- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.247
:)) Nazını yesinler onunn. Anneyi üzmez ama pazartesi süper olacak her şey annesi ❤Teşekkür ederim canım. Aynen yaa bir haftadır kaç sefer kan verdim. İnşallah iyi olsun da hepsi geçer. Kız olacak galiba pek nazlıyız:)
Amin inşallahTebriklerrrAllah kucagina almayida nasib etsin insaAllah ..
Çok teşekkür ederim sağolun en kısa zamanda sizin de güzel haberlerinizi alırız inşallahTebriklerrr canim hayirli olsun
Saol canım benim inşallahhh isteyen herkese rabbim nasip etsin... Ovu testi mi yaptın nasıl değerlendirdin?Yaaa canim benim çok teşekkür ederim, bende hala bi hayalde gibiyim, Allahım en kısa zamanda seni de sevindirsin
Hadi inşallah bebeğin seninledirDoktoru aradım kuzum doktor bana düsük önleyici bırakma dedi ümidi var heralde ve çatlatma ignesinin 17 günü halen hasta olmadım adet tarihimde 20 si ama normalde 14 günden sonra hasta olmam lazımmıs
Hadi inşallahBenim de once akintim basladi 10.gun filan kasik ağrilarim basladi hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz❤❤
İnşallah canımİnş bebişin dölleniyodur canımmm
Tamam canim ayni gununuz İnsAllah hayirli olur bizedeMerhabaGuli007 hanım beni de yazar mısınız bat 27 temmuz..
Burdayim canimm
inşAlllahÇok teşekkür ederim sağolun en kısa zamanda sizin de güzel haberlerinizi alırız inşallah
Bata 6 gün var test yaptım tertemiz negatif nedense benim umudum da gitti
2 3gun bekle bence en guzeli adetden sonra yapmak daha net oluyorBata 6 gün var test yaptım tertemiz negatif nedense benim umudum da gitti
Evet canım çatlamış maşallah. İnşallah geceyi boş geçmemişsindir:) tarlusalın gebeliğe engel olmak gibi bir etkisi yok tatlım aksine yumurtlamaya yardımcı etkisi var. Ben klomen öncesi tarlusal ile hamile kalmayı denedim yani doktor 3 ay böyle bir tedavi demedi ama o zaman prolaktin de yüksekti nasip olmadı sonra tarlusal ve klomenle hamile kaldım. Aşağı yukarı durumlarımız benziyor. Pkos bende de var ilaçsız regl olamıyorum. İçini ferah tut hayırlısıyla Rabbim tekrar nasip edecek ve bu sefer sağlıkla kucağına alacaksın inşallahKızlaaaar şimdi Bi daha yapayım dedim çatlamış demi baya çok mutlu oldum uyumadan inşallah eşim ile değerlendirme olur aksilik olmazsa ve tarlusal da engellemez ise gerisi Rabbim in takdiri
Sorma canım sevinemedim bile Hamileliğime
İnşallah tatlım teşekkür ederim:)) Nazını yesinler onunn. Anneyi üzmez ama pazartesi süper olacak her şey annesi ❤
Bu ne güzel Bi mesajdır içime umut oldun Allah razı olsun ❤Evet canım çatlamış maşallah. İnşallah geceyi boş geçmemişsindir:) tarlusalın gebeliğe engel olmak gibi bir etkisi yok tatlım aksine yumurtlamaya yardımcı etkisi var. Ben klomen öncesi tarlusal ile hamile kalmayı denedim yani doktor 3 ay böyle bir tedavi demedi ama o zaman prolaktin de yüksekti nasip olmadı sonra tarlusal ve klomenle hamile kaldım. Aşağı yukarı durumlarımız benziyor. Pkos bende de var ilaçsız regl olamıyorum. İçini ferah tut hayırlısıyla Rabbim tekrar nasip edecek ve bu sefer sağlıkla kucağına alacaksın inşallah