TesekkurlerGebelik testleri genellikle doğru cikiyo senin yumurtlamaya göre tüplerde ilerlemeye göre 10 gün ile 14 gün arasında hcg yükselmeye basliyo ben mesela 4 gün önceden öğrendim
Sperm testi nasıl çıktı3 yıllk evliyiz hiç gebelk olmadı sperm testi yaptırdık artk korkmaya başladk lökosit 10 12 çktı antıbıyotk verdi 20 günfarklı kutular ve bittiler inş bende bu ay gebe kalırım çok istiyorum 30 yaşındayım
Bununla ilgilikonu açtö paylaştm lökosit10 12 yazıyordu hareket 60 üstü lökosit hareketi etkilermş meğerse dr antibyotk verdi 1 ay kullandı yeni bittiSperm testi nasıl çıktı
Heh canım bu arada sende pik yani yumurtlama gününü ve 2 gün çatlamayı mı değerlendirdin. Hani benim çatlama bitti ama hala aklımdan da geçiyor ki bugünü de mı değerlendirsem... ne aralıkla oldu?Canim ben bi kaç aydır olmayınca geçen ay tüm tettik leri yaptırdım, hormon, hsg, sukur bende bir sey çıkmadi, ama sperm testimiz iyi cıkmadı, dr deneyin 1 yıla kadar olmassa tup bebek dedi. Bende ovulasyon testi ile takip ettim, o gün ve catlamayi değerlendirdik, yüzüstü yattım kuzum bi 15 20 dk, açıkçası hiç umudum yoktu. ALLAH büyük işte, nasip etti oldu.
Pik yapmış ve çatlamış da :) tam koyu olmadığı sürece normal. Lh dalgalanabiliyor günden güne daha silik olacak diye bir şey yok diye biliyorum ben :)Kızlar 3 numarada ne güzel silinmişti ama şimdi yine tonu koyu olmaya başladı offf gözlerim şaşı olacak yakında bıktım
Valla kuzum Bi 1 ve 2 yazan günü değerlendirdim aslında 3 de aynı gün sadece birini 16:00 da yaptım birini 22:00 da daha sonra ilişki olmadı tutar mı bilmem tekrar koyu gibi ya değerlendirmek gerekiyor muydu bilmiyorum pko dan kaynaklı bu renk dalgalanması sanırımPik yapmış ve çatlamış da :) tam koyu olmadığı sürece normal. Lh dalgalanabiliyor günden güne daha silik olacak diye bir şey yok diye biliyorum ben :)
İnşallah tutarValla kuzum Bi 1 ve 2 yazan günü değerlendirdim aslında 3 de aynı gün sadece birini 16:00 da yaptım birini 22:00 da daha sonra ilişki olmadı tutar mı bilmem tekrar koyu gibi ya değerlendirmek gerekiyor mıydı bilmiyorum
Pek umudum yok kuzum iki ilişki oldu sadece o haftayı full değerlendirmek gerekiyor diyorlar ama hayırlısı bakalım Rabbim büyük regl olursam klasik bir gün depresyon a girerim sonra öbür aya umut bağlarımİnşallah tutarÇatlamadan önceki gün ve sonraki 3 gün şansı artırır diyorlar ama zaten spermler 3 gün yaşayabiliyormuş:) Değerlendirememiş olsan da üzülme, olacağı varsa içeridekiler işlemi tamamlar
Öyle diyenler de var ama başka söyleyenler de var. Mesela her gün ilişki yerine sperm kalitesi için gün aşırı öneriyorlar. Umutsuz olma canım :) Hiç depresyona da girme 1 gün de olsa. Şükür menepoza girmedik yaPek umudum yok kuzum iki ilişki oldu sadece o haftayı full değerlendirmek gerekiyor diyorlar ama hayırlısı bakalım Rabbim büyük regl olursam klasik bir gün depresyon a girerim sonra öbür aya umut bağlarım
Bu ay bu ay diye diye yıllar geçecek kuzum ya ondan korkuyorumÖyle diyenler de var ama başka söyleyenler de var. Mesela her gün ilişki yerine sperm kalitesi için gün aşırı öneriyorlar. Umutsuz olma canım :) Hiç depresyona da girme 1 gün de olsa. Şükür menepoza girmedik yaBu ay olmazsa bir ay olacak
Bende adeti bekle sonra yap ben hep oyle yapmYi bekliyorum onda daha rHat oluyor yoksa negativ olunca insan daha kotu oluyor...bu arada ekledim sizi hayırlı olsunKmse neden cevap yazmiyor acaba?
Aynen öyle o yüzden elimizden geleni yapmak bizden, takdir Allahtan :) yıllar öyle ve ya böyle zaten bir şeyleri beklemekle geçiyor, bebek olmasa başka şeyleri bekliyoruz. Beklerken yaşayabildiğimiz kadar güzel yaşayıp bol bol anı biriktirmeliyiz ki yıllar sonra hiç pişmanlığımız olmasın :) hayatı da kaçırmamak lazım bir yandan ❤Bu ay bu ay diye diye yıllar geçecek kuzum ya ondan korkuyorumhakkımızda hayırlısı olsun olacağı varsa bir ilişki ile bile olur bence de
Rabbim bize aratmadan tez vakitte nasip etsin inşallah sağlıklı akıllı hayırlı evlatlarAynen öyle o yüzden elimizden geleni yapmak bizden, takdir Allahtan :) yıllar öyle ve ya böyle zaten bir şeyleri beklemekle geçiyor, bebek olmasa başka şeyleri bekliyoruz. Beklerken yaşayabildiğimiz kadar güzel yaşayıp bol bol anı biriktirmeliyiz ki yıllar sonra hiç pişmanlığımız olmasın :) hayatı da kaçırmamak lazım bir yandan ❤
AminRabbim bize aratmadan tez vakitte nasip etsin inşallah sağlıklı akıllı hayırlı evlatlar
Tamamdr beklemeye karar verdim zaten 2 gun kaldi hayrlisi insallahBende adeti bekle sonra yap ben hep oyle yapmYi bekliyorum onda daha rHat oluyor yoksa negativ olunca insan daha kotu oluyor...bu arada ekledim sizi hayırlı olsun
Inşallah canimm allah büyük, bol bol dua ilemaşallah bizde devam ediyoruz denemeye ilaçlarda alıyor bakalım güzel sonuç alırız inşallah
Allah gönlüne göre versin kuzumm, en yakın zamanda alasın gebelik haberini ❤Ay canımmm maşallaahh Rabbim nazarlardan korusunBen pik ve 2 gün çatlamayı değerlendirdim. Sırt üstü yatıp bacaklarımı 15 20 dk duvara yasladım. Hatta abartıp elimle belimi destekleyip Bacaklarımı havada salladım falan akrobatik hareketler yaptım bakalım beklemedeyim BAT 29 TEMMUZ
Sperm sorununuz yoksa içinden geliyorsa degerlendir kuzum, bizde yumurtlama çatlama, boşluk, tekrar 1 gün daha denedik diye hatırlıyorumHeh canım bu arada sende pik yani yumurtlama gününü ve 2 gün çatlamayı mı değerlendirdin. Hani benim çatlama bitti ama hala aklımdan da geçiyor ki bugünü de mı değerlendirsem... ne aralıkla oldu?