- 29 Aralık 2014
- 3.010
- 2.826
- 38
Su gibi akinti . kasik agrisi da alttan alta sizlama gibi habi adet oncesi olur da boyle sicak biseylee koyup rahatlariz oyle.Nasıl bir akıntı hafif beyazımsı mı kasık ağrısıda hafiften mi merak ettim bendede başladı ama hiç hamilelik belirtisi olarak düşünmemiştim
Ozel hastaneye mi gittin canim ?Sorma canım sevinemedim bile Hamileliğimeinstagramda bir kadın doğum uzmanına yazdım 10 gün sonra gidin bir şikayetiniz olmadıkça bu ara gitmeyin dedi. Sürekli hcg baktırmak iyice stres yapıyor gerçekten
Canım ben yaptgımda erken yapmıştım şimdide test aldım yapıp yapmamakta kararsızımCanım ne bileyim burda arkadaşlar yapmış ben de yapayım dedim moralim çok bozuldu yaa en azından olsa silik çıkardı diye düşündüm
Yok canım devlet hastanesine gidiyorum ama çok erken öğrendiğimizi doktora bir türlü anlatamadım. Detaylı ultrasona gönderdi daha günüm geçmeden kese benzeri bir cisim bulundu rahimde :) daha çok küçük olduğu için tespit edemediler. Bu doktor normalde çok rahat takılırdı bu sefer ne olduysa sürekli çağırıyor iyice stres oldumOzel hastaneye mi gittin canim ?
Canim ozel bi hastaneden randevu al sureci hic anlatma test yaptim evde poztifti de zaten kana bakar gerekeni yapar. Bos yere yipratma kendini de bebegini deYok canım devlet hastanesine gidiyorum ama çok erken öğrendiğimizi doktora bir türlü anlatamadım. Detaylı ultrasona gönderdi daha günüm geçmeden kese benzeri bir cisim bulundu rahimde :) daha çok küçük olduğu için tespit edemediler. Bu doktor normalde çok rahat takılırdı bu sefer ne olduysa sürekli çağırıyor iyice stres oldum
Stres yapma inşallah yerleşiyordur, olmazsa da dğer aya olur inşallah
Benim evdeki son testti bi daha asla günüm geçmeden yapmam o kadar üzüldüm ki anlatamam canım bence sen de yapma benim gibi olma sonra batlarımız aynı sanırım günümüz geçsin de o zaman yapalım kuzumCanım ben yaptgımda erken yapmıştım şimdide test aldım yapıp yapmamakta kararsızım
Saol canım benim inşallahhh isteyen herkese rabbim nasip etsin... Ovu testi mi yaptın nasıl değerlendirdin?
Sanki şeytan dürtüyo illa yap diye bide her test 7,5 tlBenim evdeki son testti bi daha asla günüm geçmeden yapmam o kadar üzüldüm ki anlatamam canım bence sen de yapma benim gibi olma sonra batlarımız aynı sanırım günümüz geçsin de o zaman yapalım kuzum
Sağol canımTebrikler kizlar kutlarimİnsAllah hayirli haberler alirsiniz
Özel hastane yokki bulunduğum yerde. Özel bir poliklinik var oraya da gıcık oluyorum herşeyi para için yapıyorlar gibime geliyor. Geçen devlet hastanesi hormon makinesi bozuk diye oraya gittim bir test 50 lira. Neymiş özel tahlilleri sigorta karşılamazmış. Kadın Doğumdan giriş yapın dedim randevu doluymuş. Verdiğim parayı aramıyorum ama ticarethane mantığı sinir bozucuCanim ozel bi hastaneden randevu al sureci hic anlatma test yaptim evde poztifti de zaten kana bakar gerekeni yapar. Bos yere yipratma kendini de bebegini de
İnşallahSağol canımİnşallah bu ay hep beraber hayırlı haberler alalım
4 gün kala yap canım belirtilerin var mıSanki şeytan dürtüyo illa yap diye bide her test 7,5 tl
Anladim canim o zaman herseyi bosver bebegine odaklanÖzel hastane yokki bulunduğum yerde. Özel bir poliklinik var oraya da gıcık oluyorum herşeyi para için yapıyorlar gibime geliyor. Geçen devlet hastanesi hormon makinesi bozuk diye oraya gittim bir test 50 lira. Neymiş özel tahlilleri sigorta karşılamazmış. Kadın Doğumdan giriş yapın dedim randevu doluymuş. Verdiğim parayı aramıyorum ama ticarethane mantığı sinir bozucu
Sadece karnım agrıyo gaz var gibi şiş 5 gündür bazen başım agrıyo ama sancı yok canm4 gün kala yap canım belirtilerin var mı
İlk gebeliğimde hiç belirtim olmamıştı canım normal yani... benim de adet öncesi belirtiler başladı ama umudum gitti test de negatif çıkıncaSadece karnım agrıyo gaz var gibi şiş 5 gündür bazen başım agrıyo ama sancı yok canm
Test için cok erkenmiş canım herkes öyle diyo adet günü yapılıyomuş en erken hatta bazen o gün bile cıkmayablr kanda baktırıyolarİlk gebeliğimde hiç belirtim olmamıştı canım normal yani... benim de adet öncesi belirtiler başladı ama umudum gitti test de negatif çıkınca
Evet canım sonra öğrendim kanda bile çıkmayabiliyomuş bu sürede ama ne bileyim umudum kırıldıTest için cok erkenmiş canım herkes öyle diyo adet günü yapılıyomuş en erken hatta bazen o gün bile cıkmayablr kanda baktırıyolar
İnsan ikinci çizgiyi göremeyince kötü oluyo işte canımEvet canım sonra öğrendim kanda bile çıkmayabiliyomuş bu sürede ama ne bileyim umudum kırıldı