Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kizlar ben yeniyim biz bu ay deniyoruz ikinci bebegim olacak insallah adetime 3 gün var erken gebelik testleri sizce ne derce dogru cikar? Gecikmemi bekleyeyim yoksa? Sogan kürü de yaptim bu ay ama ovulasyon etsti falan takip temedim sadece gun aşiri degerlendirdik gerisini allaha biraktik:')

Merhaba kizlar ben yeniyim biz bu ay deniyoruz ikinci bebegim olacak insallah adetime 3 gün var erken gebelik testleri sizce ne derce dogru cikar? Gecikmemi bekleyeyim yoksa? Sogan kürü de yaptim bu ay ama ovulasyon etsti falan takip temedim sadece gun aşiri degerlendirdik gerisini allaha biraktik:')
Belirti falan varmı canım benim 24 temmuz test yaptım negatif 😭

Yani belirti şöyle dun uyandm midem agzmda agzmin tadi hic yok. Bu ara bide kasik agrim bel ağrım oluyo akintim var ama hepsni gebelige baglamak da istemiyorm adet takvimi uygulamasna gore yumrtlama tarihi 8 temmuz yaziodu degerlendirdik ondan snra iste kasik agrilarm bel agrm oldu. Ama dedgm gbi gebeloge baglamak istemedm psikolojik olablir die:') erken gebelik testi ne derece dgru cikar cok merak ediyorm doktor adetn gecmeden test falan yapma dedi ama merak icindeym iste😁

Belirti falan varmı canım benim 24 temmuz test yaptım negatif 😭
Yani belirti şöyle dun uyandm midem agzmda agzmin tadi hic yok. Bu ara bide kasik agrim bel ağrım oluyo akintim var ama hepsni gebelige baglamak da istemiyorm adet takvimi uygulamasna gore yumrtlama tarihi 8 temmuz yaziodu degerlendirdik ondan snra iste kasik agrilarm bel agrm oldu. Ama dedgm gbi gebeloge baglamak istemedm psikolojik olablir die:') erken gebelik testi ne derece dgru cikar cok merak ediyorm doktor adetn gecmeden test falan yapma dedi ama merak icindeym iste😁

Kızlar ben regl oldum bu sabah 😊 takvime göre 5 , yumurtlama testine göre daha 3 gün olmasına rağmen 😊 Ağustos ayı inşallah uğurlu gelir 😊 Hamile olanlar sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alın inşallah 🥰
Nasıl yani canım yumurtlamadan kaç gün sonra oldu ki yerleşme falan olmasın

Merhaba kızlar benim bat 18 Temmuz du , bugün şu saat oldu henüz adet olmadım. Sabah test yaptım negatif çıktı. Böyle olup bi kaç gün sonra pozitife donen var mı aramızda

14 gün olması gerekiyor canım şaşırdım... hayırlısı olsun ama umarım Ağustos olur Allah büyük
Benim daha öncesinde de birkez böyle olmuştu. Neden böyle oluyor bilmiyorum. O zaman araştırmıştım prolaktin yüksekliği yazıyordu bi yerde doktora demiştim alakası yok demişti. Arada bir olabilir çok normal demişti. Hep 14 gün sonra olacak diye bi kaide yok demişti.İnşallah canım ama yumurtlama dönemi bayrama denk geliyor memlekete gitme ihtimalimiz var 😊 Belki eylülde tekrardan doktora giderim. Korona yüzünden tedavime ara vermiştim 😊

Benim daha öncesinde de birkez böyle olmuştu. Neden böyle oluyor bilmiyorum. O zaman araştırmıştım prolaktin yüksekliği yazıyordu bi yerde doktora demiştim alakası yok demişti. Arada bir olabilir çok normal demişti. Hep 14 gün sonra olacak diye bi kaide yok demişti.İnşallah canım ama yumurtlama dönemi bayrama denk geliyor memlekete gitme ihtimalimiz var 😊 Belki eylülde tekrardan doktora giderim. Korona yüzünden tedavime ara vermiştim 😊
Doktor demişse doğrudur canım her şeyin hayırlısı

Kmse neden cevap yazmiyor acaba?

Canim ben bi kaç aydır olmayınca geçen ay tüm tettik leri yaptırdım, hormon, hsg, sukur bende bir sey çıkmadi, ama sperm testimiz iyi cıkmadı, dr deneyin 1 yıla kadar olmassa tup bebek dedi. Bende ovulasyon testi ile takip ettim, o gün ve catlamayi değerlendirdik, yüzüstü yattım kuzum bi 15 20 dk, açıkçası hiç umudum yoktu. ALLAH büyük işte, nasip etti oldu.
Ay canımmm maşallaahh Rabbim nazarlardan korusun🧿 Ben pik ve 2 gün çatlamayı değerlendirdim. Sırt üstü yatıp bacaklarımı 15 20 dk duvara yasladım. Hatta abartıp elimle belimi destekleyip Bacaklarımı havada salladım falan🤣🤣 akrobatik hareketler yaptım 😂😂 bakalım beklemedeyim BAT 29 TEMMUZ

X