- 17 Aralık 2019
- 404
- 337
Değerlendirdim canım dünü. Ama bugün yine koyulasmis bir şey anlamadımBu arada canımmm 20 temmuz yazanda çatlama başlamış lütfen bugünü değerlendir en önemli gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değerlendirdim canım dünü. Ama bugün yine koyulasmis bir şey anlamadımBu arada canımmm 20 temmuz yazanda çatlama başlamış lütfen bugünü değerlendir en önemli gün
Gebeliği pozitif çıkanlar siz de deneyin bunu herkeste aynı sonucu verecek mi acaba bazı kişilerde işe yaramıyomuş ama belki pozitiflerde çıkarsa biz de yaparızKızlar denemedim ama evde yapılabilen hamilelik testi yöntemi buldum yarın denicem
Eki Görüntüle 2665728
Eki Görüntüle 2665729
Yeni gebelik testi yaptin mi pekiTarlusal biteli iki gün oldu bu ovulasyon testi çatlamıştı silik olmuştu yine koyulaştı ya çıldırcam regl olamıcam böyle giderse
Gebeliği pozitif çıkanlar siz de deneyin bunu herkeste aynı sonucu verecek mi acaba bazı kişilerde işe yaramıyomuş ama belki pozitiflerde çıkarsa biz de yaparız
Hayır yapmadım kuzumYeni gebelik testi yaptin mi peki
Şekerin üstüne idrarı döküyoruz pozitifse açık renk negatifse koyu renk galibaNasıl yapılıyor ki anlamadim ben
Ay evet denerseniz çoooook sevinirimmmGebeliği pozitif çıkanlar siz de deneyin bunu herkeste aynı sonucu verecek mi acaba bazı kişilerde işe yaramıyomuş ama belki pozitiflerde çıkarsa biz de yaparız
Bu gayet güzel bi pik mutlaka değerlendir sanırım yarın daha da koyu olacak ama bugünü lütfen atlamaCanım adetin bitttigi günden itibaren 3 gün oldu canım. Bak bu da bugün yaptigim
Canımmm bugün çok güzel bi koyuluk var mutlaka değerlendir... Yarın daha da koyu olacak gibi sonrası 2 gğn de çatlama olacak yani 5 gün boyunca dene... Boş geçmeDeğerlendirdim canım dünü. Ama bugün yine koyulasmis bir şey anlamadım
Ya canım çok teşekkür ederim. Çok ilgili çok sıcak konuşuyorsun. Kesinlikle değerlendircemCanımmm bugün çok güzel bi koyuluk var mutlaka değerlendir... Yarın daha da koyu olacak gibi sonrası 2 gğn de çatlama olacak yani 5 gün boyunca dene... Boş geçme
Idrara Şeker koyunca açık renkse hamilelik...Kızlar denemedim ama evde yapılabilen hamilelik testi yöntemi buldum yarın denicem
Eki Görüntüle 2665728
Eki Görüntüle 2665729
Kan testi versen bide canımMerhaba kızlar Temmuz 19 bat günümdü 20 si pzt günü kaset test yaptım negatif gördüm, regl olmayı beklicem artık nasip değilmiş dedim artık , lakin regl de olmadım henüz, 3 gün geciktim ve regl olmam için veya hamilelik için sancım hiçbişeyim yok belirtiye dair, normalde regl olmadan iki gün önce sancım başlardı, sizinle paylaşmak istedim ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemedim artık dengem şaştı
Olmazsa beklesem mi ki bir kaç gün daha, tekrar hüsrana uğramak istemiyorum ya moralim çok bozuluyor benim her ay her ay negatif görmekten, aramızda var mı ki acaba negatif görüp hamilelik haberi alanKan testi versen bide canım