Bence kan verin öğleden sonraya çıkar sonuçAy hadi insallah canm ya
Insallah canm yaSilik degil bildigin cizgi bence hayirli olsunnn saglikla ilerlesin inşallahh bize de dua et
Tamm insallah canm cok sagolBence kan verin öğleden sonraya çıkar sonuç
Bu tur durmlarda yani erken gebelik testnde boyle czgi cikanlar da kan degeri kac ckio acaba tahmni canm hc bir fkrin var miBence kan verin öğleden sonraya çıkar sonuç
Canım hayırlı olsun hayalet değil bence baya baya çizgi varBu tur durmlarda yani erken gebelik testnde boyle czgi cikanlar da kan degeri kac ckio acaba tahmni canm hc bir fkrin var mi
Insallah canmmmCanım hayırlı olsun hayalet değil bence baya baya çizgi var
O değişiyor canım döllenme zamanı değişiklik gösterdiği için değer de kişiden kişiye değişiyorBu tur durmlarda yani erken gebelik testnde boyle czgi cikanlar da kan degeri kac ckio acaba tahmni canm hc bir fkrin var mi
Yaa ne güzel hamilesin canım sanmam yanılma payı olmaz artık belirtilerin neler benimde haftasonu bat bnim hiçbir belirtim yok dün test yaptım bir şey de çıkmadıNormal test yaptm.kaset onda da silik bir czgi cikti kizlar yanilma payi olmaz degil mi
Kan ver canım hayırlı olsun ❤ hikayeni paylaşır mısın bizimle?Normal test yaptm.kaset onda da silik bir czgi cikti kizlar yanilma payi olmaz degil mi
Camn ben ovulasyonla falan takip etmedim sadece sogan kürü yaptm ve folik asit takviyesi aldm karnmda kasigmda agri ve kasiklarmda dolgunluk hssi var hep 2 gun once sabah kalktm midem agzimda agzim camur gbi ama goguslermde bir hassasiyet falan pek olmadi en belirgn belirtm kasik ve karin agrm oldu. Ama icime dogdu bu ay var die nedense hssettm gbi. Allah bu duyguyu herkese yasatsn insallahKan ver canım hayırlı olsun ❤ hikayeni paylaşır mısın bizimle?
Agzmda ukurluk da cok oldu bu arada canmCamn ben ovulasyonla falan takip etmedim sadece sogan kürü yaptm ve folik asit takviyesi aldm karnmda kasigmda agri ve kasiklarmda dolgunluk hssi var hep 2 gun once sabah kalktm midem agzimda agzim camur gbi ama goguslermde bir hassasiyet falan pek olmadi en belirgn belirtm kasik ve karin agrm oldu. Ama icime dogdu bu ay var die nedense hssettm gbi. Allah bu duyguyu herkese yasatsn insallah
Peki canım pko gibi Bi regl düzensizliğin falan var mı?Camn ben ovulasyonla falan takip etmedim sadece sogan kürü yaptm ve folik asit takviyesi aldm karnmda kasigmda agri ve kasiklarmda dolgunluk hssi var hep 2 gun once sabah kalktm midem agzimda agzim camur gbi ama goguslermde bir hassasiyet falan pek olmadi en belirgn belirtm kasik ve karin agrm oldu. Ama icime dogdu bu ay var die nedense hssettm gbi. Allah bu duyguyu herkese yasatsn insallah
Pko yok ama mesela gecen ay iki kere adet olmstm ev tasima ismiz vardi bu ay o yuzden de emn olamamstm aslndaPeki canım pko gibi Bi regl düzensizliğin falan var mı?
Benim de akıntım oluyo adete 3 gün var ama bende umutlanmak istemiyorum sonunda üzülecegim içinYani belirti şöyle dun uyandm midem agzmda agzmin tadi hic yok. Bu ara bide kasik agrim bel ağrım oluyo akintim var ama hepsni gebelige baglamak da istemiyorm adet takvimi uygulamasna gore yumrtlama tarihi 8 temmuz yaziodu degerlendirdik ondan snra iste kasik agrilarm bel agrm oldu. Ama dedgm gbi gebeloge baglamak istemedm psikolojik olablir die:') erken gebelik testi ne derece dgru cikar cok merak ediyorm doktor adetn gecmeden test falan yapma dedi ama merak icindeym iste
İnşallaj hamilesindir canımBenim çatlatma +klomen 20 gün ve dupbaston kullanıyorum adetim de geçti 2 gün doktora gittim kan verdirdi bana4 gün önce beta negatifti erken yapmıssın dedi bana bugün test yaptırdı bakalım 2 gibi cıkıcak
Kaset testi daha cok öneriyolar canımGunum gecerse peki normal kaset test mi erken gebelik testi mi daha guvenilir olur snce canm
Ben gördüm bence var canım regl gününü bekle test yap inşallah rengin tonunda koyuluk olursa kan verKizlar adetime 1 gün var sabah ilk idrarla değilde az önce yaptım iki dakika sonra bu hayali çizgi çıktı ama koyulasmadi