Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım 6 gün çok erken rahme yerleştikten sonra hcg salgılanıyor diye biliyorum 2 3 gün daha bekle bence inşallah hayırlı haberi alırsın inşallah
Bilmiyorum ki canım yumurtam 10 unda çatlamıştı 8 gün geçti olsa rahme yerleşirdi diye düşündüm inş kuzum çok teşekkürler ama çok üzüldüm yaaa regl olduğum gibi hastaneye gidecem

Dün benim doğum günümdü inşallah sana şans getirir yumurtan döllenir:)14 gün sonra güzel haberi verirsin buradan inşallah
Mutlu yıllar canım bugün de benim doğum günüm Canım bu arada geçmişe baktım, çok yıpratıyorsun kendini. Bir kaç gün daha bekle direkt kese ya da kalp atışına git bir sorun olmadıkça. Ben oğlumda bir kan testi vermiştim bir de sonrasında kalp atışına gitmiştim.Hayırlı haberi aldın ya sen dinlenmene bak ❤ Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşallah

Bnide yazabilirsiniz 24 temmmuza

Bende bu ayda bişe yok sanırım hiç halsizlik gibi falan belirtim olmadı

Doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle nice yıllara inşallah. Canım mutlu haberi aldık çok şükür ama doktorun ağzından hamilesin sözünü duyamadım bir türlü. Salı günü tekrar çağırdı ama sonraki salı gitmeyi düşünüyorum bişey derse yanlış anlamışım derim ne yapayım :)

Aynen sorun olmadıkça uzat ayaklarını dinlen ertele bi müddet doktor olayını. Doktorlar biraz strese sokuyorlar insanı

Guli007 Çok teşekkür ederim canım. Darısı inşallah senin başına en kısa sürede. Bu başlığa batımı yazarken ya nasılsa olmaz diyordum. Bana arkadaş oldu buradakiler. Bu başlığı açıp bizi bir araya topladığın için tekrar teşekkürler. ☺

Coook sagol canim İnsAllah evet topigde hamileler gorunce kendimmiş gibi seviniyorum bende

Dün benim doğum günümdü inşallah sana şans getirir yumurtan döllenir:)14 gün sonra güzel haberi verirsin buradan inşallah
Tebrikler kizlar kutlarim İnsAllah hayirli haberler alirsiniz

İnşallah canım inşallah her ay Bi ümit bekliyoruz işte sen kaç yıllık evlisin kaç aydır deniyorsun
Valla ben 6 yıldır evliyim 3 yıldır denedik olmadı bu 2 aydır eşim tedavi görüyor kaan aydos hocadan bi umutla tekrar denemelere başladık

Sorma canım sevinemedim bile Hamileliğime instagramda bir kadın doğum uzmanına yazdım 10 gün sonra gidin bir şikayetiniz olmadıkça bu ara gitmeyin dedi. Sürekli hcg baktırmak iyice stres yapıyor gerçekten
Aile sağlık ocakları bomboş ve steril hastaneye gitmekten daha iyi oluyor onlarda kan testi alıyorlar bir denesene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…