Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tebrik ederim Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah

Hayırlı olsun canım benim... belirtilerin var mıydı peki

Canımmm tebrik ederimm Rabbim sağlıklı sihayli doğmasını nasip etsin inşaallahh Yumurtlama günlerini değerlendin mi tecrübelerini anlatır mısınnn

Canımmm tebrik ederimm Rabbim sağlıklı sihayli doğmasını nasip etsin inşaallahh Yumurtlama günlerini değerlendin mi tecrübelerini anlatır mısınnn
Saolun çok teşekkür ederim, değerlendirdim tabi canım 14.gün yumurtlamayı gördüm 15 de pik yaptı 16 çatladı.12.gün, 14.gün ve 15.gün ve 17.gün ilişki oldu, adetime 2 veya 3 gün var daha Allahım inşallah bişey olmazsa pozitifi gördüm bakalım hayırlısı

Bence çatlamış
Ya tonu hala koyu öyle silik olmadığı için kafam karıştı canım. Dün değerlendirme oldu o zaman bugün es geçip yarın değerlendirme olsun bakalım hayırlısı zaten tarlusal kullanıyorum korunma sağlar da gebeliği engeller mi emin değilim değerlendiriyorum ama hayırlısı

Bu polikistik over bıktırdı beni ya milletde kopkoyu oluyor ertesi gün tamamen silik oluyor ama bende bu koyulur günlerce kademe kademe azalıyor dört beş gün koyu oluyor ama hafif ton farkı da oluyor çatladı mı çatlamadı mı kafayı yiyorum

Değerlendir canım hiç fikrim yok tarlusal hakkında, doktorunun telefonu varsa bir ara istersen? Bebek olursa zararı olur mu diye.
Pik günü iki çizgi birbirine eşit, bu günse t çizgin cye göre bi tık daha silik. O yüzden çatlamış diye düşünüyorum.

Keşke benim de normal insanlar gibi kopkoyu halden Bi anda silik olsa çatladığını bariz görsem.. Hafif ton farklarını algılamaya çalışmaktan kafam saman oldu

Öyle düşünme bende pko yok bu gün yaptım, yumurtlama olmadığı kesin ama testin çizgisini beğenmedim çok silik bir pembe.Yorumlamakta beni zorlayacak gibi. Test markası da önemli bence canım 36 saat pikte kalabiliyormus yumurta zaten. Stres yapma hiç

Bi doktorum yok kuzum. Aslında vardı ama özel yer açtı Bi gidiş asgari ücret o yüzden orayı bıraktım şimdi regl olmayı bekliyorum olayım hormon testi vereceğim ve herhangi Bi doktor a gidip yumurta takibi rica edeceğim inşallah olur o yüzden tarlusal gebe kalmayı etkiler mi Bi fikrim yok nasip. İnşallah ikimiz ve tüm isteyen ve hak edenlere nasip olsun canım

maşallah subhanallah Allah nazarlardan korusun sağlıklı çok güzel hamilelik geçir Bu ayakları havaya kaldırmakmış falan yaptınız mı onları ya herkes diyo beline yastık koy hemen kalkma ayaklarını duvara uzat bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…