Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasıl bir akıntı hafif beyazımsı mı kasık ağrısıda hafiften mi merak ettim bendede başladı ama hiç hamilelik belirtisi olarak düşünmemiştim
Su gibi akinti . kasik agrisi da alttan alta sizlama gibi habi adet oncesi olur da boyle sicak biseylee koyup rahatlariz oyle.

Ozel hastaneye mi gittin canim ?
Yok canım devlet hastanesine gidiyorum ama çok erken öğrendiğimizi doktora bir türlü anlatamadım. Detaylı ultrasona gönderdi daha günüm geçmeden kese benzeri bir cisim bulundu rahimde :) daha çok küçük olduğu için tespit edemediler. Bu doktor normalde çok rahat takılırdı bu sefer ne olduysa sürekli çağırıyor iyice stres oldum

Canim ozel bi hastaneden randevu al sureci hic anlatma test yaptim evde poztifti de zaten kana bakar gerekeni yapar. Bos yere yipratma kendini de bebegini de

Stres yapma inşallah yerleşiyordur, olmazsa da dğer aya olur inşallah
Canım ben yaptgımda erken yapmıştım şimdide test aldım yapıp yapmamakta kararsızım
Benim evdeki son testti bi daha asla günüm geçmeden yapmam o kadar üzüldüm ki anlatamam canım bence sen de yapma benim gibi olma sonra batlarımız aynı sanırım günümüz geçsin de o zaman yapalım kuzum

Saol canım benim inşallahhh isteyen herkese rabbim nasip etsin... Ovu testi mi yaptın nasıl değerlendirdin?

Canim ben bi kaç aydır olmayınca geçen ay tüm tettik leri yaptırdım, hormon, hsg, sukur bende bir sey çıkmadi, ama sperm testimiz iyi cıkmadı, dr deneyin 1 yıla kadar olmassa tup bebek dedi. Bende ovulasyon testi ile takip ettim, o gün ve catlamayi değerlendirdik, yüzüstü yattım kuzum bi 15 20 dk, açıkçası hiç umudum yoktu. ALLAH büyük işte, nasip etti oldu.

Benim evdeki son testti bi daha asla günüm geçmeden yapmam o kadar üzüldüm ki anlatamam canım bence sen de yapma benim gibi olma sonra batlarımız aynı sanırım günümüz geçsin de o zaman yapalım kuzum
Sanki şeytan dürtüyo illa yap diye bide her test 7,5 tl

Canim ozel bi hastaneden randevu al sureci hic anlatma test yaptim evde poztifti de zaten kana bakar gerekeni yapar. Bos yere yipratma kendini de bebegini de
Özel hastane yokki bulunduğum yerde. Özel bir poliklinik var oraya da gıcık oluyorum herşeyi para için yapıyorlar gibime geliyor. Geçen devlet hastanesi hormon makinesi bozuk diye oraya gittim bir test 50 lira. Neymiş özel tahlilleri sigorta karşılamazmış. Kadın Doğumdan giriş yapın dedim randevu doluymuş. Verdiğim parayı aramıyorum ama ticarethane mantığı sinir bozucu

Anladim canim o zaman herseyi bosver bebegine odaklan

İlk gebeliğimde hiç belirtim olmamıştı canım normal yani... benim de adet öncesi belirtiler başladı ama umudum gitti test de negatif çıkınca
Test için cok erkenmiş canım herkes öyle diyo adet günü yapılıyomuş en erken hatta bazen o gün bile cıkmayablr kanda baktırıyolar

Kizlarr az once baktimda bende lekenlenme olmus adete daha 9gun var insallah olmamyerlesme kanamasida sanmam yani bu kadar erken olurmuki????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…