamilelik var demekmiş oyle anladım. Meraktan bata yarın 6 gün kalmasına rağmen denerim ben kesin
benimde lekelenmeler bugün durdu biraz sonra bir test yapsam mı diyorum adet tarihi 26 tısı beklemelimiyim yapmalımıyım bence üzülme senin adet tarihi ne zamandıSabah sabah yine kendimi üzdüm adetim geçmeden yapmicam diyorum illa yapıyorum
Hemen mi böyle çıktı? Sağda bir grilik var gibi gördüm deSabah sabah yine kendimi üzdüm adetim geçmeden yapmicam diyorum illa yapıyorum
Ben aslinda sanki bi seyler goruyorum yada hayalidirSabah sabah yine kendimi üzdüm adetim geçmeden yapmicam diyorum illa yapıyorum
Güzel dileklerin için çok çook teşekkür ederim canımBazı hamileler hiç belirti göstermiyor canım. Mesela benim kızımda hiç midem bulanmamıştı. Herkeste var da neden bende yok bende bir sorun mu var acaba diyordum. Inşallah hamilesindir.
Yrın canımbenimde lekelenmeler bugün durdu biraz sonra bir test yapsam mı diyorum adet tarihi 26 tısı beklemelimiyim yapmalımıyım bence üzülme senin adet tarihi ne zamandı