Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar tarlusal adet söktürücü kullanırken yumurtlama yı değerlendirsem gebelik oluşur mu yoksa ilaç korunma mı sağlar?
Gebelik oluşur canım ben ilk gebeliğimde klomen ve tarlusal ile hamile kaldım:) hamile kaldığını öğrenince ilacı bırak öncesinde zararı yok demişti. Öyle de oldu çok şükür. Sen bunlara kafanı takıp stres yapma günleri iyi değerlendir ters pozisyonu mutlaka dene:)

Pkos mu var canım? Bende pkos var böyle dalgalanma çok oluyor ama merak etme pik oluyor ve pik olduğu gün hemen anlıyorsun

Ayıptır söylemesi dünü değerlendirdim ve dediğin gibi uzandım Bi on dk falan sonra kalktım. Üç gün sonra ilacım bitecek bırakmam şu aşamada sanıyorum çünkü şuan yumurtluyor sam zaten ortada Bi bebiş yoktur inşallah olur ya Rabbim in ne ile vesile olacağı belli olmaz

Bence değerlendirin. Kaset testler bazen pik i böyle silikte gösterebiliyormuş. Koyu gördüğümüz hergun değerlendirelim
Doğru söylüyorsun aslında değerlendirmek lazım nolur nolmaz diye bakacağım duruma yumurtlama akıntısını göremedim daha ondan da emin olamadım geçen sefer baya hissetmiştim yumurtlamayı

Pkos mu var canım? Bende pkos var böyle dalgalanma çok oluyor ama merak etme pik oluyor ve pik olduğu gün hemen anlıyorsun
Evet canım pkos var. O böyle yapıyor değilmi. Tamam canım yapmaya devam ediyorum çok sağol

Canım ben abartıyorum galiba 2 saat yatıyorum

Canım ben abartıyorum galiba 2 saat yatıyorum
Ya açıkcası ben de öyle yapmak istiyordum ama doktor um çok iyi Bi doktor Du şuan özel yer açtı gidemiyorum ama kesinlikle daha eşin afedersin kalkmadan çoktan rahme ulaşır demişti hiç bir ilgisi yok dedi ben de vesile olur diye on dk yatıp kalkıyorum

Evet çok hızlılar zaten giden gidiyormuş bende içim rahat etsin diye yüzüstü yatıyorum, yan yatıyorum ayakları havaya dikiyorum değişiyo işte

Kızlar selammm
Temmuzun 5 in de regli oldum. Bir daha ki bat 30 un da...
Bu sefer ov. testiyle değerlendiriyorum günleri.. Dün Gece kopkoyu piki gördüm değerlendirdim. Bugün zaten yumurtlama belirtim de var hafiften, 3 gün daha değerlendiririm.. 25 gün de bi regli oluyorum yumurtlama günüm 11. Gün tam günüm de oldu.. 2 aydır da tam 11. 12. 13. Günlerde değerlendiriyordum ama tutmamıştı... İlk kez test kullanıyorum bakalım. Canlarım H history1985 A Ansumjora PiXiEE sürekli irtibat halindeyiz sağolsunlar❤ Testlermi de ekliyorum aşağıya başladı yine heyecanlı bekleyiş

Eklentiler

• 82737768-6F32-4777-9893-EEAAF37FF32B.jpeg
    81,1 KB · Görüntüleme: 36
İNŞALLAH ÇOK GÜZEL HABER ALACAĞIZ KUZUM

Ovulasyon testleri fiyat olarak uygun ve kaliteli hangi marka iyi arkadaşlar tavsiyesi olan ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…