Belirti falan varmı canım benim 24 temmuz test yaptım negatifMerhaba kizlar ben yeniyim biz bu ay deniyoruz ikinci bebegim olacak insallah adetime 3 gün var erken gebelik testleri sizce ne derce dogru cikar? Gecikmemi bekleyeyim yoksa? Sogan kürü de yaptim bu ay ama ovulasyon etsti falan takip temedim sadece gun aşiri degerlendirdik gerisini allaha biraktik:')
Yani belirti şöyle dun uyandm midem agzmda agzmin tadi hic yok. Bu ara bide kasik agrim bel ağrım oluyo akintim var ama hepsni gebelige baglamak da istemiyorm adet takvimi uygulamasna gore yumrtlama tarihi 8 temmuz yaziodu degerlendirdik ondan snra iste kasik agrilarm bel agrm oldu. Ama dedgm gbi gebeloge baglamak istemedm psikolojik olablir die:') erken gebelik testi ne derece dgru cikar cok merak ediyorm doktor adetn gecmeden test falan yapma dedi ama merak icindeym isteBelirti falan varmı canım benim 24 temmuz test yaptım negatif
Kesinlikle canım negatifi görmek çok kötü günün geçsin inş hamileyizdirBende bekliyorum ayın 26. sı az kaldı işte bekliyorum bende o gün gecikirse test yapıcam
Nasıl yani canım yumurtlamadan kaç gün sonra oldu ki yerleşme falan olmasınKızlar ben regl oldum bu sabahtakvime göre 5 , yumurtlama testine göre daha 3 gün olmasına rağmen Ağustos ayı inşallah uğurlu gelir Hamile olanlar sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alın inşallah
Ne zaman testi yaptın canım dayanmadın demi ben dayanıyommmBelirti falan varmı canım benim 24 temmuz test yaptım negatif
Evet ilaç vermedi dr, ileri hız 27, morfoloji 2, deneyin 1-1.5 yıl dedi, o ay hamile kaldimMaşallah ilaç vermeden mi
Yumurtlamadan 11 gün sonra canım ama bildiğin regl yani yerleşme değildirNasıl yani canım yumurtlamadan kaç gün sonra oldu ki yerleşme falan olmasın
14 gün olması gerekiyor canım şaşırdım... hayırlısı olsun ama umarım Ağustos olur Allah büyükYumurtlamadan 11 gün sonra canım ama bildiğin regl yani yerleşme değildir
Benim daha öncesinde de birkez böyle olmuştu. Neden böyle oluyor bilmiyorum. O zaman araştırmıştım prolaktin yüksekliği yazıyordu bi yerde doktora demiştim alakası yok demişti. Arada bir olabilir çok normal demişti. Hep 14 gün sonra olacak diye bi kaide yok demişti.İnşallah canım ama yumurtlama dönemi bayrama denk geliyor memlekete gitme ihtimalimiz var14 gün olması gerekiyor canım şaşırdım... hayırlısı olsun ama umarım Ağustos olur Allah büyük
Benim daha öncesinde de birkez böyle olmuştu. Neden böyle oluyor bilmiyorum. O zaman araştırmıştım prolaktin yüksekliği yazıyordu bi yerde doktora demiştim alakası yok demişti. Arada bir olabilir çok normal demişti. Hep 14 gün sonra olacak diye bi kaide yok demişti.İnşallah canım ama yumurtlama dönemi bayrama denk geliyor memlekete gitme ihtimalimiz varBelki eylülde tekrardan doktora giderim. Korona yüzünden tedavime ara vermiştim
Doktor demişse doğrudur canım her şeyin hayırlısı
maşallah bizde devam ediyoruz denemeye ilaçlarda alıyor bakalım güzel sonuç alırız inşallahEvet ilaç vermedi dr, ileri hız 27, morfoloji 2, deneyin 1-1.5 yıl dedi, o ay hamile kaldim
Merhaba kizlar ben yeniyim biz bu ay deniyoruz ikinci bebegim olacak insallah adetime 3 gün var erken gebelik testleri sizce ne derce dogru cikar? Gecikmemi bekleyeyim yoksa? Sogan kürü de yaptim bu ay ama ovulasyon etsti falan takip temedim sadece gun aşiri degerlendirdik gerisini allaha biraktik:')
Kmse neden cevap yazmiyor acaba?Merhaba kizlar ben yeniyim biz bu ay deniyoruz ikinci bebegim olacak insallah adetime 3 gün var erken gebelik testleri sizce ne derce dogru cikar? Gecikmemi bekleyeyim yoksa? Sogan kürü de yaptim bu ay ama ovulasyon etsti falan takip temedim sadece gun aşiri degerlendirdik gerisini allaha biraktik:')
Gününü bekle bence yoksa insan pozitif ise bile negatf cıkınca üzülüyo günün geçince yapmak en mantklısıKmse neden cevap yazmiyor acaba?
Gunum gecerse peki normal kaset test mi erken gebelik testi mi daha guvenilir olur snce canmGününü bekle bence yoksa insan pozitif ise bile negatf cıkınca üzülüyo günün geçince yapmak en mantklısı
Ay canımmm maşallaahh Rabbim nazarlardan korusunCanim ben bi kaç aydır olmayınca geçen ay tüm tettik leri yaptırdım, hormon, hsg, sukur bende bir sey çıkmadi, ama sperm testimiz iyi cıkmadı, dr deneyin 1 yıla kadar olmassa tup bebek dedi. Bende ovulasyon testi ile takip ettim, o gün ve catlamayi değerlendirdik, yüzüstü yattım kuzum bi 15 20 dk, açıkçası hiç umudum yoktu. ALLAH büyük işte, nasip etti oldu.
Gebelik testleri genellikle doğru cikiyo senin yumurtlamaya göre tüplerde ilerlemeye göre 10 gün ile 14 gün arasında hcg yükselmeye basliyo ben mesela 4 gün önceden öğrendimKmse neden cevap yazmiyor acaba?