Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah yerleşme kanamasıdır canımKizlarr az once baktimda bende lekenlenme olmus adete daha 9gun var insallah olmamyerlesme kanamasida sanmam yani bu kadar erken olurmuki????
Yumurtlamanin kacinci gunu canimKizlarr az once baktimda bende lekenlenme olmus adete daha 9gun var insallah olmamyerlesme kanamasida sanmam yani bu kadar erken olurmuki????
8 günde idrarda çıkması mümkün değil canım. Benim 8. Gün kanımda 1.85 çıkmıştı. Bata 2 gün kala falan ancak çıkar idrardaBilmiyorum ki canım yumurtam 10 unda çatlamıştı 8 gün geçti olsa rahme yerleşirdi diye düşündüm inş kuzum çok teşekkürler ama çok üzüldüm yaaa regl olduğum gibi hastaneye gidecem
Test leri İnternetten toplu almanı tavsiye ederim canım ben 20 tanesini 23 liraya aldım laboquick marka. Kanda 15 civarı olan hcg bile hemen çıkmıştı idrarda. Erken gebelik testi de aldım hiç bir fark yoktu. 20 tane olunca 2 günde bir yapıyordum :)Sanki şeytan dürtüyo illa yap diye bide her test 7,5 tl
Kanda bile çıkmamış desene canım regle son 5 canım sabredecem artık.. günüm geçmeden test yapmak mı asla yıpranmaktan başka bi şey değil.. regl olunca bari gelecek ayı ümit ediyoruz önümüze bakıyoruz8 günde idrarda çıkması mümkün değil canım. Benim 8. Gün kanımda 1.85 çıkmıştı. Bata 2 gün kala falan ancak çıkar idrarda
Su gibi akıntı demek genelde yumurtlama döneminde oluyor yumurta beyazı akıntı yani şeffaf akıntı deniyorSu gibi akinti . kasik agrisi da alttan alta sizlama gibi habi adet oncesi olur da boyle sicak biseylee koyup rahatlariz oyle.
Bende bekliyorum ayın 26. sı az kaldı işte bekliyorum bende o gün gecikirse test yapıcamKanda bile çıkmamış desene canım regle son 5 canım sabredecem artık.. günüm geçmeden test yapmak mı asla yıpranmaktan başka bi şey değil.. regl olunca bari gelecek ayı ümit ediyoruz önümüze bakıyoruz
1 yıl çok uzun bak bende eşimde sorun olduğunu anlamam çok uzun sürdü özel vitaminler ve yemek sistemini değiştirince sperm değerleri artıyor bende kaan hocaya gidiyorum 2 aydır tedavi görüyoruz mutlaka yazılanları okumanı öneririmCanim ben bi kaç aydır olmayınca geçen ay tüm tettik leri yaptırdım, hormon, hsg, sukur bende bir sey çıkmadi, ama sperm testimiz iyi cıkmadı, dr deneyin 1 yıla kadar olmassa tup bebek dedi. Bende ovulasyon testi ile takip ettim, o gün ve catlamayi değerlendirdik, yüzüstü yattım kuzum bi 15 20 dk, açıkçası hiç umudum yoktu. ALLAH büyük işte, nasip etti oldu.
Canim benim su gibiydi bilmiyorumSu gibi akıntı demek genelde yumurtlama döneminde oluyor yumurta beyazı akıntı yani şeffaf akıntı deniyor
Şimdi idrarda tam olarak ne zaman cıkar en erken silikte olsa canım ?Test leri İnternetten toplu almanı tavsiye ederim canım ben 20 tanesini 23 liraya aldım laboquick marka. Kanda 15 civarı olan hcg bile hemen çıkmıştı idrarda. Erken gebelik testi de aldım hiç bir fark yoktu. 20 tane olunca 2 günde bir yapıyordum :)
7 8 gun geçmişYumurtlamanin kacinci gunu canim
Kuzum bende kaan hocaya gittim, deneyin dedi o, akabinde hamile kaldım. 5 haftalık hamileyim1 yıl çok uzun bak bende eşimde sorun olduğunu anlamam çok uzun sürdü özel vitaminler ve yemek sistemini değiştirince sperm değerleri artıyor bende kaan hocaya gidiyorum 2 aydır tedavi görüyoruz mutlaka yazılanları okumanı öneririm
teartio ve impryl isimli 2 ilaca başladık
Bolbol havuç suyu nohut yeniyor ısırgan çayı içiliyor ve cep telefonu tablet yasak olabildiğince uzak duruyoruz
Yumurtlamadan 10 11 gün sonra en erken çok çok silik çıktı bendeŞimdi idrarda tam olarak ne zaman cıkar en erken silikte olsa canım ?
Maşallah ilaç vermeden miKuzum bende kaan hocaya gittim, deneyin dedi o, akabinde hamile kaldım. 5 haftalık hamileyim
Benim yumurtanın çatlamsından itibaren 10. Günü sabah silik çizgi çıkmıştı. Kişiden kişiye değişiyor ama yumurtlama takibi yapan sayfalar en erken yumurtlmadan sonra 14. Gün test yapılmasını tavsiye ediyorŞimdi idrarda tam olarak ne zaman cıkar en erken silikte olsa canım ?
Olabilir belirtiler su an başlar yavas yavas7 8 gun geçmiş
Bakalim noulcak...akintilar yine az az devam ediyorOlabilir belirtiler su an başlar yavas yavas