- 18 Haziran 2019
- 1.175
- 1.583
Canımmm bu arada Haziran topiğinden seni bilmiyorum baya konuşmuştukN11 gitti gidiyor filan
Aslında ilaç hakkındaki soruyu nöbetçi eczane arayarak bile öğrenebilirsin. Ben ilaçla alakalı bir şeyin şüphesini duyunca eczane arıyorum her zaman yardımcı oldular:)Bi doktorum yok kuzum. Aslında vardı ama özel yer açtı Bi gidiş asgari ücret o yüzden orayı bıraktım şimdi regl olmayı bekliyorum olayım hormon testi vereceğim ve herhangi Bi doktor a gidip yumurta takibi rica edeceğim inşallah olur o yüzden tarlusal gebe kalmayı etkiler mi Bi fikrim yok nasip. İnşallah ikimiz ve tüm isteyen ve hak edenlere nasip olsun canım
Ya ben çekinirim hiç soramam ama adet söktürücü olduğu için bana engeller gibi geliyor bakalım nasip :) regl olunca doktor a sorarım belkiAslında ilaç hakkındaki soruyu nöbetçi eczane arayarak bile öğrenebilirsin. Ben ilaçla alakalı bir şeyin şüphesini duyunca eczane arıyorum her zaman yardımcı oldular:)
İnşallah, aminn
Gitmene gerek yok ki şehrinde bile olmayan bir nöbetçi eczanenin telefonunu arayarak sorabilirsin :) en fazla ne olabilir?Ya ben çekinirim hiç soramam ama adet söktürücü olduğu için bana engeller gibi geliyor bakalım nasip :) regl olunca doktor a sorarım belki
O zaman yarın arayım kuzum şuan kapandı çünkü yarın nöbetçi olmaz demi pazar olur yarın açıktır yani. Ya ne dicemGitmene gerek yok ki şehrinde bile olmayan bir nöbetçi eczanenin telefonunu arayarak sorabilirsin :) en fazla ne olabilir?
Her gün her şehirde her ilçede hatta duruma göre bir kaç tane nöbetçi eczane olur :) şu an bile arayabilirsin. Tarlusal kullanıyorum. Olası bi gebeliği engeller mi diye sorabilirsin arayarak. En kötü ihtimalle öyle der. Tamam diyip kapatırsın :) bir şey olmazO zaman yarın arayım kuzum şuan kapandı çünkü yarın nöbetçi olmaz demi pazar olur yarın açıktır yani. Ya ne dicemtarlusal kullanıyorum bu süreçte gebelik engeller mi dicem böyle şeylerde hiç şansım yoktur kuzum direk doktorunuza danışın der eminim
Evet canım yaptım o hep yaptığım şey zaten ayakları havaya kaldırmakmaşallah subhanallah Allah nazarlardan korusun sağlıklı çok güzel hamilelik geçirBu ayakları havaya kaldırmakmış falan yaptınız mı onları ya herkes diyo beline yastık koy hemen kalkma ayaklarını duvara uzat bekle
Tamam kuzum Bi cesaret yapacağımHer gün her şehirde her ilçede hatta duruma göre bir kaç tane nöbetçi eczane olur :) şu an bile arayabilirsin. Tarlusal kullanıyorum. Olası bi gebeliği engeller mi diye sorabilirsin arayarak. En kötü ihtimalle öyle der. Tamam diyip kapatırsın :) bir şey olmaz
Evet canım yaptım o hep yaptığım şey zaten ayakları havaya kaldırmak
Hemen yaşadığın şehrin adı ve nöbetçi eczane yazıp telefonun numaralarını bul ve ara :) hiç bir şey olmasa en azından sordum dersin ❤❤Tamam kuzum Bi cesaret yapacağımgaza geldim
YapamıcamHemen yaşadığın şehrin adı ve nöbetçi eczane yazıp telefonun numaralarını bul ve ara :) hiç bir şey olmasa en azından sordum dersin ❤❤
KıyamamYapamıcamneyse boşver zaten bu aydan hiç umudum yok regl gibi hormon testi vereyim de doktor dan çatlatma iğnesi talep ederim devlet hastanesi hemen yapar mı bilmem ama bakalım
Allah razı olsun kuzum ❤KıyamamGerçekten bir şey olmazdı umudunu yitrme canımm ❤
Geçmiş olsun canım, bu değerler hakkında hiç bir fikrim yok ama kesen varsa kimyasal değildir o net. Haftaya bebişin kesesinde olur lütfen kendini rahatlat :) senin bebeğin saklambaç oynamayı seviyor kanda da çıkmamıştı. İnşallah haftaya her şey yolunda olacakİyi akşamlar arkadaşlar. Bütün gün hastanede geçti yinepkos olduğum için sat ı bilmiyorum yumurtlama tarihim 2 temmuz ama devlet hastanesinde kendimi doktora anlatamadım. 14 temmuzda hcg 53, 16 temmuzda 104 çıktı. Doktor kimyasal yada dış gebelikten şüphe etti detaylı ultrasona gönderdi. Saatlerce bekledikten sonra ultrason sırası geldi çektirdim küçük bir kese buldu doktor. 7 mm çapında. Sizce bu değerler normal mi ne olur bişey söyleyin haftaya tekrar hcg ve ultrason bakılacak
Bat 14 temmuz
Hepimizden canımmAllah razı olsun kuzum ❤
16 Temmuz canım bakalım bu tropik uğurlu gelir belki
İyi akşamlar arkadaşlar. Bütün gün hastanede geçti yinepkos olduğum için sat ı bilmiyorum yumurtlama tarihim 2 temmuz ama devlet hastanesinde kendimi doktora anlatamadım. 14 temmuzda hcg 53, 16 temmuzda 104 çıktı. Doktor kimyasal yada dış gebelikten şüphe etti detaylı ultrasona gönderdi. Saatlerce bekledikten sonra ultrason sırası geldi çektirdim küçük bir kese buldu doktor. 7 mm çapında. Sizce bu değerler normal mi ne olur bişey söyleyin haftaya tekrar hcg ve ultrason bakılacak
[/QUOTE
Yumurtlamadan sonra 15.gün bugun yani değil mi, canım inan kıyaslamak yanlış olur hcg düşük demek için çünkü önemli olan düzenli artış göstermesi, benim ilk hamileliğimde yumurtlamadan 17 gün sonra 800 falandı, kese çapı hakkında hiç Bi bilgim yok, dediğim gbi kıyaslama kimseyle, inşallah artışların güzel olur