Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bide bugun tv bakarken uyuya kalmışım uyandığımda terler icindeydim agzim kup kuru olmuştu bunlar belirti ola bilirmi???yanibolsada bu kadar erken olurmuki???budami psikolojikmi acaba

Merhaba kızlar benim 4 yaşında 1 kızım var ama 9 aydir korunmadigimiza ragmen gebe kalamadim. Sali gunu doktora gittim istmosel tanısı koydu hamilelige engelmis.. boyle bir sorun yasayan var mi surec nasil gecti anlatirsaniz cok sevirim..

Bilmiyorum ki canım yumurtam 10 unda çatlamıştı 8 gün geçti olsa rahme yerleşirdi diye düşündüm inş kuzum çok teşekkürler ama çok üzüldüm yaaa regl olduğum gibi hastaneye gidecem
8 günde idrarda çıkması mümkün değil canım. Benim 8. Gün kanımda 1.85 çıkmıştı. Bata 2 gün kala falan ancak çıkar idrarda

Sanki şeytan dürtüyo illa yap diye bide her test 7,5 tl
Test leri İnternetten toplu almanı tavsiye ederim canım ben 20 tanesini 23 liraya aldım laboquick marka. Kanda 15 civarı olan hcg bile hemen çıkmıştı idrarda. Erken gebelik testi de aldım hiç bir fark yoktu. 20 tane olunca 2 günde bir yapıyordum :)

8 günde idrarda çıkması mümkün değil canım. Benim 8. Gün kanımda 1.85 çıkmıştı. Bata 2 gün kala falan ancak çıkar idrarda
Kanda bile çıkmamış desene canım regle son 5 canım sabredecem artık.. günüm geçmeden test yapmak mı asla yıpranmaktan başka bi şey değil.. regl olunca bari gelecek ayı ümit ediyoruz önümüze bakıyoruz

Bende bekliyorum ayın 26. sı az kaldı işte bekliyorum bende o gün gecikirse test yapıcam

1 yıl çok uzun bak bende eşimde sorun olduğunu anlamam çok uzun sürdü özel vitaminler ve yemek sistemini değiştirince sperm değerleri artıyor bende kaan hocaya gidiyorum 2 aydır tedavi görüyoruz mutlaka yazılanları okumanı öneririm

teartio ve impryl isimli 2 ilaca başladık
Bolbol havuç suyu nohut yeniyor ısırgan çayı içiliyor ve cep telefonu tablet yasak olabildiğince uzak duruyoruz

Şimdi idrarda tam olarak ne zaman cıkar en erken silikte olsa canım ?

Kuzum bende kaan hocaya gittim, deneyin dedi o, akabinde hamile kaldım. 5 haftalık hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…