- 23 Mayıs 2020
- 7.842
- 17.132
yumurta 24-48 saat aralığında çatlama yapıyor kaçırmış olmazsın canımBanada sanki yarın gibi geliyor inş kaçırmam öğlen görünce akşam değerlendirsem geç olmaz dimi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yumurta 24-48 saat aralığında çatlama yapıyor kaçırmış olmazsın canımBanada sanki yarın gibi geliyor inş kaçırmam öğlen görünce akşam değerlendirsem geç olmaz dimi?
c çizgisi ile aynı koyulukta olması lazım en az canım yapamaya devam etArkadaşlar 17. gün ovülasyon testi yorumu olan var mı? Bana biraz daha koyulaşması gerekiyor gibi
Eki Görüntüle 2663534
pik olur canım yapmaya devam et sen. bir de galiba idrarı fazla damlatıyorsun taban rengi fazla pembe olmuş 3 damla yeterliEki Görüntüle 2663570
Böyle olanlar oldumu acaba? Bir silikleşiyor bir koyulaşıyor. Öğlen yaptıklarım koyu olmuyor sıvı almadığım halde. 4 saat sıvı almadığım zaman akşam yaptıklarım koyu çıkıyor. Hiiç anlamadım yapmaya devam ediyorum bakalım pik olurmu
Doktoru aradım kuzum doktor bana düsük önleyici bırakma dedi ümidi var heralde ve çatlatma ignesinin 17 günü halen hasta olmadım adet tarihimde 20 si ama normalde 14 günden sonra hasta olmam lazımmısBaşlama tarihini bekle canım çünkü öncesinde kanda gorunmeyebiliyor. İnsaallah hamilesindir
Ahhh canım valla is güç yoğunluğuna girdim bu aralar, uzun süredir giremiyorum buraya şimdi bir bakayım dedim... Ne var be yok nasılsın
Kızlar selammm
Temmuzun 5 in de regli oldum. Bir daha ki bat 30 un da...
Bu sefer ov. testiyle değerlendiriyorum günleri.. Dün Gece kopkoyu piki gördüm değerlendirdim. Bugün zaten yumurtlama belirtim de var hafiften, 3 gün daha değerlendiririm.. 25 gün de bi regli oluyorum yumurtlama günüm 11. Gün tam günüm de oldu.. 2 aydır da tam 11. 12. 13. Günlerde değerlendiriyordum ama tutmamıştı... İlk kez test kullanıyorum bakalım. Canlarım H history1985 @Ansumjora PiXiEE sürekli irtibat halindeyiz sağolsunlar❤ Testlermi de ekliyorum aşağıya başladı yine heyecanlı bekleyiş
Eczanedenmi alınıyoLoboquick çok memnundum fiyatı da uygun
Canım toplu test almıstım testlerin çoğu bozuk çıktı. 2 damla da damlatsam böyle oluyor . İnşallah pik olur ya o kadar çok dua ediyorum ki hem topiktekilere hem kendimepik olur canım yapmaya devam et sen. bir de galiba idrarı fazla damlatıyorsun taban rengi fazla pembe olmuş 3 damla yeterli
İnşallah canimCanım toplu test almıstım testlerin çoğu bozuk çıktı. 2 damla da damlatsam böyle oluyor . İnşallah pik olur ya o kadar çok dua ediyorum ki hem topiktekilere hem kendime
N11 gitti gidiyor filanEczanedenmi alınıyo
Allah en kisa zamanda yuzunu güldürsun canimm bugün cuma Allah kabul etsin duamiCanım toplu test almıstım testlerin çoğu bozuk çıktı. 2 damla da damlatsam böyle oluyor . İnşallah pik olur ya o kadar çok dua ediyorum ki hem topiktekilere hem kendime
Cok sukur canim troidim biraz yuksek cikti bir de basagrilarim basladi sen nasilsin testlerin nasilH history1985 canimmm sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor çok seviniyorum senin için Rabbim esirgesin
Pikle yan yana atar mısın?Kızlar çatlama var mı sizce?
Allahım razı olsun canım benim rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. Sen de benim duamdasın tez zamanda inşallah aminnnAllah en kisa zamanda yuzunu güldürsun canimm bugün cuma Allah kabul etsin duami