Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba. Temmuz 5 de akşam gebelik testi yapmıştım silik pozitif çıkmıştı. Ertesi gün kanama başladı kimyasal gecirmisim. 1hafta sonra bitti hcg de sıfırlandı. Ilk defa ovulasyon testi aldım ve bugün başladım. Ama 15. Günü oldu. Sizce geç mi kaldım başlamak için. Düğünümüz var bu aralar evde kalamıyorum pek. Bu arada adet döndüm düzensiz 40 45 günde bir oluyor son 3 aydır. Öncesinde aralık daha fazlaydı. Resim atsam yorumlar mısınız. Pek bilgim yok ovu testleri hakkında
Canım at yorumlayalım. O düzensizliğe hamile kaldıysan ovu testi çok daha yararlı olur görürsün 😍

Eklentiler

• 20200720_173318.jpg
    20200720_173318.jpg
    46,7 KB · Görüntüleme: 46
T çizgisinin c çizgisiyle aynı koyulukta ya da daha koyu olması lazım canım yapmaya devam ett
Inşallah erken yumurtlama olmamıştır canım. Çünkü 2 hafta once kimyasal geçirdim ve o adetten iki gün sonra yumurtlama olmuştu. (Yumurtlama akıntısı görmüştüm) bir de kimyasal geçirdiğimde adetime daha 21 gün vardı. Yani 27 temmuzdu bat. Şimdi kimyasal geçirdim diye Tekrar 45 gün sonra mı bat olacak yoksa o adetten sayilmayip 27 si olarak mı hesaplayacağım onu bilmiyorum 🙄

Inşallah erken yumurtlama olmamıştır canım. Çünkü 2 hafta once kimyasal geçirdim ve o adetten iki gün sonra yumurtlama olmuştu. (Yumurtlama akıntısı görmüştüm) bir de kimyasal geçirdiğimde adetime daha 21 gün vardı. Yani 27 temmuzdu bat. Şimdi kimyasal geçirdim diye Tekrar 45 gün sonra mı bat olacak yoksa o adetten sayilmayip 27 si olarak mı hesaplayacağım onu bilmiyorum 🙄
Valla canım nasip kısmet her şey sen devam et bence ovulasyona

X