Teşekkür ederim canım. Aynen yaa bir haftadır kaç sefer kan verdim. İnşallah iyi olsun da hepsi geçer. Kız olacak galiba pek nazlıyız:)Geçmiş olsun canım, bu değerler hakkında hiç bir fikrim yok ama kesen varsa kimyasal değildir o net. Haftaya bebişin kesesinde olur lütfen kendini rahatlat :) senin bebeğin saklambaç oynamayı seviyor kanda da çıkmamıştı. İnşallah haftaya her şey yolunda olacak
Canım bence normal ve bi şey çıkmayacak allahın izniyle gönlünü ferah tutttİyi akşamlar arkadaşlar. Bütün gün hastanede geçti yinepkos olduğum için sat ı bilmiyorum yumurtlama tarihim 2 temmuz ama devlet hastanesinde kendimi doktora anlatamadım. 14 temmuzda hcg 53, 16 temmuzda 104 çıktı. Doktor kimyasal yada dış gebelikten şüphe etti detaylı ultrasona gönderdi. Saatlerce bekledikten sonra ultrason sırası geldi çektirdim küçük bir kese buldu doktor. 7 mm çapında. Sizce bu değerler normal mi ne olur bişey söyleyin haftaya tekrar hcg ve ultrason bakılacak
Cok sukur canim troidim biraz yuksek cikti bir de basagrilarim basladisen nasilsin testlerin nasil
Merhaba herkese, adetim pazar veya pazartesi fakat ben bugun dayanamayıp erken gebelik testi yaptım pozitifi gördümAllah burdakı isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın, sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin inşallah, ben ağlaya ağlaya dua ettim ilk bebeğimi kaybetmiştim bunun da sağlıklı olması için sizlerden de dua istiyorum, Rabbim gönlünüzdekini size hayırlı kılsın
var sanki hafif siliklesme sen degerlendirmeye devam et yarinda at bakalim resim ins Bebis gelir :))Bu şekilde acaba çatlamış mı?
Ya kuzum pko yum ya regl im geçti tarlusal a başladım iki güne bitecek işte tarlusal Bi korunma yapar mı kafam karışık yani gebeliğe engel olur mu diyevar sanki hafif siliklesme sen degerlendirmeye devam et yarinda at bakalim resim ins Bebis gelir :))
İyi akşamlar arkadaşlar. Bütün gün hastanede geçti yinepkos olduğum için sat ı bilmiyorum yumurtlama tarihim 2 temmuz ama devlet hastanesinde kendimi doktora anlatamadım. 14 temmuzda hcg 53, 16 temmuzda 104 çıktı. Doktor kimyasal yada dış gebelikten şüphe etti detaylı ultrasona gönderdi. Saatlerce bekledikten sonra ultrason sırası geldi çektirdim küçük bir kese buldu doktor. 7 mm çapında. Sizce bu değerler normal mi ne olur bişey söyleyin haftaya tekrar hcg ve ultrason bakılacak
Ya kuzum pko yum ya regl im geçti tarlusal a başladım iki güne bitecek işte tarlusal Bi korunma yapar mı kafam karışık yani gebeliğe engel olur mu diye
Haha canım benim takipteyim seni okuyorum yazdıklarını iyiyim kuzum yine beklemelerdeyim adete 1 hafta falan var dün için kan ver demişti doktor negatif çıktı malesef umudum kırıldı ama bekliyorum yine adetimi belki olmam diyeanaaa @Mavissss1 mavisimmmmm nasilsin canim naptin sevindim ismini bildirimde görunce :)) nasil gidiyor canim
Kişiden kişiye degisiyor bence canim bi arkadasim 2 gebeliginde de yasamamişHamile olan arkadaşlar yerleşme kanaması yaşadınızmı yani merak ettigim her hamile yerleşme kanaması yaşıyormu ?
Bugünü değerlendirmişsindir uygun görünüyor yumurtanArkadaşlar 17. gün ovülasyon testi yorumu olan var mı? Bana biraz daha koyulaşması gerekiyor gibi
Eki Görüntüle 2663534
Korunmak gebeliğe engel değil arkadaşlar hormon iyi birşeydir asıl yumurtayı azaltan hormonsuz vitaminsiz kalmak bunu unutmayın zaten hamile kalamamızın %85 nedeni erkekler dna hasarı sperm hızı kalitesi yoğunluğu v.s. Vitaminde almıyorlar bodoslama yaşıyor erkekler onların sorunlarınıda biz çekiyoruzÖyle düşünme bak bende 2 yıldır evliyim 3. Ay benimde sen dha çok yenisin ama iyi ki korunmuyorsun bende ilk 2 ay olmadığında kendime çok kızmıştım olmayacak işte neden 2 yıl bekledin diye ama bu ay Bi umudum var ovulasyon takibi yapıyorm ve folikasit kullanıyorum 26 Temmuz benim de inşallah hepimizin bebeği olur
Canım ben hormon testi yaptırdım fsh değerim 8.64 çıktı doktor bu hamileliğe engel olabilir dedi yani belkide sorun bendedirKorunmak gebeliğe engel değil arkadaşlar hormon iyi birşeydir asıl yumurtayı azaltan hormonsuz vitaminsiz kalmak bunu unutmayın zaten hamile kalamamızın %85 nedeni erkekler dna hasarı sperm hızı kalitesi yoğunluğu v.s. Vitaminde almıyorlar bodoslama yaşıyor erkekler onların sorunlarınıda biz çekiyoruz
Anladım canım ilaçlarla hemen düzelir bence içini ferah tut vitamin veya takviye kullanıyor musunCanım ben hormon testi yaptırdım fsh değerim 8.64 çıktı doktor bu hamileliğe engel olabilir dedi yani belkide sorun bendedir
Hayır doktor 3 ay boyunca folikasit kullan olmazsa gel dedi sanırım o zman bir şeyler yazacak ama dha yeni deniyoruz diye yazmadı bir şey hatta testi bile yapmak istemedi dha çok yeni neden hemen geldin diye ben ısrar edince hormonların temiz çıkacak ama madem geldin yapalm ddi sonrada sıkıntı görünce oda hak verdi ama inşallah olur Bi kaç kişiyle konuştum fsh değil amh dha önemliymiş ama ona baktırmadımAnladım canım ilaçlarla hemen düzelir bence içini ferah tut vitamin veya takviye kullanıyor musun
Bence iyi bir doktor ara kaç yıldır evlisin ve neden doktorlar erken diyip duruyor anlamadım bir insamın hormonu eksikse bu sadece doğumu değil hayatındaki bir çok şeyi etkiler bu doktorlar çok tuhaf yaHayır doktor 3 ay boyunca folikasit kullan olmazsa gel dedi sanırım o zman bir şeyler yazacak ama dha yeni deniyoruz diye yazmadı bir şey hatta testi bile yapmak istemedi dha çok yeni neden hemen geldin diye ben ısrar edince hormonların temiz çıkacak ama madem geldin yapalm ddi sonrada sıkıntı görünce oda hak verdi ama inşallah olur Bi kaç kişiyle konuştum fsh değil amh dha önemliymiş ama ona baktırmadım