Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
25 temmuzda benim

Erken gebelik testine o kadar para vermene gerek yok tatlım. 2 gün kalmış normal gebelik testi al sabah ilk idrarınla yap varsa silik de olsa çıkıyor hemen. Tabi geç döllenme falanda çıkmaz ama zaten o şekildeyse erken gebelik testinde de çıkmaz. Yani erken gebelik testi boşa para bence

Sagol canm rahtaldm vallahi insallah Allah isteyn herkese nasip etsn kucaginz bos kalmasn insallah. Bnm hamileligimde de hersey yolunda gtsn degerlerim guzel.cksn amin
Mesajları şimdi gördüm canım hayırlı olsun Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Mesajları şimdi gördüm canım hayırlı olsun Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Amin canim tesekkur ederim garanti olsn die hem erken gebelik testi yaptm hemde normal kaset ikisinde de silik cikti kan tahlili vercem cuma gunu mbakal hayrlisi insallah

Atkadaşlar şuan hamile olanlara soruyorum idrar renginizde test yaparken koyuluk farkettinizmi

Kizlar bende 2 tane test var...2iside ayni marka bence normal 2side...ama burda gorduklerim normal testler kaset olanlar erken gebelik pembe olandan...uzerinde yazılmamıştiama bence 2side normal

Eklentiler

• IMG_20200720_191056.jpg
    32,6 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar merhaba. Temmuz 5 de akşam gebelik testi yapmıştım silik pozitif çıkmıştı. Ertesi gün kanama başladı kimyasal gecirmisim. 1hafta sonra bitti hcg de sıfırlandı. Ilk defa ovulasyon testi aldım ve bugün başladım. Ama 15. Günü oldu. Sizce geç mi kaldım başlamak için. Düğünümüz var bu aralar evde kalamıyorum pek. Bu arada adet döndüm düzensiz 40 45 günde bir oluyor son 3 aydır. Öncesinde aralık daha fazlaydı. Resim atsam yorumlar mısınız. Pek bilgim yok ovu testleri hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…