Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Silik degil bildigin cizgi bence hayirli olsunnn saglikla ilerlesin inşallahh bize de dua et
Insallah canm ya hep diyolar bu ara, erken gebelik yanlis cikabliyormus ondan insan hemen sevinemiyor:) allah isteyen kmsenn kucagni bos brakmasn insallahhh

Kan ver canım hayırlı olsun ❤ hikayeni paylaşır mısın bizimle?
Camn ben ovulasyonla falan takip etmedim sadece sogan kürü yaptm ve folik asit takviyesi aldm karnmda kasigmda agri ve kasiklarmda dolgunluk hssi var hep 2 gun once sabah kalktm midem agzimda agzim camur gbi ama goguslermde bir hassasiyet falan pek olmadi en belirgn belirtm kasik ve karin agrm oldu. Ama icime dogdu bu ay var die nedense hssettm gbi. Allah bu duyguyu herkese yasatsn insallah

Agzmda ukurluk da cok oldu bu arada canm

Peki canım pko gibi Bi regl düzensizliğin falan var mı?

Benim çatlatma +klomen 20 gün ve dupbaston kullanıyorum adetim de geçti 2 gün doktora gittim kan verdirdi bana 4 gün önce beta negatifti erken yapmıssın dedi bana bugün test yaptırdı bakalım 2 gibi cıkıcak

Benim de akıntım oluyo adete 3 gün var ama bende umutlanmak istemiyorum sonunda üzülecegim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…