Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim canım. Aynen yaa bir haftadır kaç sefer kan verdim. İnşallah iyi olsun da hepsi geçer. Kız olacak galiba pek nazlıyız:)

Canım bence normal ve bi şey çıkmayacak allahın izniyle gönlünü ferah tuttt

Cok sukur canim troidim biraz yuksek cikti bir de basagrilarim basladi sen nasilsin testlerin nasil

gecmis olsun canim.. doktor ilac verdimi tiroid icin ? .. bas agrisida birinci trimesterde cok olabiliyormus sabretceksin artik annesi bebek icin :) ..

bende iyim cok sukur Rabbime testlere devam ediyorum ama hala ayni yani cok ufak ufak koyuluk oluyor ama hala coook slikler ama hergun ayni saate yapmaya devam ediyorum iste bakalim Hayirlisi

Tebriklerrr Allah kucagina almayida nasib etsin insaAllah ..

Kizlar merhaba bugün telefonum bozuldu o yuzden hiç girip aktif olamadim, eşim gelince onun telefonunu caldim. Gebelik haberi alan tum arkadaslarimi cani gonulden kutlarim Darisi bizlere.
Dun iki tane test atmistim silikti hatirlarsaniz bugun sabah yaptim onda da hafif hayali bir silik cikti ama belli belirsiz hadi bir kez daha deneyeyim dedim 8.30 da negatif cikti.adetime 6 gun var hepsi de farkli marka dun yaptiklarim albi ve miratech di bugun yaptigim oncomed ne dusunuyorsunuz ben akil sir erdiremiyorum

sen hic morelini bozma degerin ne guzel artmis ya artmasaydi ayni kalsaydi yada dusseydi birden cikiveriyor bazen duyuyoyruz bunlari doktorun dedigine aldrima onlar herzaman ihtimallerden bahsediyor zaten bizde biliyoruz bunu cocuk yaparken dis gebelik olsun bos gebelik olsun dusuk olsun vs bunlarin olabilecegini biliyoruz doktorlarda suphe edebilir ama bu öyle olacagi anlamina gelmez ha tabikide olabilir ama moral cok onemli bosu bosuna simdiden morelini bozma lutfen .. Rabbim buyuktur bekle bakalim hele ins guzel seyler olur

Ya kuzum pko yum ya regl im geçti tarlusal a başladım iki güne bitecek işte tarlusal Bi korunma yapar mı kafam karışık yani gebeliğe engel olur mu diye

Hz Meryemin rahmine erkek eli degmeden Isa peygamberi yerlestiren Rabbime sukurler olsun ki hersey O na bagli isterse olur bebis canim merak etme

Kızlaaaar şimdi Bi daha yapayım dedim çatlamış demi baya çok mutlu oldum uyumadan inşallah eşim ile değerlendirme olur aksilik olmazsa ve tarlusal da engellemez ise gerisi Rabbim in takdiri

Eklentiler

• DSC_0322.JPG
    72,2 KB · Görüntüleme: 21
  • DSC_0318.JPG
    66,1 KB · Görüntüleme: 24
  • DSC_0320.JPG
    81,7 KB · Görüntüleme: 21
anaaa @Mavissss1 mavisimmmmm nasilsin canim naptin sevindim ismini bildirimde görunce :)) nasil gidiyor canim
Haha canım benim takipteyim seni okuyorum yazdıklarını iyiyim kuzum yine beklemelerdeyim adete 1 hafta falan var dün için kan ver demişti doktor negatif çıktı malesef umudum kırıldı ama bekliyorum yine adetimi belki olmam diye Sen napıyorsunn

Hamile olan arkadaşlar yerleşme kanaması yaşadınızmı yani merak ettigim her hamile yerleşme kanaması yaşıyormu ?

Korunmak gebeliğe engel değil arkadaşlar hormon iyi birşeydir asıl yumurtayı azaltan hormonsuz vitaminsiz kalmak bunu unutmayın zaten hamile kalamamızın %85 nedeni erkekler dna hasarı sperm hızı kalitesi yoğunluğu v.s. Vitaminde almıyorlar bodoslama yaşıyor erkekler onların sorunlarınıda biz çekiyoruz

Canım ben hormon testi yaptırdım fsh değerim 8.64 çıktı doktor bu hamileliğe engel olabilir dedi yani belkide sorun bendedir

Anladım canım ilaçlarla hemen düzelir bence içini ferah tut vitamin veya takviye kullanıyor musun
Hayır doktor 3 ay boyunca folikasit kullan olmazsa gel dedi sanırım o zman bir şeyler yazacak ama dha yeni deniyoruz diye yazmadı bir şey hatta testi bile yapmak istemedi dha çok yeni neden hemen geldin diye ben ısrar edince hormonların temiz çıkacak ama madem geldin yapalm ddi sonrada sıkıntı görünce oda hak verdi ama inşallah olur Bi kaç kişiyle konuştum fsh değil amh dha önemliymiş ama ona baktırmadım

Bence iyi bir doktor ara kaç yıldır evlisin ve neden doktorlar erken diyip duruyor anlamadım bir insamın hormonu eksikse bu sadece doğumu değil hayatındaki bir çok şeyi etkiler bu doktorlar çok tuhaf ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…