Teşekkürler öyle yaparimBen gördüm bence var canım regl gününü bekle test yap inşallah rengin tonunda koyuluk olursa kan ver
Ağzın bal yesin insallah cnm yaİnşallaj hamilesindir canım
Annem dio neden bu kadar belirsz ckms beni tereddute dusurduCanımm bende gördüm
Canımmm erken gebelik çift çizgiyse yanılma olmaz. Ama çizgi çıkmazsa yanılma çok oluyor bu yüzden erken gebelik testine güvenmeyin derler. Bence çift çizgi varInsallah canm yahep diyolar bu ara, erken gebelik yanlis cikabliyormus ondan insan hemen sevinemiyor:) allah isteyen kmsenn kucagni bos brakmasn insallahhh
Canım erken gebelik yaptın adetine daha vardı silik çıkması gayet normal. Sen adet günü yapsaydın o zaman koyu görürdünAnnem dio neden bu kadar belirsz ckms beni tereddute dusurdu
Canımm bende gördüm
Canm insallah adet tarihim carsamba cuma gunu sira aldm gidp kan vercm
Ay icim rahatladi ya normal test te yaptm onu da atayim benCanım erken gebelik yaptın adetine daha vardı silik çıkması gayet normal. Sen adet günü yapsaydın o zaman koyu görürdün
Bunda bile silik çıkmış canım kesinAy icim rahatladi ya normal test te yaptm onu da atayim ben
Ay icimi rhatlattin canm sagolasinBunda bile silik çıkmış canım kesinsin maşallaahh normal de bu testlerde adetten sonra cıkar yani bariz belli ne zamandı yumurtlaman
Allah bize de böyle testler nasip etsin kızlarAy icim rahatladi ya normal test te yaptm onu da atayim ben
Tam 12 gün sonra çıkması normal canımAy icimi rhatlattin canm sagolasinovulasyon takip etmedm ama adet takvmne gore 8 temmuz yaziodu degerlendrdik Allah insallah nasip etmis
Amiinnnnn... Senin yumurtlama ve bat ne zamanAllah bize de böyle testler nasip etsin kızlar
❤
H history1985 da bu ay hamile kalanlardan... Onunkini de ov. testinde 12. Gün net gördük hamileliğini aynı senin ki gibiydi. Hatta erken gebelik yaptı o gün çıkmamıştı... Ama ov. Testin de cıkmıştıBunda bile silik çıkmış canım kesinsin maşallaahh normal de bu testlerde adetten sonra cıkar yani bariz belli ne zamandı yumurtlaman
Allah bize de böyle testler nasip etsin kızlar
Amiiinn canm isteyen herkese rabbm nasip etsn olanlarin ddasaglickla llebgemesi nasip olsn
Demicektm aslnda ama icmde tutamadm anneme soyledm testi gorunce silik cikms deei olmayablir dedi enerjm dustuTam 12 gün sonra çıkması normal canımmaşallaahh maşallaahh en erken ne zaman gidebiliyorsan git dr.a içini ferah tut. Güzel düşün güzel olsun. Enerjini yüksek tut... Hamilesin testler de cıkmıl işte en azından dr gidene kadar dikkat et ağır kaldırma. Yani kasıklarını zorlama.. Bence keşkee annen de dahil söylemeseydin her kez bişey diyor bu sefer...
Anladm canm sagolasin tekrar❤H history1985 da bu ay hamile kalanlardan... Onunkini de ov. testinde 12. Gün net gördük hamileliğini aynı senin ki gibiydi. Hatta erken gebelik yaptı o gün çıkmamıştı... Ama ov. Testin de cıkmıştıT Tubiiii
Benim bat temmuz ın ilk hatasıydı kuzum pko dan gelmedi tarlusal adet söktürücü dün bitti on gün içinde gelecek regl gelsin hormon testi baktırcam kuzum öbür ay da olmazsa doktor a gitcemAmiinnnnn... Senin yumurtlama ve bat ne zaman
Bence olmaz artık canım foto atar mısınNormal test yaptm.kaset onda da silik bir czgi cikti kizlar yanilma payi olmaz degil mi
Atmışsın canım gördüm şimdi.. hamilesin kuzum hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin darısı başımızaBence olmaz artık canım foto atar mısın