Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
pik olur canım yapmaya devam et sen. bir de galiba idrarı fazla damlatıyorsun taban rengi fazla pembe olmuş 3 damla yeterli

Başlama tarihini bekle canım çünkü öncesinde kanda gorunmeyebiliyor. İnsaallah hamilesindir
Doktoru aradım kuzum doktor bana düsük önleyici bırakma dedi ümidi var heralde ve çatlatma ignesinin 17 günü halen hasta olmadım adet tarihimde 20 si ama normalde 14 günden sonra hasta olmam lazımmıs

Ahhh canım valla is güç yoğunluğuna girdim bu aralar, uzun süredir giremiyorum buraya şimdi bir bakayım dedim... Ne var be yok nasılsın

Iyim çok şükür canim sen nasılsın.. Vallaha çok sevindim msjini görünce.. neyseki iyisin vallaha bende ovu testleriyle uğraşıyorum sen naptın ne durumdasın canim

InshaAllah Rabbim gönlüne göre versin canim

pik olur canım yapmaya devam et sen. bir de galiba idrarı fazla damlatıyorsun taban rengi fazla pembe olmuş 3 damla yeterli
Canım toplu test almıstım testlerin çoğu bozuk çıktı. 2 damla da damlatsam böyle oluyor . İnşallah pik olur ya o kadar çok dua ediyorum ki hem topiktekilere hem kendime

Ben ovulasyon testinden aldım testlerin hiç birinde çift çizgi göremedim geçen yıl bidaha da almadim hiç 2.asilamami oldum 10 temmuzda son adet 29 Haziran inşallah gelmez 9 ay

Kızlar çatlama var mı sizce?

Eklentiler

• _20200717_171402.JPG
    81,3 KB · Görüntüleme: 27
  • _20200717_171335.JPG
    139,2 KB · Görüntüleme: 26
Merhaba herkese, adetim pazar veya pazartesi fakat ben bugun dayanamayıp erken gebelik testi yaptım pozitifi gördümAllah burdakı isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın, sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin inşallah, ben ağlaya ağlaya dua ettim ilk bebeğimi kaybetmiştim bunun da sağlıklı olması için sizlerden de dua istiyorum, Rabbim gönlünüzdekini size hayırlı kılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…