Sizce burda ovulasyon olmusmu olmamismi bakmaktan gozlerim sulandi artikValla kuzum Bi 1 ve 2 yazan günü değerlendirdim aslında 3 de aynı gün sadece birini 16:00 da yaptım birini 22:00 da daha sonra ilişki olmadı tutar mı bilmem tekrar koyu gibi ya değerlendirmek gerekiyor muydu bilmiyorum pko dan kaynaklı bu renk dalgalanması sanırım
Sonuncusu ilk 10dk boyleydi rengiValla kuzum Bi 1 ve 2 yazan günü değerlendirdim aslında 3 de aynı gün sadece birini 16:00 da yaptım birini 22:00 da daha sonra ilişki olmadı tutar mı bilmem tekrar koyu gibi ya değerlendirmek gerekiyor muydu bilmiyorum pko dan kaynaklı bu renk dalgalanması sanırım
Tamam canım çok teşekkür ederimSperm sorununuz yoksa içinden geliyorsa degerlendir kuzum, bizde yumurtlama çatlama, boşluk, tekrar 1 gün daha denedik diye hatırlıyorum
canım bence sonuncusu pik ikisi de aynı koyulukta gibi geldiSonuncusu ilk 10dk boyleydi rengi
Sonradan siliklesti biraz sanki ama ilk 10dk onemli diye takilmadim.. baska testimde yok pikten sonra yapmamis oldum o zamanCnı
canım bence sonuncusu pik ikisi de aynı koyulukta gibi geldi
Valla kuzum kendime hayrım yok kafam allak bullak oldu pko da ovulasyon testini anlamaya çalışmaktan yanlış yönlendirmek istemem ama sonuncu pik sanki diğer arkadaşlar da bakarSonuncusu ilk 10dk boyleydi rengi
Evet pikSonuncusu ilk 10dk boyleydi rengi
Gercekten dediginjz gibiyse eger ilacsiz ilk defa bu kadar erken yumurtluyorum adetin 11.gunuEvet pik
İnşallah oyledir ya ilk defa ilacsiz erken yumurtlamiş olucamValla kuzum kendime hayrım yok kafam allak bullak oldu pko da ovulasyon testini anlamaya çalışmaktan yanlış yönlendirmek istemem ama sonuncu pik sanki diğer arkadaşlar da bakar
Ben de gördüm canım başka bi marka daha deneAdetime 2 gun var dayanmadm erken gebelik etsti ayptim silik cizgi goruyorm ama szde bakar msnz
Adetime 2 gun var dayanmadm erken gebelik etsti ayptim silik cizgi goruyorm ama szde bakar msnz
Ben de gördüm canım başka bi marka daha dene
Elimde erken gebelik 1 tane var 2 tane normal kaset test var adetm gecerse die aldm canm artk adetim gecerse ondan yaaprm sabredeym
Normal testte adet gecmeden cikar mi ki canm ?:)Bi tane normal de yap canım bence ama yine de sen bilirsin baya pembe yani
Evet var hayırlı olsunAdetime 2 gun var dayanmadm erken gebelik etsti ayptim silik cizgi goruyorm ama szde bakar msnz
Normal test daha güvenilir diyolar canım forumdaNormal testte adet gecmeden cikar mi ki canm ?:)
Silik degil bildigin cizgi bence hayirli olsunnn saglikla ilerlesin inşallahh bize de dua etAdetime 2 gun var dayanmadm erken gebelik etsti ayptim silik cizgi goruyorm ama szde bakar msnz
Ay hadi insallah canm yaEvet var hayırlı olsun