Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eki Görüntüle 2663570

Böyle olanlar oldumu acaba? Bir silikleşiyor bir koyulaşıyor. Öğlen yaptıklarım koyu olmuyor sıvı almadığım halde. 4 saat sıvı almadığım zaman akşam yaptıklarım koyu çıkıyor. Hiiç anlamadım🙄 yapmaya devam ediyorum bakalım pik olurmu😔
pik olur canım yapmaya devam et sen. bir de galiba idrarı fazla damlatıyorsun taban rengi fazla pembe olmuş 3 damla yeterli

Başlama tarihini bekle canım çünkü öncesinde kanda gorunmeyebiliyor. İnsaallah hamilesindir
Doktoru aradım kuzum doktor bana düsük önleyici bırakma dedi ümidi var heralde ve çatlatma ignesinin 17 günü halen hasta olmadım adet tarihimde 20 si ama normalde 14 günden sonra hasta olmam lazımmıs

Ahhh canım valla is güç yoğunluğuna girdim bu aralar, uzun süredir giremiyorum buraya şimdi bir bakayım dedim... Ne var be yok nasılsın

Iyim çok şükür canim sen nasılsın.. Vallaha çok sevindim msjini görünce.. neyseki iyisin 🤗🥰 vallaha bende ovu testleriyle uğraşıyorum sen naptın ne durumdasın canim

Kızlar selammm
Temmuzun 5 in de regli oldum. Bir daha ki bat 30 un da...
Bu sefer ov. testiyle değerlendiriyorum günleri.. Dün Gece kopkoyu piki gördüm değerlendirdim. Bugün zaten yumurtlama belirtim de var hafiften, 3 gün daha değerlendiririm.. 25 gün de bi regli oluyorum yumurtlama günüm 11. Gün tam günüm de oldu.. 2 aydır da tam 11. 12. 13. Günlerde değerlendiriyordum ama tutmamıştı... İlk kez test kullanıyorum bakalım. Canlarım H history1985 @Ansumjora PiXiEE PiXiEE sürekli irtibat halindeyiz sağolsunlar❤ Testlermi de ekliyorum aşağıya başladı yine heyecanlı bekleyiş😅

InshaAllah Rabbim gönlüne göre versin canim 🤗

pik olur canım yapmaya devam et sen. bir de galiba idrarı fazla damlatıyorsun taban rengi fazla pembe olmuş 3 damla yeterli
Canım toplu test almıstım testlerin çoğu bozuk çıktı. 2 damla da damlatsam böyle oluyor . İnşallah pik olur ya o kadar çok dua ediyorum ki hem topiktekilere hem kendime 😔

Ben ovulasyon testinden aldım testlerin hiç birinde çift çizgi göremedim geçen yıl bidaha da almadim hiç 2.asilamami oldum 10 temmuzda son adet 29 Haziran inşallah gelmez 9 ay :KK17::KK17:

Kızlar çatlama var mı sizce?

Eklentiler

• _20200717_171402.JPG
    _20200717_171402.JPG
    81,3 KB · Görüntüleme: 27
  • _20200717_171335.JPG
    _20200717_171335.JPG
    139,2 KB · Görüntüleme: 26
Merhaba herkese, adetim pazar veya pazartesi fakat ben bugun dayanamayıp erken gebelik testi yaptım pozitifi gördüm🌹Allah burdakı isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın,🤲 sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin inşallah, ben ağlaya ağlaya dua ettim ilk bebeğimi kaybetmiştim bunun da sağlıklı olması için sizlerden de dua istiyorum, Rabbim gönlünüzdekini size hayırlı kılsın🤲

X