Umarım kimsenin adeti gelmez ve hamilesinizdir. Bu ay olmadı önümüzdeki ay var. Bazen şer bildiğimiz bizim için hayırlısı oluyor. Bebis gelene kadar bol bol karın üstü uyumanın, yeşil çay seviyorsanız içmenin, midye seviyorsanız yemenin tadını çıkartın. İnsaallah hepiniz hamile iken bunlara hasret kalın amin.
Bu arada benim bat 30 Temmuz bugün belimde garip bir ağrı vardı adet sancısı gibi hadi İnsaallah bebis yerleşiyordur diye düşünürken kayın valideme geldim kızımla ve halsizlik başladı kızımı uyutmaya çalışıyorken ben uyumuşum. İkindi ezanıyla uyandım ki atesimin oldugunu farkettim titriyordum. C vitamini içtim. Ateş yüzünden çok halsizim, Ateş düşürücü içtim az önce de kayın validem zencefil limon kaynatti içerken korktum eğer hamilelik varsa bununla tutunmaz diye ama sonra olacağı varsa hiç bir şey engel değil diye içtim. Şimdi ter atmaya başladım girdim yorganın altına. Şimdi hamilelik belirtisi diye düşünürken umarım korona belirtisi değildir
doktora da gitmiyoruz çünkü iki yakinimiz çevrelerinde kilerde korona çıkınca test yaptırdılar özel hastanede pozitif çıktı. Sonra bir kaç gün evde karantinada kalınca her hangi bir belirti olmayınca başka hastaneye devlete gidip bir kaç detaylı testle korona negatif çıktı. Sonra anladık ki devletten para almak için bazı hastaneler bu şekilde olmayanlara da tanı koyuyor.
Ohh ne kadar yazdım hastayken çenem düşer benim, kafanız dağılsın. İnsaallah yarına sapasağlam kalkarimda acaba belirtimiydi diye düşünüyorum.
Hiç etrafınızda duydunuz mu bu şekilde belirti yaşayan
İnsaallah korona degilimdir amin amin aminnn